חייבת עזרה!!

• פותח הנושא tz14
  • פורסם בתאריך

fucking shanti

New member
ועוד משהו, תשמע....

אני אתן לך דוגמא למשהו שראיתי ואתה תעשה עם זה מה שאתה רוצה. מלפני אולי שנתיים קרה לי הרבה פעמים שאני מתעוררת באמצע הלילה, ובפתח של החדר שלי אני רואה 3 דמויות, צבעוניות (לבושות והכל), חצי שקופות, שפשוט עומדות כאילו תלויות באוויר ורוב הראש שלהם נמצא מאחורי המשקוף ככה שאני רואה אותם מהפה שלהם ומטה. הייתי חושבת שזה דמיון או משהו, אבל זה קרה לי עשרות פעמים לפעמים כל לילה לפעמים פעם בהרבה זמן (לפני איזה שבועיים- שלוש ראיתי את זה עוד פעם), וכל פעם זה בדיוק אותו דבר. וזה לא רק בשניות שאני מתעוררת, הדמויות האלה נשארות עד שמישהו בא ומדליק לי את האור. בד"כ כשאני מדליקה מנורת לילה הם עדיין נשארות שם. אני אשמח לקבל כל הסבר מה זה אם לא רוחות....

I am a freak

New member
בפעם הראשונהזה היה מקרי

בפעמים הבאות זה פשוט עניין פסיכולוגי. חשבת שהפעם הראשונה אמיתית וכך רוחות אמורות להיראות- ופשוט קלטת את זה לבסיס הנתונים שלך. בפעמים הבאות שהבחנת בגוש אנרגיה- פשוט הלבשת לגוש הזה את הצורה שראית, באופו טבעי לגמרי. [התזה שלי.] תעני לשאלתי כמה שורות מעלה. מולי עומד בקבוק, תתארי לי אותו. בהצלחה. הפריק.

fucking shanti

New member
יכול מאוד להיות שאתה צודק

ויכול להיות שלא :) זה מה שיפה פה, שאף אחד לא יודע את העובדות האמיתיות פה, אנחנו יכולים רק לנחש. ובקשר לבקבוק, אוקיי אני אשתף פעולה.... בקבוק אממממ.... ירוק? מפלסטיק?

I am a freak

New member
ועכשיו יש מולי ורד

תתארי לי איך הוא נראה, בבקשה כמובן. הפריק.

fucking shanti

New member
צהוב?../images/Emo12.gif

אני לא מבינה מה הנקודה בזה... אתה מנסה להראות לי שאין לי שום יכולת על חושית או משהו כזה? כי נכון, רוב הסיכויים שאין לי, ואף פעם לא אמרתי שיש לי, וברור שאם צדקתי באחד מהמקרים אז זו לגמרי מקריות. אבל עדיין- זה לא שולל את מה שאמרתי, ואני לא מבינה מאיפה יש לך את הביטחון הזה שמה שאתה אומר נכון. אני אישית משאירה את האופציות פתוחות ואני אחשוב ואשקול כל הסבר שתתן לי ויש מצב שאני אקבל אותו אם הוא יראה לי, אבל תגיע כבר לנקודה.... ומצטערת אם ההודעה במקרה נראית תוקפנית או לא קשורה או משהו, זו לא הכוונה... זה רק כאב ראש נוראי
מיכל שקצת מבולבלת עכשיו....

