חייבת עזרה!!

וואו... לא זכרתי את זה ../images/Emo3.gif

יש לה שכל לרויטל הזו
סתם... אפילו בפורום סדירים העלו לי ת'סעיף עם השטויות האלו. עיזבי, באמת. אני כבר מזמן לא מתרגשת מהדברים האלו. בלי להיות שם, ואני לא מדברת על קרבי לבנות או משו, אני מדברת בכלל, על כל הדברים בצבא. בלי להיות שם, אי אפשר להבין כלום. ולא משנה מה אנשים יגידו או יעשו - כלום לא ישנה את זה. בשביל לדעת, צריך לעבור דברים. או להיות את

RENI1

New member
חח שירשרת נכון

ואני בהחלט מבינה אותך. גם אני שמעתי הרבה דעות של אחרים ודי נמאס לי מזה האמת. אם לא ננסה לא נדע. אני מעדיפה לנסות ואולי להתאכזב מאשר לא לנסות ולחיות בתחושת החמצה. (תגידי לי אם את צריכה פירוט על גיבוש לוחמות). בהצלחה שיהיה לך!

חחח בחיים לא אמרתי כל כך הרבה תודה

שוב תודה:) איפה את רוצה לשרת?! עברת כבר גיבוש לוחמות..?! יפה..שלי רק בינואר... שמעתי על זה הרבה....אז לא אצטרך פירוט כל כך.. תודה על הכוונה המוווןן בהצלחה גם לך מותק :)

RENI1

New member
בכיף חמודה :)

עברתי גיבוש לוחמות במרץ ואני מתגייסת למודיעין שדה בנובמבר

Floppy1

New member
הצבא לא שוביניסטי

עובדה שהוא כל הזמן מנסה לפתוח יותר ויותר תפקידים לבנות.. אבל בטח שלבנים יש יותר תפקידים קרביים,כי מה לעשות,רוב(!אני לא אגיד כולן כי אני מכיר לפחות 2 בנות ספורטאיות שמסוגלות)הבנות לא יכולות לשרת בגולני\צנחנים וזו עובדה ביולוגית..

s p b v

New member
אם היית קורא טוב

את מה שכתבתי היית גם רואה שדיברתי באופן כללי ולא על קרבי בפרט. ולידיעתך הצבא הוא גוף מאוד (!) שוביניסטי.כנראה פשוט לא יצא לך להכיר מקרים כאלו(סביר להניח שזה בגלל שאתה בן)... לילה טוב

Amazing18

New member
בואי הרשי לי לנפץ לך ת'אשליה,

לצאת למבצעים את לא תצאי, ובטח שלא פעילויות בשטח. הדבר היחיד שתעשי זה לשמור, לשמור ולשמור... אז תחשבי טוב טוב עם עצמך אם את רוצה קרבי או לא. כל הכבוד על הרצון והמוטיבציה אבל ישנן תפקידים רבים בהן תוכלי לקחת הווי של שירות קרבי ולא לסגור 35 על ימין ו על שמאל ולהיות כלבת שמירה.

Amazing18

New member
אני בד"כ לא עונה לצינים -

אבל כבר שאלת כל כך יפה, אז לא, לא קראתי

Floppy1

New member
אני לא מבין,

את היית לוחמת?סביר להניח שלא. אז מי את שתגידי לה מה היא עושה ובמה היא יכולה לתרום יותר? ותתפלאי לדעת,גם לוחמי חי"ר,טוחנים שמירות.וגם הם מרגישים לפעמים כמו כלבי שמירות,זה אומר שעדיף להם להיות פקידים בקריה?נו באמת. שמירות זה דבר חשוב.. וכל הכבוד לבחורה שרוצה להיות לוחמת,הלוואי וכל הזמן רק יותר בנות ירצו.

Amazing18

New member
אוח שתוק.

בנים אמנם גם כלבי שמירה אבל יוצאים לאן שהיא רוצה לצאת ולא תצא לעולם. עם כל הפמניזם ובאמת כל הכבוד שהיום לבנות יש אפשרויות להתקדם ולהגיע לקרבי - זה עדיין לא באמת קרבי. ואם שמירות זה חשוב, אז גם פקידים בקריה עושים שמירות, FOR U CASE.

RENI1

New member
?!

"ואם שמירות זה חשוב, אז גם פקידים בקריה עושים שמירות" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!! חזק ביותר!

RENI1

New member
אני אוהבת

את הגישה שלך. התגייסת כבר? איפה אתה משרת?

למעלה