:) חייבת לשתף

banana050

New member
:) חייבת לשתף

היום נפרדתי מחבר שלי. אני חושבת שאחרי כל ההכחשות שלי נפל לי האסימון אני חושבת שאני באמת מעדיפה נשים. תמיד היה לי יותר סבבה כיף נחמד וזורם עם נשים מאשר הבנה עם גברים. אבל עדיין סקס עם גבר אין ספק זה כיף ונחמד אבל יותר מזה מלחיץ ולא כיף , יותר כיף נשים אנחנו יותר מובנות. אני צריכה אישה חדשה, :( תגיבו אם בא לכם.... קלייר

Blackice

New member
יש בזה משהו...

יותר זורם לי עם גברים, ואני יותר מבין אותם. פשוט כי אני יודע מה אני רוצה, וקל לי להשליך את זה על גבר אחר. ואני יודע איך מרגיש לי פיזיולוגית כל מיני דברים, ואני יכול להניח שזה ירגיש דומה גם לגבר אחר. עם נשים אני בחיים לא אדע מה הן מרגישות, על מה (ואיך) הן חושבות, מה הן באמת רוצות וכל זה. אני יכול רק לגשש, לנחש, לבדוק. ברמה מסויימת זה מתסכל כי זה סוג של לנחש באפלה. אבל באותו הזמן יש בזה משהו מרגש, כי זה שונה ואקזוטי והרפתקני ולא מוכר. בכל אופן,
על הפרידה, ובהצלחה עם מציאת השיידעך

SSAAMMEEYY

New member
תאמת,

אני דיי מתחבר למה שאמרת... קל לי יותר לגרום לגברים לרצות אותי... ולדעת מה הם חושבים עלי, זה כלכך פשוט לקרוא גבר. אבל גם אם קורה ואישה כלשהי רוצה אותי, אין לי דרך לדעת את זה... וגם אם אני יודע, אני מבין את זה מאוחר מדי.

Sensorium

New member
החלטה שלך../images/Emo24.gif

יש בזה משהו, בתכלס אבל באותה מידה זה כיף "לגלות" את האדם שאיתך אבל אני מאמינה שהכל אינבדואלי

../images/Emo24.gif

סורי על הפרידה, אני מזה מזדהה, אם אישה זה פשוט יותר קל ויותר (משהו לא מוגדר שנופל בין בטוח, אמיתי, וכאלה)..., בכול אופן, המון בהצלחה..

למעלה