חייבת לשתף.

crema2

New member
חייבת לשתף.

קרא לי היום מקרה שאני יודעת שילול לחזור ואני חייבת עצות. במקום עבודתי כמתדלקת , הגיע איזה נהג והמתלקת שתפסת מעצה אמרה לו שאני סתומה יותר מנעל. מאוד נפגעתי מהערה שלה כי הייתי איזה כמה מטרים לידם ורציתי להגיד לה סתומה , אבל בנתיים אני מסתבכת בלי מחשבון , כך שהיא יוצאת צודקת . אני עצבנית ..מה עושים?איך עונים לבן אדם כזה?!אני רוצה שתכבד אותי

The Living Life

New member
הצעדים שעלייך לעשות

1) לפנות אליה ולבקש ממנה להתנצל בפניך. 2) אם סעיף 1 לא עובד, כלומר היא אינה מתנצלת, פני למנהל המשמרת, ואם צריך גם למנהל התחנה, ותגידי שהיא פוגעת בך ובכך מפריעה לך לעשות את העבודה שלך כמו שצריך. תגידי לה שלא יתכן שבחורה שבסה"כ באה לעבוד תצטרך לסבול השפלות. 3) אם הממונים לא עושים כלום, פשוט תתחילי להחזיר לה בעצמך. לא בצורה מתלהמת, אלא פשוט תתחילי לעקוץ אותה גם. כל פעם שהיא יורדת עליך, תרדי עליה בחזרה, ועם יותר פלפל. עד שימאס לה. אם את מרגישה שאת לא מסוגלת לבצע את סעיף 3, עברי ישר לסעיף 4. 4) אם שוב דבר לא עוזר, תתפטרי. ורצוי שגם תפני למשרד העבודה ותתלונני על היחס המשפיל שקיבלת. זאת עבירה על החוק להשפיל כל אדם, בכל מצב. וזאת עבירה של המעסיק שהוא מתעלם מזה.

התשובה הכי טובה היא....

לא לענות! אני תמיד נפגעתי מילדים שהעליבו אותי ופגעו בי ורק כשהפסקתי לחפש איך לענות להם, דבר שעוד יותר היה גורם להם לצחוק עליי, לאט לאט הם הפסיקו לרדת עליי ואפילו למדו להכיר אותי בצורה אחרת. פשוט תתעלמי- בעצמך כתבת שהיא תופסת עצמה והיא חושבת שהיא חכמה על חלשים, תראי לה שאת חזקה בזה שאת מתעלמת ודעתה עלייך לא נחשבת בעינייך.

efriend

New member
כפי שכבר כתבתי פעמים רבות,

אני ממליץ לעזוב את מקום העבודה הזה במידת האפשר. זה ממש נשמע כמו בית משוגעים מה שקורה שם.

איך את יודעת מה הוא חושב?

את מכירה אותו? אולי הוא חושב שרק בגלל שהיא אמרה את זה היא זאת שסתומה? יכול להיות שעצם ההתגוננות שלך יהפוך אותך לסתומה באמת.. ואם לא תעשי דבר ופשוט תיהיי עצמך ותתני לסיטואציה לזרום אז הכל יבוא על מקומו. תשארי רגועה.. אל תתני לאנשים להסיט אותך מזה. שלמות עצמית.. אין על זה.

