חייבת עזרה!

water spell

New member
חייבת עזרה!

אני צריכה לשלוח את המנילה בפקס...כי הטלפון ובאתר לא עובד לי עכשיו..זה 2 מטר של דפים..איך אני אמורה לשלוח את זה לעזזל?? חשבתי לקחת דף ולעשות 2 טבלאות אחת לדרג את כול האשקולות ושניה את ששת המיקצועות הניבחרים כול זה טוב בתאוריה..אבל הסתבכתי! ועכשיו אני סתם עצבנית!!! למישהו יש רעיון?? ועוד משהו.. קיבלתי באשקול מיבצעים ופיקוח : פקחית טיסה , עובדת מיבצעים אוויר , צפרית, מפעילת קש"ב טקטי.. מה התפקיד הכי נורמלי שם? תודה מראש!!

water spell

New member
מה בקשר לתפקידים..

חייבת לשלוח את הפקס מחר בבוקר.. היתם הולכים על מפעילת קש"ב טקטי או על פקחית טיסה? בקרית שליטה ימית נחשב לתפקיד מעניין??

../images/Emo26.gif את טועה לגמרי בדירוגים שלך

מפעילת קש"ב טקטי ופקחית טיסה זה באותו אשכול של מבצעים ופיקוח
את בוחרת באשכול שלם
לא תפקיד אחד מהאשכול
זאת אומרת- אם את רוצה להתמיין לאחד מהתפקידים האלה את צריכה לבחור את כל האשכול "מבצעים ופיקוח" רק בתפקידים שלא דורשים מיון את בוחרת מכל תחום, מאשכול אחד, תפקיד אחד.

water spell

New member
שיט! אז לא עשיתי כלום נכון!

צריכים לבחור מכול תחום (גם אלו שלא דורשים מיון)אשכול נכון? אז למה למטה יש טבלה בא אני נדרשת לרשום 6 מקצועות?

מהתחלה

תפקידים שדורשים מיון מכל תחום, את בוחרת אשכול אחד שלם.
תפקידים שלא דורשים מיון מכל תחום, את בוחרת תפקיד אחד. הבנת? תקראי מה רשום לך בדף הראשון!!

water spell

New member
אהה הבנתי...!

ובסוף צריך לענות על השאלות ולדרג את הבחירות שלי בטבלה (6 מקומות) ?

../images/Emo41.gif דירוג מנילה- המדריך השלם../images/Emo41.gif

חח כבר סיבכת אותי עכשיו אני אסביר בפירוט הכי אפשרי.. איך מדרגים מנילה
הטבלה במנילה היא בצורה הזאת: תחום
אשכול
מקצועות למנילה 2 צדדים:
צד אחד (ימני)- אשכולות הדורשים מיונים
צד שני (שמאלי)- מקצועות שאינם דורשים מיון מוקדם
דירוג הצד הימני, אשכולות הדורשים מיונים: כמו שכתוב- צריך לדרג אשכולות. מכל תחום יש לבחור אשכול אחד ולדרג אותו. בכל אשכול מספר מקצועות, אבל לא בוחרים את המקצועות עצמם, אלא בוחרים את כל האשכול שכולל בתוכו את כל המקצועות. לדוגמא: בתחום "תפקידי מבצעים, מודיעין ומחשבים" יש 3 אשכולות:
תפקידי מבצעים ופיקוח (מקצועות:פקחית טיסה, עובדת מבצעים אוויר)
מקצועות המחשב (מקצועות: תכניתנית, מנהלת תשתיות מחשב, כותבת לומדה)
תפקידי מודיעין (מקצועות: חוקרת מודיעין ימי, מפענחת תצלומי אויר וכו') אז אני אבחר מכל התחום הנ"ל - (למשל) את אשכול תפקידי מבצעים ופיקוח . (להדגיש: לרק אשכול אחד !! שכולל בתוכו כבר את כל המקצועות). בסופו של דבר, מכל תחום צריך לבחור אשכול אחד. ולבסוף לדרג את האשכולות לפי ההעדפה האישית. דוגמא לצורת דירוג: עדיפות 1 : אשכול 27 (=אשכול תפקידי מבצעים ופיקוח) עדיפות 2: אשכול 6 (=אשכול טיפול באדם) עדיפות 3: אשכול 20 (=אשכול הדרכה מקצועית) וכך הלאה..
דירוג הצד השמאלי, מקצועות שאינם דורשים מיונים: הצד השמאלי הוא צד שבו מדרגים את המקצועות עצמם. כלומר מכל תחום, בוחרים מקצוע אחד. בצד השמאלי, הצבא ישתמש במקרה ולא עוברים מיונים. לדוגמא: תחום: "תפקידי טיפול באדם"
אשכול נהול ואבחון כוח אדם מקצועות: מ"שקית שלישות, מש"קית תכנון כוח אדם ומידע, רכזת כוח אדם.
אשכול טיפול באדם מקצועות: רכזת קישור וגיוס, מוקדנית שירות צריך מכל התחום של תפקידי טיפול באדם, לבחור תפקיד אחד (לא משנה מאיזה אשכול). למשל כמו במקרה הזה, את התפקיד "רכזת קישור וגיוס". בסופו של דבר, מכל תחום צריך לבחור מקצוע אחד בלבד. ולבסוף לדרג את כל המקצועות שבחרנו מכל תחום לפי ההעדפה האישית עפ"י קוד התפקיד. דוגמא לצורת דירוג במנילה: עדיפות 1: קוד 1234 (= מקצוע רכזת קישור וגיוס) עדיפות 2: קוד 5555 (=מקצוע בקרית גבול) עדיפות 3: קוד 5465 (=מקצוע פקידה) וכך הלאה..
לשכת גיוס שולחים בדר"כ מיונים בין העדיפויות הראשונה לשלישית
אין חובה לדרג תפקידים התנדבותיים

water spell

New member
להכניס למאמרים! ../images/Emo13.gif

עכשיו כשהסברת לי..אני מרגישה בלונדינית.. תודה רבה לך!!

למעלה