חייבת עזרה!!

nadavchu

New member
ני אגיד לך תאמת

אם את הולכת להיות לוחמת, כנראה שמה שתעשי ברוב הסדיר זה שמירות, חבל שאנשים מחשיבים את זה כ'רק' שמירות. כי בתכלס רוב העבודה של הגדודים בצבא זה שמירות, שזה מה שמחזיק את המדינה. אבל לא צריך להגיד את זה כ'רק' שמירות. בכל זאת הולכים להכשיר אותך בתור לוחמת, את הולכת לעשות דברים שבחיים לא חשבת שתוכלי, תגיעי למאמצים מטורפים ולהווי הקרבי הזה שמדברים עליו, וזה שווה הכל. לפעמים כשאני נוסע ברכבת בדרך לבסיס אני רואה בנות עם טריגי'קון על הנשק, ואני קולט שזה באמת רציני. וגם במגב- המון בנות שהולכות למגב יוצא להן פשוט לפוצץ ערבים במכות, (בגלל זה אני לא ממליץ לך ללכת לשם, פשוט זה נראה לי כל כך מגעיל לראות מישהי מביאה מכות לערבי P: ). אז כן, רוב השירות שלך יהיה בשמירות, אבל לשמור זה קודש ויש המון חבר'ה קרביים שזה כמעט כל מה שהם עשו בשירות הקרבי שלהם. אני עכשיו בשלב של הטירונות ואני טוחן שמירות חסרות ערך בבסיס שלי ואני האמת די שמח שכשאני אסיים את ההכשרה שלי אני לא אתעסק בכלל בשמירות, אבל זה גורם לי להעריך עוד יותר את כל גדודי החיר והחטיבות הקרביות האחרות, כי בתכלס יש כל כך הרבה מקרים וחדירות מחבלים שנעצרות רק במחסומים. בכל מקרה בשורה התחתונה, למרות שהלוחמות טוחנות רוב השירות שלהן שמירות, הן עושות עבודת קודש. וההכשרה שהן עוברות היא באמת קשה וכל הכבוד להן, אני מצדיע
.. אז יאאלה אני מאחל לך המון בהצלחה, ואל תוותרי לעצמך. כל מי שמזלזל בלוחמות פשוט לא מבין...

RENI1

New member
ומספיק לחשוב

שכל בחורה שרוצה להיות לוחמת חיה בסרט שהיא הולכת להרוג ערבים. איך אתם מגיעים למסקנות האלה בכלל?!

s p b v

New member
וואי לא יודעת...

אולי משום שזה הגדרת התפקיד "לוחם" ?!? בואי נעשה את זה אחרת...למה את רוצה להיות לוחמת? כדי לתרום בטח,נכון? עכשיו איך תורמים אם לא ב *שמירה* על המדינה... רגע! אבל אני לא רוצה לשמור כל השרות שלי *האמ...* אז בואו נצא למשהו יותר כיפי,כמו מבצעים,ולהיות בשטח -זה בטח כיף לא? רק שיש בעייה קטנטונת...אולי לא סיפרו לכם שמה שעושים במארבים האלו זה להרוג... אז,וואלה לא יודעת מאיפה הבאתי את זה...באמת מעניין מאיפה...

הלו הלו!

קודם כל, תרגעי. מה קרה, רצית להיות לוחמת עד שאיזה טמבל אמר לך את הדברים החכמים שהעתקת לכאן? הגדרת התפקיד לוחם - גם את היית בישיבת הרמטכ"ל וחבריו כשהם החליטו מזה לוחם? יפה... נורא מעניין אותי, מאיפה את יודעת את אוסף השטויות שרשמת כאן? ניהלת ממש דיאלוג עם עצמך, ורובו בנוי משטויות. אולי לא סיפרו לה באמת מה עושים במארבים האלה, ושזה לא להרוג... לך סיפרו? שוב, יפה... את לא שווה את התגובות החכמות והארוכות שלי בנוגע למה עושים במארבים, ומה לוחמות עושות או לא, וכמה זה תורם או לא, אז אני אחסוך את זה מעצמי.
רק אל תרדי פה על שום תפקיד, בטח לא תפקיד שדורש כ"כ הרבה, בטח שלא מהניסיון שאין לך, אל תשביזי פה אף אחד, או אחת במקרה הזה, וזהו... שאי ברכה.