crema2

New member
יש לי חדשות נוספות..חייבת לשתףף

ביום חמישי בשעה 9:00 בבוקר התקשרה "הבוסית" הרוסיה האהובה של המנהל והודיעה לי שיש ישיבת עובדים דחופה בשעה 14:00 ושאני חייבת לבוא ואולי אפילו אעבוד כי אחד העובדים בכלא צבא י( תיכף משתחרר ). טוב סבבה הגעתי רבע שעה לפני לעבודה ומיד נודע לי מהעובדת אחרת שנגנבו מהכספת כ -4000 שקלים . עכשיו מיד הרגשתי רע כי גם לי נעלמו 500 ש"ח מהכספת שהייתי רק שבוע ומשהו במקום העבודה ,ועד כה חשבתי שהמנהל גנב לי ושהוא ניצל את זה שיש לי אופי חלש ושאני אספוג את הגניבה רק כדי לא לאבד את העבודה . קיצר בישיבה נכחו שלושה אנשים מוסמכים וראיתי בעיניים של המנהל דמעות שעמדו לפרוץ ואני בן אדם רגיש והזהתי עימו מאוד , מסכן. ואזהמנהל של סניף אחר הראה לנו לעובדים 2 מוטות ברזל כאלה שנפלו אל תוך הכספת כאלה שניתן להיאחז במשהו ולהוציא את השקיות ההפקדה . אתם לא מתארים לעצמכם מה קרה לי באותו הרגע שראיתי את המוטות הבזל, נשבעת לכם.. נזכרתי באחד העובדים שעשיתי איתו משמרת צהריים ..אני זוכרת שהוא התנהג ממש מוזר , שלא נתן לי לנקות את המשרדים , אמר לי שאני לחוצה, שנתן לי לעשות 6,000 שח לבד בעוד שהוא עשה רק 2,000 גג בכל המשמרת. כל היום הוא טען שהוא עושה הפקדה שלא דורשת יותר מ 5 דקות של ספירה+רישום . ההתנהגות שלו הייתה מאוד מוזרקה כי הוא הסתגר במשרד מלא זמן וראיתי אותו מתעסק עם הכספת ודחף לשם משהו (די מזכיר את המוטות הללו). גם אמרתי לו שזה נראה מוזר והוא קרה לי משוגת . "נראה לך שאני אקח את הכסף , הרי אני עובד פה , יא משוגעת " וציחקק לי שאני בן אדם קשה .. הציטוט הוא לא מדוייק אבל זה בערך משהו אמר לי. הרגשתי חרא באותו הרגע שבכלל העלתי את האפשרות שהוא מנסה להשחיל כסף ...שאני סתם אוכלת סרטים (מאז ה500 ש"חשנעלמו לי) . אני זוכרת במדוייק איך שהבטתי אל תוך המשרד מהצד וכשניכנסתי למשרג ראיתי שהוא הכניס משהו אל תוך התיק (נראה ממש כמו הכסף של ההפקדה). הוא דרש ממני לצאת מהמשרד , שהוא עסוק וזה די מחשיד בעייני. הוא גם עלה גם למשרד של המנהל וגם שם הוא התיישב מלא זמן. זה נורא אבל נורא מחשיד שבשביל הפדה של 5 ש"ח הוא התעקב כמעט כל המשמרת . כשהיו מלא רכבים, וצעקתי לו שירד לעזר לי הוא פשוט לא ירד.. זה פשוט נורא . יש בי תחושת הבטן וגם מה שראיתי מעיד על כך שהוא הגנב בעצם , ומצד שני אולי אני סתם אוכלת סרטים (אנימנסה לשכנע עצמי לא להיכנס למצב שבוא אאלץ לעבור פוליגרף ומכייון שלא תפסתי אותו על חם , ו לא הייתי בטוחה ב100 אחוז שהוא גונב את הכסף אלא מתנהג מוזר כם הכספת , כנראה שאני חייבת לשכוח מהכל אחרת עוד אשלם לאותו העובד על ההשמצה שווא. במהלך הישיבה שערכה כרגע שעה אמר המנהל שאם יתגלה הגנב שלא יסגיר עצמו תוך 24 שעה , במידה ויגלו מי זה יהיה לו רישום