חייבת עזרה :(

לילית41

New member
חייבת עזרה :(

הי אנשים יקרים. אני בדרך כלל לא מתייעצת בפורומים, אלא עם חברה טובה ועם עצמי. אבל הפעם יש לי בעיה שאני לא ממש יודעת מה לעשות איתה. אז ככה. לפני חודשיים הכרתי בחור דרך האינטרנט, שחשף את עצמו שם כגרוש. זה היה אחד הדייטים המושלמים בחיי. קליק ממבט ראשון. מדהים. מאז עברו חודשיים. ההתנהלות שלו כלפיי במשך כך החודשיים האלה הייתה מוזרה. הוא אמר לי שהוא עדיין גר עם הגרושה והבת שלהם בגלל בעיה כלכלית שאוטוטו תיפתר. כשהיינו יחד זה היה הדבר המושלם ביותר בעולם. כימיה נדירה, המון רגש. אהבה ששנים לא חוויתי וגם הוא. אבל.. במשך כל החודשיים הוא התנהל מולי ממש כאדם נשוי. בסופי שבוע ראיתי אותו רק שישי או שבת. בלילות לא דיבר איתי כי אמר שגרושתו מרגלת אחריו ולכן שוחחנו רק עד 10 בלילה כל ערב. האהבה רק גדלה, ויחד עם זאת והחשדות שלי התעצמו. אמרתי לו והוא כל פעם הכחיש, עד שסיימתי את הקשר לפני שבוע. לפני יומיים הוא הגיע אליי בדמעות ואמר את שהרגשתי. שהוא נשוי בהליכי גרושין ... הוא לא מוכן לוותר עליי ואמר שעשה זאת כי פחד שלא אהיה איתו כי הוא נשוי אבל הוא כבר בתוך הליכי גירושין. כל יום הוא בא לביתי בדמעות ומתחנן שלא אעזוב אותו. מצד אחד אני אוהבת אותו כמו שלא אהבתי מעולם. מצד שני הוא שיקר לי. מה אני עושה? אני לא ישנה בלילות כבר. תודה גדולה למי שיסייע לי.

seeyou

New member
"כשהיינו יחד זה היה הדבר המושלם ביותר בעולם"

זה אומר הכול ה"הגיון" שלנו לא עומד מול הרגשות שעברת. האם הוא שיקר או ממשיך לשקר? הליכי גירושין זה תהליך לא קצר. יש גם ילדה משותפת-הבעיה גדולה יותר מבחינת הגרושים. עדיין גר עם הגרושה והבת שלהם בגלל בעיה כלכלית?למה לא בקש לגור אתך? יוסי

לילית41

New member
הי seeyou

לפני יומיים הוא בא ואמר שהוא נשוי בהליכים. שיקר חודשיים שהוא כבר גרוש.. עכשיו האמת יצאה לאור ואני נשארתי עם אהבה עוצמתית וגדולה ושקר אחד גדול. ההתלבטות שלי היא מה לעשות הלאה? כי הוא אוהב אותי מאוד ואני אותו. וכן הוא עדיין גר עם אשתו... היא עדיין לא גרושתו...

seeyou

New member
את האמת? כאשר אוהבים כפי שאת מתארת

עושים הרבה שטויותץ דיברי "הגיון" לא תקבלי-את תעשי רק מה שאת חושבת לנכון-לצערי. אני חושב,לא בטוח שזה מקובל,לדבר עם אשתו מה קורה ביניהם. אילו הוא היה אוהב אותך עם כוונות "רציניות" היה ממשיך להתגורר -לפעמים- עם אישתו ולפעמים איתך כולל לילות,שבתות וחגים הכוונה היה מציג אותך כ"חברה" ולא מחזיק את הקשר שלכם בסוד. האם יש סיפורים עם סוף טוב לכולם? ייתכן-רואים בסרטים אבל ההגיון אומר שעדיף לכבות את האש(אהבתך) היום דבר מאוד חשוב-תזהרי לא להיכנס להריון במחשבה לזרז את התהליך.

סליחה על השאלה הדבילית

תשמעי, "הוא עדיין גר עם אשתו"....זה אומר הרבה, לא? את בטוחה שאשתו היא "עדיין לא גרושתו" ולא "אשתו"? את בטוחה שהיא לא תישאר אשתו? את בטוחה שהיא מודעת לזה שהיא "עומדת להיות גרושתו"? לפי מה שזה נראה ממה שתיארת, סביר להניח שהוא סתם חיפש ריגוש מהצד... אני לא מכירה את כל הסיפור מן הסתם, אבל לא נראה לי שאם כוונתו להתגרש, הוא יחיה עם אשתו והבת שלהם וייצא לדייטים...ובסוף הערב יחזור בחזרה לאשתו...

