חייבת עזרה!!

• פותח הנושא tz14
  • פורסם בתאריך

tz14

New member
חייבת עזרה!!

מלפני כמה זמן לא מצאתי את המפתחות שלי והפכתי את כל הבית ולא מצאתי אותם והתרגזתי והתעצבנתי.. אחרי כמה שעות שאני יושבת בבית ורואה טלוויזיה אני קמה למטבח ורואה את המפתחות מונחים שם על השולחן בגלוי.. אני מתחילה לחשוב שיש לי רוח בבית ולא יודעת מה לעשות... אני מפחדת להתקלח ולישון לבד.. לפעמים נדמה לי שאני רואה את הרוח ואז אני מסתכלת שוב והיא לא שם...האם זה רוח?? אני חייבת עזרה!!

noname20000000

New member
רגע..

כשאת אומרת שאת רואה את הרוח אז למה את מתכוונת? מה את בדיוק רואה?

tz14

New member
תגובה לתגובה

אני רואה משהו כמו דמות משוטטת בבית בלי פנים רק קווי גוף

ANDREINA

New member
ייתכן..

אולי זאת רוח. יש רוחות שפשוט עושות דברים כדי להגיד לנו שהן כאן. אולי יש להן משהו לומר.. מי יודע.. אבל אין לך מה לדאוג, רוחות כאילה הן רוחות של אדם קרוב שנפטר והן אינן מזיקות.

ANDREINA

New member
עוד הערה..

..גם אם תרצי אין לרוחות אפשרות להזיק לך באופן פיזי. נכון אומנם שזה כזה מפחיד וכל זה, אבל אם תפחדי יותר מידי את פשוט גורמת לעצמך להיות פחות חסינה מפני כל סוג של פגיעה. במקום לפחד תנסי להבין מה הן מנסות להגיד לך. אם תתאמצי את תביני..

Co0L GirL

New member
תשובה שלי

טוב תראי מה שאת "רואה" זה הדימיון שלך כי את הכנסת לעצמך שאתה רואה איזה רוח ובעצם את לא... זה יותר פסיכולוגי וחוץ מזה שלבני אדם אין יכולת לראות רוחות חוץ לבני אדם ממש נדירים ובקשר למפתחות- לי קורה אותו הדבר עם שלט הטלויזיה, חיפשתי אותו התעצבנתי הפכתי את כל הבית ואז אני רואה אותו על השפה... יכול להיות שפשוט היית כל כך מרוכזת בחיפושים שלא ראית ת'מפתחות וחישבת אותן כמשהו מובן מאליו... טוב זאת התאוריה שלי באמת יכול להיות רוח אבל אני ממש לא חושבת כי רוחות לא יכולות להרים חפצים לפי מה שאני יודעת

tz14

New member
תגובה ל-cool gril

אני יכולה להבטיח לך שזה לא הדימיון שלי... אף אחד לא באמת יודע מה רוחות יכולות ומה הם לא... ואולי אני אחת מבני האדם הנדירים האלו?

Co0L GirL

New member
כנסי

האנשים האלה שרואים רוחות הם בעלי יכולת לראות רוחות כך שהם רואים רוחות כל הזמן כי רוחות נמצאים בכל מקום אבל האנשים הרגילים לא יכולים לראות אותם ורובם לא מרגישים בנוחכותם

ת מ ו ז

New member
על בסיס מה את אומרת את דבריך?

ישר את פוסלת דברים שבני אדם לא יכולים ליראות רוחות, והכל סתם בדמיון שלה.... זה נכון שמדיומים יש להם יכולת הרבה יותר גבוה משל אדם "רגיל" לראות רוחות, אך זה לא אומר שבני אדם רגיךים לא מסוגלים ליראות רוחות.... ובקשר לשאלה... רוחות לא מנסות ליפגוע בנו (ברוב המיקרים) בדר"כ הם מנסים להעביר לנו מסר.... אני הייתי ממליצה לך לדבר אם הרוח לשאול אותה... איזה מסר היא רוצה להעביר לך.... אני מניחה שהיא תעביר לך אותו בצורה כל שהיא, ואם את רואה ששומדבר לא קורה, תבקשי ממנה בנימוס ללכת ולעזוב אותך לנפשך.

Co0L GirL

New member
קראתי על זה באיזה אתר

אבל ת'אמת, אני לא יכולה לדעת בוודאות כי לא הייתי בעולם הבא

faith2

New member
לא מסכימה....

יש אנשים שהחוש הזה לא מפלותח אצלהם מי יודע מה, ולכן הם לא רואים כל הזמן רוחות... לי אין את החוש הזה, אבל היו מקרים שראיתי דברים מוזרים- אומנם לא תווי גוף....אבל בהחלט היה משהו

I am a freak

New member
ואני לא מסכים איתך.

בואי נדבר רגע על ראיה, עם העיניים. צבעים ואור. יש אנשים שיכולים לראות רק חצי תמונה
יש אנשים שיכולים לראות רק לפעמים
או שרואים, או שלא רואים. אל תמציאי תירוצים.

fucking shanti

New member
אז אתה אומר ש

אם מישהו נתקל פעמים ספורות ברוח הוא דימיין? ואם כבר אז הוא היה צריך לראות את כל המתים שמסביבינו?

I am a freak

New member
נתקל זה כבר משהו אחר

אותו איש לא "ראה" את הרוח הוא הרגיש אותה. הרגש גרם לו לדמיין את הצורה שלה, של הרוח. איך נראות רוחות
את יודעת

fucking shanti

New member
אני חושבת שראיתי....

כמו שכבר אמרתי פה איפשהו, כבר יצא לי לראות משהו שרוח זה ההסבר הכי הגיוני שמצאתי לזה...

I am a freak

New member
יודעת מה../images/Emo35.gif לא הבנתי מה אמרת

תוכלי לכתוב את ההודעה הזו שוב, בצורה אחרת
לנסח את זה מחדש
מצטער, באמת. הפריק.

fucking shanti

New member
צודק מצטערת טעות שלי....

התכוונתי לזה שאני חושבת שלי אישית יצא לראות רוחות. כמובן שאני לא בטוחה במאה אחוז שזה מה שראיתי, אבל זה ההסבר הכי הגיוני שמצאתי... עכשיו זה יותר מובן?

I am a freak

New member
זה מובן, אבל אני עדיין לא מסכים.

רוצה שאני אגרום לך להבין
בואי ננסה משהו. מול העיניים שלי, יש כרגע בקבוק. תתארי לי את הבקבוק הזה, בבקשה. הפריק.

למעלה