חייבת עזרה-מכינה

מוריקה

New member
חייבת עזרה-מכינה

הציון פסיכומטרי שלי נמוך ואני רוצה להתחיל ללמוד עוד באוקטובר(כן נזכרתי מאוחר כי לא ידעתי שבסופו של דבר אגיע למשפטים) בכל מקרה רציתי להתייעץ איתכם ולדעת אם יש מקום טוב ולא פרטי שצריך לשלם 20 אלף לשנה שניתן להתקבל לפי מכינה שהם עושים לפני של חצי שנה ,שנה.ועל איזה מקום אתם ממליצים?תודה רבה על העזרה.

comer789

New member
מה זאת אומרת מקום טוב ולא פרטי?

את רוצה אוניברסיטה?

מוריקה

New member
בהחלט,לא מתנגדת אבל...

הדרישות לפסיכומטרי הוא גבוה ממה שאני קיבלתי לכן אני שואלת על מכינה,אני לא כל כך בקיאה בכל האפשריות קבלה בגלל זה אני צריכה את העזרה והייעוץ מכם.

comer789

New member
תלוי איזה פסיכומטרי קיבלת

אם זה מעל 620, אולי עוד יש על מה לדבר: פסיכומטרי של 620-30 ומעלה לא יכניס אותך למשפטים, אלא אם הבגרויות שלך טובות במיוחד. אם הבגרויות שלך לא מספיק טובות, אפשר בהחלט לשפר אותן נקודתית, או לחילופין לעשות מכינה אוניברסיטאית בת"א (שתופסת גם לירושלים), או באונ' בר אילן, שמחליפה את הבגרויות ומכניסה אותך לאונ'. אבל משך זמן המכינה הוא שנת לימודים אקדמאית (יענו מאוקטובר עד יוני כזה). את כולה בת 23 (לפי הפרופיל משתמש), יש לך זמן לשפר בגרויות ו\או פסיכומטרי לדעתי, ולשאוף לאחד המוסדות היוקרתיים. אם את לא מעוניינת בכך, עדיף שתלכי לאחת מהשתיים: בין טחונים, או המכללה למנהל. שכ"ל לימוד גבוה יחסית לאונ', אבל אלו המכללות הכי טובות. את רוצה לפרט מה הנתונים שלך ואיפה את גרה?

מוריקה

New member
הבנתי,תודה על התשובות

ביררתי טלפונית וגם מול האתר כמעט בכל המכללות וכולם דורשים סכומים לא הגיונים לכן ויתרתי על זה, לגבי האוניברסיטאות גם ביררתי ומבחינת בגרויות אני סבירה לכן אמרו לי שאין צורך שאעבור את המכינה זה סתם יהיה בזבוז כי המשקל הגדול הוא יותר על הפיסכומטרי. לצערי בפסיכומטרי די נפלתי ולא קיבלתי מעל 600 כך שפה הבעיתיות... במכללה למנהל היה סיכוי אבל נזכרתי מאוחר מידי :/ בכל מקרה תודה רבה על התשובות .

Proper2

New member
איזה סיכוי היה לך במכללה למנהל ?

ולמה מאוחר מידי ? לא אמרת שאת לא רוצה בגלל שזה עולה הרבה ?

מוריקה

New member
הם אמרו לי שיכלתי להכנס לשער פתוח

אבל הוא כבר לא פתוח חח מאוחר כי נזכרתי מאוחר בשביל זה....ולגבי הכסף האמת שחשבתי שהם לא יקחו איזה 27 אלף לשנה כמו המכללות האחרות....לא ביררתי איתם,כמה הם לוקחים?

למעלה