מריוס זכריה

Member
מנהל
אני חושב שהוא עשה לך הצגה אחת גדולה

דעי לך שיש לא מעט גברים ש"ציידים" יודעים לשחק אותה "הגבר המושלם" לתקופת זמן מוגבלת. אלה הכי מסוכנים, כי את חווה אדם מקסים, רק שזה לא אמיתי - זאת הצגה. הסממן הכי מובהק אצל גברים כאלו הוא שכשהם כבר כובשים, אז הם משנים חזרה את עורם. אני לא יודע עם הגבר הזה הוא כזה או לא. אבל לא רק שהוא שיקר לך במצח נחושה במשך חדשיים (!!!!!), אלא שהוא גם כנראה לא כזה בעל מקסים. אם הוא היה אדם מקסים כל כך, אולי הקשר עם אשתן היה מצליח? אני יכול לצאר לעצמי שהוא מספר כמה היא רעה וכולי, אבל צריך שניים לטנגו, ואת יכולה לקחת ממני דבר אחד באחריות: כל דבר רע שהוא אומר על אשתו (שהיא ככה והיא ככה) - קחי את זה אחד לאחד שזה הוא עצמו!!! כלומר, אם הוא אומר עליה שהיא מקסימה, אז הוא מקסים. ואם הוא אומר עליה שהיא לא רואה אותו ממטר - הוא לא רואה אותה ממטר. מריוס

לילית41

New member
תודה מריוס

אז כן הוא עשה הצגה כשאמר שכבר גרוש. בשאר ממש לא. והאמת שהוא לא אומר מילה רעה על אשתו. פשוט אומר שנגמרה שם האהבה והתקשורת והכל.

מריוס זכריה

Member
מנהל
טוב, יש פה בכל זאת קצת סימנים חיוביים

זה שהוא לא משמיץ את שאשתו זה דבר חיובי. זה שראית מסמכים שהוא בהליכים זה גם חיובי. אז אולי הוא בכל זאת בסדר, למרות שבאמת זאת התחלה על הפנים! הוא יכל לכל הפחות לגלות לך קודם, לא למשוך עד שתפרדי ממנו. אם את הולכת לתת לזה סיכוי (ככה זה נשמע), רק תדאגי לשמור על עצמך טוב טוב. תהני אתו אבל תנסי לא להיקשר אליו יותר מדי, עד שהוא לא ממש יוכיח את רצינותו. אל תרוצי בפנטזיה רחוק מדי, תחיי כל פעם יום אחד. בהצלחה! מריוס

מאיפה אתה מקריץ את האמירות הללו?

בגלל שהוא אמר לה שהוא כבר גרוש (עם תעודה) במקום להגיד שהוא רק בהליכים מה עשית ממנו? 1. קבעת שהוא צייד נשים ושכל המקסימות שלו זו הצגה, ושהוא מסוכן והוא ישנה את עורו. 2. אתה קובע שהוא לא מקסים בכלל, וההוכחה - אם הוא היה מקסים אולי הקשר עם אישתו היה מצליח. חה חה חה חה!!! אתה משהו אתה... 3. אתה כבר מתאר לעצמך שהוא מלכלך על אישתו. מאיפה לך? ומאיפה הקביעה שמה שהוא אומר על אישתו זה בדיוק מה שהוא?? מה, יש חוק כזה שהמצאת? לי אין מושג מי זה הבנאדם... אולי הוא מרגל בינלאומי... אני פשוט מאמין לחושים שלה כפי שהיא מתארת אותו...

מריוס זכריה

Member
מנהל
אין לי אחות, ואחותי לא ז..ה

טוב, אז קודם כל, אתה לא חייב להסכים אתי, רק אל תדבר אתי ב"מקריץ", טוב? שנית, תארתי סוג מסוים של גברים, וכתבתי "אני לא יודע עם הגבר הזה הוא כזה או לא" שלישית, אמרתי "אני יכול לתאר לעצמי שהוא מספר כמה היא רעה וכולי". אני מתאר לעצמי, כלומר מנחש, ושואל אותה. יכולת לקרוא גם את ההמשך, בו היא כותבת שהוא לא משמיץ את אשתו, ומה אני עונה על זה. לילה טוב, מריוס

בסדר...

בכל זאת יצרת רושם מסוים. על הרושם הזה דיברתי. כמובן שכל דעה לגיטימית... אבל גם מותר להתווכח על דעות. זה לא פורום סטרילי. מתנצל על ה"מקריץ".

Betterfly

New member
לדעתי

זה שאתה חש שעשו לך עוול או שלא ראו אותך ממטר ואתה מתלונן על כך לא בהכרח אומר שזה לא נכון. יש הרבה אנשים שעשו להם באמת עוול וזו הרגשה מאוד לא נעימה וכואבת.

למעלה