חייבת עזרה...

חייבת עזרה...

היי לכולם... הבעיה שלי היא כזאת... לא מזמן חבר שלי ביקש ממני פסק זמן ואז כבר אני נפרדתי ממנו.. והמשכתי לאהוב אותו.. שבוע אחר כך הבנתי שאני מאוהבת בידיד מאוד טוב שלי וכמה ימים אחר כך חבר שלי (לשעבר) ביקש שאני יחזור אליו.. ואני אמרתי לו לא כי אני כבר לא מאוהבת בו... הבעיה שלי היא שאני יודעת שאין סיכוי שאני ומאור (זה שאני אוהבת) נהיה חברים, כי הוא אהב אותי עד לפני כמה ימים והבין שאין לו סיכוי איתי אבל עכשיו אני מאוהבת בו והוא לא בי.. אני לא יודעת מה לעשות אני כל הזמן חושבת על זה ונכנסת לדיכי..
אז מי שיכול לעזור לי בבקשה לשלוח לי הודעה.. בבקשה בבקשה... אני לא יודעת מה לעשות... ואם אתם יכולים לעזור לי ויש לכם איי סי קיו אז עדיף המספר שלי הוא 174186563 ותודה לכל מי שיכול לעזור לי...

יפתח14

New member
סלחי לי...אבל קצת מצחיק...

ההגדרות שלכם/ן לאהבה... "הוא אהב אותי לפני כמה ימים אבל עכשיו הוא לא אוהב אותי" "אתמול הייתי מאוהבת בשמשון והיום אני מאוהבת בחיים" אהבה זה לא משהו שמתחיל ונגמר ביום אחד, שבוע אחד,ואולי אפילו חודש אחד.

just smile

New member
די מסכימה

האמת היא שיפתח די צודק... דברים כאלה לא נעלמים בן לילה. אם הוא באמת אהב אותך, הוא עדיין אוהב אותך... לא יכול להיות שתוך יום פתאום אין לך סיכוי איתו. לדעתי את פשוט צריכה ללכת ולדבר איתו. להסביר לו מה את מרגישה ולקות לטוב... בהצלחה!

על מאור.. שאני אוהבת

אוקיי יכול להיות שאתם צודקים.. אבל אני דיברתי איתו והוא יודע שאני אוהבת אותו... וכלוםםםםם אין ממש כלוםםם

../images/Emo41.gifנראה לי שיש פיתרון../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

תראי,נכון את אמרת שהוא אהב אותך עד מלפני כמה ימים
(עד שגילה שאין לו סיכוי....|זה לא הגיוני שתוך כמה ימים הוא יפסיק לאהוב אותך רק בגלל שאין לו סיכוי....הבנת ת'פוינט
כלומר-ישנו סיכוי (אפילו אם הוא קלוש...)שהוא אכן עדיין אוהב אותך
לפי דעתי,עדיף לך לנסות לברר מה הוא מרגיש כלפיך,דרך חבר קרוב או משהוא....טוב,מקווה שעזרתי יאללה בייי

עוד קצת..

תודה לכולם.. לכל מי שמנסה לעזור לי... תודה באמת.. דרף אגב אני חדשה פה אז קוראים לי נופר... ואני בת 13 מעפולה..

למעלה