חייבת עזרה-.-

MiRi XD

New member
חייבת עזרה-.-

אני כבר איזה שבועיים תקועה ברמה 27, והכי הרבה % שהעלתי ביום היה 20%, ונעלמו בגלל שהיה GM event והיא זימנה ת'דרקון האדום ההוא-.-(של עבודה שלישית).. נראלי זאת המפלצת הכי חזק במייפל גלובל.. לא משנה.. יש מצב שמישהו נותן לי מקום אימון טוב? (חוץ מקרנינג PQ שחרשתי עליו יותר מידי)??

miss_t

New member
היי

מקומות אימון יש הרבה, רמה 27 יכול להתאים הדאנגן. האם את משתמשת בציוד טוב לרמה שלך? האם הSTATS שלך טובים? דרך אגב, הדרקון האדום הוא זימון שבישופ יכול לעזור- הדרקון נלחם כעזר לבישופ (פריסט, קלריק)

MiRi XD

New member
סטאטים טובים.. עשיתי בילד של חברה שלי..

היא בשרת פרטי והיא עבודה שלישית(קשתית) אבלץץ אמ.. איפה בדאנגן??

miss_t

New member
פטריות עוקצניות, פטריות undead

תראי אם מתאים לך להתאמן שם. את יכולה גם לנסות להתאמן על חזירי בר בPERION או אולי על הmask גם בפריון ליד אזור הגילדPQ באורביס ברמות גבוהות יותר (30+) על החתולים או על jr.senstil שבמגדל אורביס. העיקר- שימי לב שהאימון הוא יעיל- שאת לא מבזבזת הרבה שיקויי MP וHP, שאת יכולה להרוג יחסית בקלות - ב2-3 מכות בערך. בהצלחה

D amaged R oses

New member
אני עשיתי רק קרנינג פיקיו

בקושי נגעתי בעוד דברים. אין על הפיקיו הזה וגם מרוויחים חפצים, אי אפשר להגיד לא לחפצים. כולם יכולים להעזר בקצת כסף D:

Guid

New member
אני אמנם לא ממש מחבב את kpq,

אפילו קצת מואס בו, אבל הוא בהחלט הדרך המהירה ביותר לעלות רמות. אפשר גם בדאנג`ן, בסליפיוודס, אבל זה משעמם רק להרוג מפלצות לדעתי...

D amaged R oses

New member
לי יש חוסר קרנינג פיקיו

לא עשיתי אותו עם הקוסמת שלי ורק בה הייתי הרבה מאוד זמן, אז ככה ש.. עכשיו אני מפצה על הזמן האבוד. ולמען האמת אני מאוהבת בפיקיו הזה, חוץ מהעובדה שבילונדה מאוד קשה להשיג צ'אנל פנוי ואנשים נהיו ממש מחוכמים, 50 פארטים מחכים אבל ליד קלוטו נראה ריק... כמה שיטות! אלוהים ישמור.

Guid

New member
כן, זה נורא מעצבן.

יש המון שיטות עם סקאוטרים וזה נראה כאילו הצ`נל באמת ריק... ההמתנה לצ`אנל זה אחד החלקים השנואים עליי שם, הלוואי שזה היה רץ כמו בלודי-מייז...

D amaged R oses

New member
יאפ! ממש ככה!!!

אני מרגישה כמו במשימה קטלנית או משהו, צריך לתכנן שעה בבונוס ומי יוצא ואיך יוצא ולהעביר לידר מהר וללחוץ ו... פאק O_O נקסון מטומטמים שלא שמו 19 צ'אנלים גם, בעולם כלכך מתבקש O_O מישהו יודע למה זה?

Guid

New member
לא יודע מה הסיבה, אבל

הם בטח לא רצו ליצור אצלם את העומס הזה בבת אחת. לפתוח שרת שלם זה כבר מעמיס, ו12 צ`אנלים זה לא פשוט. בטח באחד הפאצ`ים הקרובים יוסיפו עוד אם יסתדר להם. צריך המווון שרתים בשביל זה... XD

Guid

New member
מעולה! אני ברמה 30... עדיין...

ההאנטר הזה קצת מייאש אותי, אף אחד לא לוקח אותי בקארניבל וזו הדרך המהירה ביותר לעלות רמות... אני אשמח להתאמן קצת, לעלות כמה רמות ולחזור חזק יותר לפיקיו. אם אתה בווינדיה, תוסיף אותי: ArcherGUiD. ותודה! ^___^

חחחחח אתה כבר בבאדי שלי...

אני יוסיף אותך גם לסין שלי (יש לי גם את ההאנר רמה 56 שככתה?)

Guid

New member
ברור שאני זוכר!

רק רציתי לחסוך לך את הכניסה להאנטר והבדיקה של הניק שלי~ D: אני מקוה להתחבר במוצש, ואם לא אז בראשון בבוקר. ^__^

למעלה