חייבת עזרה :(

Betterfly

New member
ההקשר

--> כל דבר רע שהוא אומר על אשתו (שהיא ככה והיא ככה) - קחי את זה אחד לאחד שזה הוא עצמו!!! כלומר, אם הוא אומר עליה שהיא מקסימה, אז הוא מקסים. ואם הוא אומר עליה שהיא לא רואה אותו ממטר - הוא לא רואה אותה ממטר. מה שאני אומרת- יש מקרים שבהם באמת נעשה לאדם עוול והוא מדבר על כך כחלק מהתגובה הטבעית שלו לעוול הזה. הבעת תסכול כלפי מעשיו של בן זוג לשעבר שמתבטא גם בכעס על האדם עצמו נראים לי טבעיים.

מריוס זכריה

Member
מנהל
עכשיו הבנתי! אז הייתי רוצה להסביר:

מצב נפוץ מאוד מאוד בזוגיות (וביחסים בכלל) הוא מה שנקרא "השלכה", או יותר נכון "הזדהות השלכתית". הרעיון הוא שדברים שקשה לנו לקבל בעצמנו, אנו סופר רגישים כשהם מופיעים אצל האחר, בעיקר אצל האחר המשמעותי - בן/בת הזוג. לכן אנשים שלא מקבלים רת הכעס של עצמם, מתפוצצים מהכעס של בן הזוג. ואנשים שלא מקבלים - למשל - את ההמוסקסואליות שלהם, רואים בכל אחד הומו והופכים להומופובים. וכן הלאה וכן הלאה. כמובן, לא צמיד, לא כל מקרה, וכל מקרה לגופו וכולי - אבל זה כלל אצבע די חזק... מריוס

yogi125

New member
אני הייתי בודק את נושא הגירושים לעומק

ובצורה יסודית , במידה והבחור באמת עומד להתגרש לא הייתי מנתק את הקשר ונותן הזדמנות שנייה , החיים קצרים ואם מדובר באהבה אמיתית חבל לפספס מערכת יחסים מוצלחת בגלל תקלה קטנה, ביננו עם היה מספר שהוא בהליכים וחי עם אישתו עדין היית יוצאת איתו? סביר שלא . אני מניח שכל גבר שנימצא בהליכי גירושים מתחיל להכיר ולצאת עם נשים, ולא תמיד מספרים ישר את האמת . נכון שאצלכם הקשר ארוך יחסית אבל לפעמים קשה לספר את האמת וככל שהזמן עובר אפילו חוששים מהתגובה שמנגד. לכן המלצתי לבדוק שהבחור דובר אמת ובמידה שכן להישאר בקשר איתו ולחזק אותו ,הוא זקוק לזה.

לילית41

New member
תודה יוגי 125 - זו בעצם הבעיה שלי

כי אני אוהבת אותו מאוד, אבל השקר שלו מול עיניי כל הזמן. הוא בהליכים שיסתיימו בקרוב. הוא מחכה לזה כבר כדי להשתחרר אליי. אני מבולבלת ולא יודעת אם להיות איתו אחרי ששיקר לי ככה. אני יודעת שהוא אוהב אותי ברמות נדירות, לכן "שמר" שלא אלך לו ואמר שכבר גרוש.... לא פשוט לי להחליט. תודה יוגי

שילה1

New member
לדעתי-הסתיר עובדה כל כך מהותית-

ימשיך בכך להבא.ובקיצור-האיש לא אמין. ולכן-לנתק מיד,עם כל הכאב שבדבר.

את יודעת מה זה ריבאונד?

אם כן, אז את בטח יודעת מה הסיכוי שלך להיות האחת הבאה שלו אחרי שוך סערת הגירושים. אני אישית חושבת שמי שמתגרש צריך לפחות שנתיים- שלוש של רווקות מחודשת לפני הקשר המשמעותי הבא כי אחרת הוא צפוי לחזור על אותן טעויות שהביאו לגרושיו. האם את רוצה להיות שם כשהוא עושה את הטעויות הללו?

לילית41

New member
תודה מיציפיצי

האמת שאני מכירה זוג שהיא גרושה פורמלית חודשיים והם היום כבר חצי שנה יחד, והתחתנו ומדהים להם... הוא לא היה בקשר עם אשתו בכלל. רק קונקרטי. אבל אני מבינה את כוונתך ותודה ענקית שאת כאן.

נומלה

New member
לא יכול להיות

לאחר גירושין יהודיים במדינתנו אשה איננה יכולה להנשא מחדש במשך חצי שנה.

yogi125

New member
ואני חושב שבמידה והיא תתמוך בו

בשלבים הקשים שלו ויש בינהם מערכת יחסים טובה זה יכול לעבוד, נכון הוא שיקר . לדעתי המשיך בשקר מכיון שפחד להפסיד אותך. תתקדמי בזהירות ואם יד על הדופק . בהצלחה

אני חושב שאת עושה מזבוב פיל

בבואך לנתח את השקר שלו קודם כל צריך להסתכל האם הוא שיקר בעניין מהותי או לא. בהתחלה הוא עדכן אותך שהוא גר עם "גרושתו" ובתו וזה יפתר עוד כמה חודשים. אחר כך הוא תיקן ביוזמתו ואמר שהוא נשוי בהליך גירושים וגם פה הוא מצפה שזה יסגר תוך כמה חודשים... בשורה התחתונה המשמעות זהה! - הוא מחויב, והוא מצפה שזה יפתר עוד כמה חודשים. נכון שהיה עדיף שהיה גלוי בכל העובדות מהתחלה... אבל בעיני זו מעידה שאפשר לסלוח עליה ואין היא מעידה בהכרח על משהו נוראי. זאת אומרת - אם בכל שאר הפרמטרים החושים שלך מצביעים לך שהוא מתאים לך, הייתי מציע לך לעזוב את זה ולהבין את המצוקה שלו.