תודה...תודה גם לך..!!!

כבר חשבתי שאני מפגרת......שלא יודעת כלום מהחיים ש'לה.... העלת לי בחזרה את המוטיבציה שירדה טיפה...

../images/Emo13.gif בבקשה...../images/Emo140.gif

אני מכירה ת'נושא מקרוב... כל הקטע זה שאנשים יורדים עלייך או מוציאים לך ת'רוח מהמפרשים... זה קורה גם אחרי שאת מתגייסת, וגם אחרי שנה שאת לוחמת, וגם אחרי שאת משתחררת אפילו. אנשים צוחקים עלייך, בעיקר "לוחמים דגולים", ובנות מסוימות, מכל מיני סיבות. כל עוד את עושה את מה שאת רוצה לעשות - זה מה שחשוב. יש לך ת'מטרות שלך, יש לך ת'רצונות שלך, וזה מה שחשוב. אף אחד, ואני מדגישה (הנה) אף אחד, אפילו לא אני שהייתי שם, ואפילו לא המשביזה פה שכותבת (לא זוכרת ת'ניק..) לא יכול להגיד לך אם זה טוב לך או לא. אף אחד, חוץ ממך, אחרי שתהיי שם, אפילו חודש, ותחליטי. כמובן שחודש זה לא מספיק, אבל את יכולה לקבל קצת פרספקטיבה. דיברו איתי כ"כ הרבה מלש"ביות, לגביי לחימת בנות, שאלו אותי הכל, ותמיד תמיד תמיד - אמרתי שלמרות הדעה שלי, או מה שהן שומעות - הן לא יכולות לקבל החלטה על סמך זה, רק על סמך הניסיון האמיתי שלהן. אז תתעלמי, גם אם זה קשה ומעצבן, ותעשי מה שטוב לך

s p b v

New member
מצחיק...

האמת שזו דווקא את שמנהלת דיאלוגים עם עצמך...אבל לא משנה... משונה,איך את יודעת שאני לא יודעת מה עושים במארבים? איך את יודעת או לא יודעת מה הניסיון שיש או אין לי? ולמה לכל הרוחות את חושבת שהתפקיד שלי לא יותר חשוב,מועיל ותורם מתפקיד של לוחם?!? ולמקרה שתהית ,לא אמרתי מה התפקיד שלי כי הוא מסווג ולא משום סיבה אחרת...

ממש לא מעניין אותי,

מה התפקיד שלך... העיקר שאת נהנת לך שם
מתי אמרתי שהתפקיד שלך לא חשוב או מועיל או תורם מתפקיד של לוחם? מאיפה את יודעת מהי עמדתי בנושא בכלל?? יופי
יודעת או לא יודעת מה עושים במארבים, זה בכלל לא משנה. גם אם היית לוחמת דגולה, וגם אם היית לוחמת מתוסכלת שהצבע התעלל בה, או אם היית מלש"בית מורעלת, שהתחרטה אח"כ, וגם אם היית סתם אחת ששמעה מחברים שלה - אין לך את הזכות לתסכל פה בנות שרוצות לעשות משהו שנחשב למשמעותי יותר בעיניהן. זה לא מבטל תפקידים אחרים כמובן, כן? אבל פשוט, תפסיקי.

s p b v

New member
יש לי את כל הזכות שבעולם!

לכתוב מה שבא לי, להגיב על מה שבא לי,ולתסכל את מי שבא לי !!! ואם זה מתסכל אותה שפתאום היא מגלה שלהיות לוחמת זה בעיקר לשמור-חבל. יופי? יופי. ודרך אגב,כשמלא אנשים מייעצים לך לשקול שנית תפקיד מסוים(לאו דווקא לוחמת), אז אולי באמת כדי לך לשקול את זה שוב,ואם עדיין תרצי-שיבושם לך. ודרך אגב,אם המציאות כל כך כואבת שאת מנסה לגרום לאנשים להביא את עמדתם,אז אני באמת מקווה שהיא שקלה טוב טוב את הסוגייה...יפה? יפה!

היא לא מגלה "פתאום" כלום.