פלילי, שהוא ישב עד 25 שנה בכלא . הוא אמר שזה בשבילו גרוע יותר שהעובד גונב מאשר אם סתם מישהו היה פורץ לכספת , כי מבחינתו הוא סינן עובדים ולקח רק את אלה שנראים לו אחראיים . לפי מה שהבנתי בשיחה מי שגנב את הכסף הוא אחד העובדים ולא הייתה פריצה לכספת של אנשים זרים, ולטענת המנהל הוא יודע מי הוא הגנב אבל הוא מחכה שהוא יסגיר את עצמו. במידה והגנב יחזיר את הכסף, הוא יפוטר אבל המנהל לא יערב משטרה ולא יגיש תלונה. באותו היום הייתי ממש בסרטים , שפכתי את לבי ליתר העובדים, בתקווה שאני אקבל חיזוקים מהסביבה לקחת צעד ובעצם להסגיר אותו , אבל לצערי לא קיבלתי שום תמיגכה מהם . להפך. הם אמרו שאין מצב שזה הוא ושהוא אפילו נשבע שזה לא הוא . מה גם ביום למחרת ב6 בבוקר שנעלמו להם 500 שח מהכסםת נכיח אותו עובד והוא היה בעצם העד שנעלמו אותם הכספים , שהמנל כאילו צוגק שביקש ממני לבדוק את התיק שלי. אני ממש עצובה , בעצם עכשיו נופל לי האסימון שאם הוא לקח את הכסף הזה אז ברור שהוא יגיד שלא נעלם כלום, הרי הוא הגנב. אמא שלי ממש עצבנית עליי , והיא ממש אבל ממש כועסת עליי שאני משתפת עובדים אחרים במידע הזה , שבסוף יאשימו אותי בגניבה. בנתיים אני לא עושה עם המידע הזה שהעובדים יודעים , ובחורת שלא לספר למנהל רק בגלל הקטע של ההשמצה, שלא הא לי כל הקטע הזה של פוליגרףף . לפני שהשתחררתי הייתי במצ"ח ואני יודעת שזה בלאגן כל הקטע הזה ( בגלל מישהי שטענה שהשקנו אותה באלכוהול ללא רצונה ,ף אז היא הגישה תביעה לצהל ואני שבכלל לא שתיתי הייתי צריכה פעמיים לבכות במצ"ח , שהם אפילו רצו שאודה על שקר ולא היה לי במה להודות , נשבעת לכם..בגלל זה אני מפחדת מכל הבלאגן שעול להיווצר ועוד במיחוד שאני לא בטוחה ב100 אחוז ,ף אולי אני מדמיינת(הלוואי שכן אחרת אני אוכל אותה ובגדול). אהה , עוד משהו ששכחתי לספר שהישבה הזאת , העובדים עושים מסיבות בלילה במקום לעבוד, כך שגם אם החברים של אחד העובדים גנב, מבחינתו הגנב הוא בעצם מי שנכח באותה המשמרת. לא יודעת , מבחינתתי אותו העובד שאני חושדת בו הוא הגנבס, תחושת הבטן מאותת לי , ואני מרגישה רע. שהוע הבא אנחנו שוב עובדים צהריים ואני פוחדת פחד מוות .. עוד חדשה נוספץ, אתמול העובדת אחרת שוב מרימה את האףשלה עליי , שוה היא דרשה ממני לנקות את השירותים, ושרמתי לה שזה לא הוגן שכל פעם שאני מנקה (לא אכפת לי לנקות את השירותים , כשאני רואה לנכון וכשצריך אני עושה אבל כשדורשיןם ממני אני מתמרדת ). שוה היא באה עם הפיזמון שלה "את רוצה שהמנהל יגיד לך , אני לא מבינה?! " . אין בעייה אני הולכת להגיד לו.." זה נורא מכעיס .