לילית41

מי שאת אוהבת-לא קיים כי התאהבת באדם שהתברר לך שהוא: 1.נשוי. 2.שקרן. 3.מחפש מהצד. להמשיך? הוא העביר לך.."מצג שווא" הכימיה והאהבה שחווית קיימים רק אצלך-את האמיתית-זה שלך-זה לא שלו. כשאוהבים,באמת,אין שקרים,הכל חשוף,נקי וטהור. את אולי אוהבת ובאמת,אבל הוא ומבחינתו..את בעצם.."מים גנובים ימתקו" ואת,הרי,לא רוצה להיות..."שבתות וחגים"..נכון? אז איזו עזרה את מחפשת בדיוק? שמישהו ירים במקומך טלפון ויגיד לו שיגמור פרק א' קודם? הוא מעל באמון שנתת לו,מעילה זו תלווה את כל מע' היחסים שלכם היא תהיה כמו צל שילווה תמיד כל העדרות שלו מהבית,או כל יציאה שלו החוצה לשיחת טלפון שקיבל כי גם אם תהיו יחד,תחשדי בו,כי את יודעת שאם דברים לא יסתדרו ויהיו קשיים,ישנה סבירות שירצה,בהחבא,להכין לעצמו אופציות נוספות. ואת חושבת שלך הוא לא יעשה את זה? את בטוחה? זו לא מע' היחסים שאת רוצה זו לא בדיוק הזוגיות שאת מייחלת לה וזה..לא מה שמגיע לך...כמדומני.. מקווה שעכשיו תוכלי להרדם בהצלחה בקבלת ההחלטה

תלתה

New member
פרופורציה!!!

הלווווווווווווווו את מכירה את הבנאדם חודשיים!!! א. מאמינה לך שהתאהבת- זה יעבור ב. אל תשפטי אותו- מותר לו "לשקר" לך אחרי חודשיים, הוא לא חייב לך כלום, הוא בהליכי גירושים או גרוש- לא ממש משנה בשלב כל כך התחלתי של קשר ג. כנסי לפרופורציה ומהר- קחי צעד אחורה ותני לו לנהל את חייו. אם יתגרש כפי שאמר- תנסי לתת לזה הזדמנות, אם לא- לא קרה כלום. ואל תשכחי שאת בשלב שאת מאוהבת... את צריכה להפעיל גם קצת שיקול דעת... חייו לא התחילו ביום שפגש אותך, התעלי על עצמך אם את רוצה שיצא מזה משהו...

נונה17

New member
הליכי גירושים בתחת שלי

או כמו שחברה שלי קראה לזה "הליכים למכולת". חביבתי, אני בספק גדול אם אשתו יודעת שהוא בהליכי גירושים או במילים אחרות - אני בטוחה שהוא "נשוי באושר". כמעט תמיד הצעד הראשון כשמחליטים להתגרש הוא פרידה פיזית. אם הוא בהליכים ועדיין גר בבית ובנוסף לזה לא מדבר איתך בלילות ובסופ"ש כי היא "מרגלת אחריו" (אם הם נפרדו מה אכפת לה?) ומן הסתם גם לא מכיר אותך לחברים ולמשפחה - יש לזה מילה אחת. נשוי. גם אם הוא באמת בהליכים (איזה מסמכים בדיוק הוא הראה לך?) אז כל עוד הוא גר בבית עם אשתו, הפרק הזה לא סגור. עדיין יש סיכוי די גדול שהם יחזרו, יש סיכוי די גדול שהם מקיימים יחסים. שלא לדבר על זה שהקשר התחיל בשקר שנמשך חודשיים. אני מציעה לך ללכת ולהגיד לו שיחפש אותך כשהוא באמת נפרד פיזית מאשתו.

מירית99

New member
מסכימה. הדרך היחידה לדעת

היא לבקש לראות מסמכים משפטיים שהגישה אשתו. מה שהוא הכין - זה לא משנה כי יכול להיות שלא הגיש בכלל. חוץ מזה, גם אם יש הליכים כלשהם - קיים סיכוי רציני שיחזרו לחיות יחד ברגע שהמכבש הסביבתי יתחיל לפעול עליו. בקיצור - עד שלא תראי גט חתום ומאושר - שום דבר אינו ברור. מתאים לך לחיות בחוסר וודאות תקופה ארוכה?

מה לא ברור ? האיש הוא שקרן מקצועי

הוא עבד עלייך במשך חודשיים וכיון שחשפת אותו הוא עכשיו מנסה טקטיקה שונה. אם את יודעת את הפרטים האמיתיים שלו, תשלחי מישהי שתתקשר אליו הביתה. תבררי אם אישתו בכלל יודעת שהם בהליכי גירושים. אל תתקשרי בעצמך. (גרוש שגר באותו בית עם גרושתו...
תפס לו פראיירית שאכלה את הסיפור)

למעלה