I am a freak

New member
ועכשיו לפואנטה

שאלתי איך נראה בקבוק- ואת אמרת, באופן ספונטני, ירוק ועשוי מפלסטיק. שאלתי איך נראה ורד- ואת אמרת שהוא צהוב. אם הייתי שואל איך נראית רוח- היית אומרת לי שהיא נראית שקופה ויש לה מבנה גוף של בנאדם. ואיך כל זה מתקשר
אני אסביר. התת מודע שלך קלט רוח. סביר להניח שזה מה שקרה. עכשיו, בגלל שאת לא יודעת איך נראית רוח, והיית צריכה לתת, באופן אינטואיטיבי, צורה ל"רוח" שהתת מודע שלך קלט... פשוט הלבשת לרוח הזו את "איך שרוח אמורה להיראות, בעיניי". הבנת
או שאני אסביר שוב. ובקשר ליכולות העל חושיות שלך, תהי בטוחה שיש לך. המון מהם. הפריק.

fucking shanti

New member
הבנתי. אז לפי מה שאתה אומר

אני לא רואה רוחות, אני רק מרגישה אותם. זה עדיין לא אומר שאני צריכה להרגיש או את כולם או כלום.... אין מצב לדעתך שבנאדם ירגיש רוח רק פעמים אחדות, למרות שמן הסתם היו הרבה יותר מקרים שהיו מסביבו רוחות במשך החיים שלו? אני באמת לא חושבת שבעניין הזה יש רק שחור ולבן.

I am a freak

New member
בזה את צודקת.

את לא חייבת להרגיש בכולן. אבל לראות- זה או שאת כן רואה, או שאת לא רואה. קאפיש

fucking shanti

New member
קאפיש. ועוד שאלה....

טחנתי את זה הא? :) אז מי שכן רואה- מה הוא רואה? גושי אנרגיה? כי אם כן אז יוצא לי הרבה פעמים לראות את זה. זה אומר שאני רואה את כולם? לא נראה לי...

faith2

New member
מרגישים ואז מתפחים את הדימיון...

איך הרוח נראית? האמונה שלי אומרת שיש רוחות שמראות את עצמן, ויש רוחות שלו...... בנוסף יש גם אנשים בעלי רומות שונות של העין השלישית...

I am a freak

New member
יש גם אנשים ברמות שונות של ראיה....

מה זה משנה
יש מישהו שרואה טוב. ויש מישהו שצריך משקפיים. עדין, זו אותה ראיה. לא הבנתי את העיקרון שלך. הפריק.

faith2

New member
עולם המיסטיקה...

הוא לא שחור על גבי לבן! וזה לא אומר או שאתה רואה רוחות כל הזמן או שאתה לא רואה!....כפי שיש רמות שונות ומגוונת בכל תחומי המיסטיקה, אם מדובר בישויות, מדובר ביכולת תיקשור, יכולת טלקאנזית (ידוע לי שההגיוי לא טוב)....גם ביכולת העין השלישית יש רמות שונות ומגוונות... עולם המיסטיקה אינו שחור או לבן- גם אפור נמצא שם

I am a freak

New member
מה זה קשור../images/Emo35.gif

אני גם יכול להתעלות ולהגיד שמצב הכורים האטומים במזרח התיכון יוביל בקרוב למלחמת עולם שלישית שתחסל את העולם. זה קשור בכלל
באמת שלא הבנתימה הקשר בין הגיוון שבמיסטיקה- לבין הדיון שלנו. חוץ מזה, פספת את כל העיקרון. אבל, כדי להוכיח לך שאת טועה, בואי אני אשאל אותך שאלה. ישנם שלושה אנשים. האחד עם יכולת שליטה בעין השלישית ברמה מצויינת השני, עם יכולת שליטה בעין השלישית ברמה סבירה השלישי, עם יכולת שליטה בעין השלישית ברמה נמוכה. כייצד "יראה" כל אחד מהאנשים רוח. [בתקווה שהמסר יעבור] הפריק.

I am a freak

New member
עקב מחסור במינוח יותר נכון...

זה יכול להיות גם "פתיחות" או "יעילות"... זרמתי עם הרגע. [ככל שהעין פחות חסומה, כמובן, כך רואים יותר טוב.] הפריק.

faith2

New member
אז ככה.....

יש אנשים שלא קולטים בכלל יש כאלה קולטים וחשים רק אנרגיות אחרים כבר ממש מרגישים באותה אנרגיה ורואים את אותה אנגריה בצורה יותר גשמית

למעלה