חייבת עזרה.......

חייבת עזרה.......

היי לכולם... אני לא יודעת מה לעשות, הייתי בקשר עם מישהו (לא הרבה זמן, שבועיים בערך) והיום דיברנו אחרי כמה ימים שהייתי בטיול והיינו צריכים להפגש.. אבל במקום זה, נפרדנו! הוא אמר לי שהוא מבולבל ביני לבין עוד מישהי ובסוף גמרנו את זה.. אם הוא מבולבל עכשיו אז עדיף לא להמשיך את הקשר ובסוף סתם להפגע! אני ממש לא יודעת מה לעשות, נמאס לי לקנות את השטויות שהבנים אומרים.. (לא כולם, יש גם כאלה אמיתיים) נמאס לי מבנים.....!!!

אז אולי נעבור לבנות?../images/Emo12.gif

חחח סתאם... אממ לא יודעת מה להגיד לך לא להתייאש! בסוף תמצאי מישהו שלא ישקר לך... מילה שלי

loving angel

New member
היי :)

תחשבי ככה..לפחות הוא אמר לך את האמת ולא שיקר לך. הוא אמר לך את האמת שהוא מבולבל בין שניכם ושהוא מעדיף לא להמשיך את הקשר ביניכם כי הוא לא רוצה שזה יפגע בשניכם. לפי דעתי את צריכה להעריך אותו על כך שהוא אמר לך את האמת. וזהו חמודה מקווה שעזרתי לך בצורה מסויימת

תודה.. לשתיכן ../images/Emo41.gif

ואני באמת מעריכה את זה שהוא אמר לי את האמת. הוא אמר לי שהיו לו כל מיני דברים להגיד לי אבל הוא העדיף להגיד לי את האמת... ואני ממש מעריכה את זה... אני לא אוהבת כשמשקרים לי! אכל זה לא זה, לפני יומיים הוא אמר לי שהוא מתגעגע ורוצה שאני יחזור (כשהייתי בטיול) וכל זה....... ופתאום הוא אומר משהו אחר... זה מעצבן.. אבל לא נורא, אני יעבור את זה.. מזל שזה לא היה יותר רציני.. כמו תמיד, החיים ממשיכים וצריך לחשוב על מה שיהיה ולא מה שהיה! :)))

loving angel

New member
../images/Emo13.gif

בדיוק ככה...החיים ממשיכים צריך לחיות את ההווה ולא את העבר :) ובקשר לאותו אחד...לכי תדעי אולי אחרי שהוא יראה שאת כבר המשכת בלעדיו הוא ירצה לחזור אליך....השאלה היא אם את תהיי מוכנה לחזור אליו :)

הלוואי... חח אבל אני לא ירצה לחזור

אליו, זה לא אותו דבר כשנפרדים וחוזרים שוב... בגלל זה גם אני לא ממש רוצה להשאר ידידה שלו...

loving angel

New member
הייי...שוב :))

זה במקרים מסויימים ככה....הוא אומר לך שהוא לא רוצה אותך, את ממשיכה עם החיים שלך, הוא רואה את זה ומבין שהוא עשה טעות גדולה שהוא ויתר עליך ורוצה לחזור....אבל את כבר המשכת עם החיים שלך ואת כבר לא רוצה אותו... ואת צודקת אחרי שנפרדים זה כבר לא אותו הדבר בכלל, נוצר ריחוק מסויים בין השנים. אבל יש זוגות שנפרדים ואז חוזרים וזה רק גורם להם להתקרב יותר אחד לשני ולהעריך אחד את השני יותר. בכל מקרה תעשי רק מה שטוב לך! וזהו חמודה מקווה שעזרתי לך :) (ומצטערת על האורך של ההודעה ממש נכנסתי לזה
)

sh53

New member
הוא לא שיקר לך וזה בהחלט חשוב

גם אם הוא אמר לך שהוא מתגעגע כשהיית בטיול, זה עדיין לא אומר שהוא לא היה מבולבל בינך לבין המישהי השניה. בהחלט יתכן שהוא התגעגע אלייך וזה לא שקר ואולי גם לא רצה להרוס לך את הטיול.

נינושש

New member
אל תתיאשי....!

תיראי כדי שתמשיכי בחיים.. אל תישארי תקועה על מישהו שלא בטוח ברגשות שלך...! אל תעצרי את החיים כשי לחכות לו עד שיבין את הרגשות שלו! ואת לא היחידה שנמאס לה מהבנים.. פשוט צריך למצוא את האחד.. אז תמשיכי לחפש אותו ואל תתייאשי! בהצלחה.. בה ביי!

sh53

New member
כמו שכתבת

"השטויות שהבנים אומרים.. (לא כולם, יש גם כאלה אמיתיים) נמאס לי מבנים.....!!!". יש גם בנים שווים במיוחד ואת זה צריך לזכור. הבחור הזה מתלבט בינך לבין עוד מישהי ויש להעריך מאוד אותו על כנותו, כי הוא יכל לשחק לך עם הלב או לצאת עם 2 יחד ויש אנשים שעושים את זה, וזו בהחלט נקודה לזכותו שהוא בא ושיתף אותך.

אני יודעת.. בגלל זה אמרתי שאני

מעריכה את זה שהוא אמר לי את האמת... ושאני ימשיך הלאה... יבוא אחד אחר :)))) תודה לכולם... באמת עזרתם לי!!!!!!!!!

למעלה