כי היא לא יודעת אם זה לשמור כל הזמן, או לא יודעת מה. וההודעות שלך, או שלי, או של כל אחד אחר זה לא מה שיגרום לה לשנות את דעת. אני לא מבינה למה לעשות מארב, לא בשביל להרוג אף אחד, אלא בשביל לעצור משיגי גבול, או עברייני סמים או מבריחים למיניהם, או מבוקשים כאלו ואחרים, זה לא נראה לא מספיק חשוב. כנראה שהראש שלך פועל אחרת... וזה שיש המון אנשים שאומרים לה שכדאי לה לשקול שוב - זה ממש לא אומר שום דבר. למה? כי לאנשים יש דעות שונות, וככה העולם פועל. אני לא מתביישת בזה שהייתי לוחמת, אפילו לרגע אחד. ולא היה אכפת לי שצחקו עליי, או זילזלו בי, או כל דבר אחר. לא לוחמים, ולא אנשים כמוך. אני עשיתי את שלי, נהנתי, סבלתי, הייתי גאה בעצמי, היו גאים בי, וזה מה שחשוב. קיצר, צודקת. זכותך. אבל את מבזבזת את הזמן שלך, חבל. זה לא מועיל, וכבר לא גורע

s p b v

New member
סליחה?

צחקתי עלייך? זלזלתי בך או בתפקיד? יפה. דבר שני - היא רצתה לברר עם יש חיילות שעושים משהו אחר חוץ משמירות ומחסומים.עניתי לה.אם התשובה לא סיפקה אותך- זו לא בעייה שלי. ולפי התשובה שלך נראה שכנראה באמת הרבה אנשים לא תמכו בתפקיד.סבבה.זו לא הייתה המטרה שלי.המטרה שלי הייתה שלא תלך לתפקיד ותספוג חרא,רק כדי להיות "לוחמת",אלא שתשקול את כל העובדות,מבלי להיות מושפעת מרעל. רק חבל שמנסיון העבר שלך,ישר חשבת שאני מזלזת בתפקיד. יום טוב לך :)

ממממ

לא אמרתי שזילזלת לא בי ולא בתפקיד. גם אם היית - שיהיה לך בכיף
ציינתי את מה שציינתי כדי לחדד את העניין של "לא להתייחס לדעות". את לא ענית אם לא עושים כלום, את אמרת שהמארבים הם "לא כדי להרוג", ושבגדול צריך לצאת מהסרט. את לא יודעת מה השיקולים שלה בלבחור את תפקיד הלחימה, ואת לא יודעת אם זה "רק בשביל להיות לוחמת" רעל זה לא תמיד דבר חיובי, למרות ההשפעות הטובות שלי גם, אבל לפעמים רעל זה מה שמניע בנות מסוימות, וזה מה שעוזר להן בין היתר, לעבור קורס קצינים (של לוחמים) ואפילו קורס סמ"בים. ומי כמוני מכירה את הנושא והבנות האלו. אל דברי על ניסיון העבר שלי, כי זה ממש לא נכון, לא חשבתי שאת מזלזלת. ולעומת כל האנשים שמזלזלים - מספר האנשים שמעריכים ומשבחים - גדול בהרבה, ובצדק. הדיאלוג ההתחלתי ההוא שניהלת - הוא אכן זילזול, כי טענת שלוחמות חיות בסרט, וששמים אותן ליופי, בעיקרון.

חח וואיי טוב ..חדל אש!

גרמתי לסיכסוכיישן קטנטן....מצטערת זו לא היתה כוונתי.. בכל אופן דיי זה לא לעניין !כל אחת שתגיד מה שהיא רוצה להגיד ומה שהיא חושבת...זו הבחירה שלי אם לשמוע לה או לא אני אעשה את השיקולים שלי..! בגדול-תודה רבה לכלללל המגיבים/ות..!! Death of Balance " יש מצב תגלי לי איזו לוחמת היית?! חחח איפה שירתת.... :)

ואגב, דיאלוגים -

"רגע! אבל אני לא רוצה לשמור כל השרות שלי *האמ...* אז בואו נצא למשהו יותר כיפי,כמו מבצעים,ולהיות בשטח -זה בטח כיף לא?" זה דיאלוג
אצלי לא מצאתי כאלו...

RENI1

New member
תקראו ותפנימו אחת ולתמיד!

את זה חיפשתי במיוחד את ההודעה שרויטל כתבה בפורום סדירים. אי אפשר לנסח את זה טוב יותר.

למעלה