ביקשתי ממנה שהיא תנקה אבל אז היא רמזה שאני חסרת תועלת , שהמנהל לא נותן לי להיות אחראית משמרת, שאני לא צריכה לספור מוצרים, שאני לא צריכה להתעסק עם כרטיסי ההנחה , אז בשביל מה באתי לעבוד , שגם אני צריכה לתרום בעבודה (היא אמרה את זה שדוטוקרה בשעה הזאת היה לחץ של תנועה ואפילו מישהו אחר שהוא המשווק של הכרטיסים ביקש שאני אדחלה את הניקיון בגלל העומס של הרכבים , אז מה היא מתערבת בכלל . מפריע לה הלכלוך בשירותים אז שתיקח מגב וסמרטוט , ויאללה לעבודה . היא מעמידה אותי במצב נחות , כי היא ידו העליונה של המנהבל ואפילו הוא אמר שכל מילה שלה זה כאילו הוא אמר את זה . " *** הבוסית של התחנה".. כשאני יום אחד באתי למשמרת צהריים והיא הייתה משמרת בוקר , וניסיתי להיות כמוהה ולבוא בטענות , היא בכלל לא שמה עליי והמשיכה לספור את הכסף של ההפקדה והרגשתי שאני מדברת אל עצמי וזה נורא ..היא שמעה מה אמרתי אבל לא הגיבה , עשתה עצמה חרשת. פעם כשרק ביום השני שלה לעבודה , היא אמרה לי שהיא מקטינה את הראש , שרק כשהמנהל ידיג לה לעמוד בשמש , היא תעמוד . אני דווקהבשיחה איתה אז הייתי נגד ומבחינתי צריך להגדיל את הראש שהמהל לא יפטר אותי (זה יוצא לי מכלל השליטה ואני נהפכת לפריירת וזה מה שפריע לי עכשיו). בסוף עניקיתי שוב, וכנראה היא תשתשמש באותו התירוץ כל הזמן . אמא דורשת ממני שכשהיא מאיימת עליי , לתת לזהב לקרוא ואז כשהוא יבוא לספר על במקרה שכשבאתי לעבוד , השירותים היו מטונפים..ו אין לי אומץ .. אני ואמא שלי שונות באופי, היא דומיננטית ואני לא ..הלוואי והייתי כמוהה . היא סיפרה לי מהנסיון שלה בעבודה, שגם בלי שהיא תאיים עליי היא מלכלכת עליי . שלא פלא שהוא לא סומך עליי עם הכרטיסיי ההנחנחות כי היא עשתה עליי רושם רע עם הערס שלה. כמו שאמרתי אני שומרת על דיסטאנס עם המנהל, וקשה לי בכלל לפנות עליו, שלא לדבר בכלל על ללכלך על העובדים בפני המנהל . אתמול שוב הרגשתי מקופחת מפני שלא ניתנת לי האפשרות לעשות רישום של כרטיסי ההנחות , שזאת פעולה שללא דורשת חוכמה גדולה. יוצא המצב שני מתדלקת אנשים בלי כרטיס הנחה ואז אחרי תדלוק הם שואלים על השלט בחוץ ואני צריכה לפנות "לבוסית" ואז היא מנפנפת אותי ." את לא רואה שאני עסוקה . תחכי בסבלנות " ואז מגלגלת עיניים וזוקרת הערות ללקחות שמרזים על טיפשותי.

crema2

New member
מצטערת על החפירה..יש המשךך

כל היום אני נאלצת לפנות אליה בנימוס אפילו והיא מתנהגת ממש כאל טיפשה עליי. אני משתדלת שלא לחייך יותר מדי אליה , אלא להיות רצנית , אבל שום דבר לא עוזר לי . היא מתייחסת אלי באמת כמו אל נעל . היום בא נהג אחד שממש מיהר לאנשהו , ואז הוא ביקש כרטיס ההנחה , קראתי לה והיא לא הייתה בסביבה. בא המנהל שאל לרצונו ואז כשהלקוח אמר שיש שירות גרוע , אז המנהל מצד אחד הגן עליי שכאילו שזה לא שאני עושה שירות אלא פשוט אני לא יכולה לתדלק אותו בלי הנחה והוא צריך להמטין כמה דקות עד שיביאו לו את הכטיס ומצד שני הוא ממש פגע בי ליד הלקוח. "היא לא מוסמכת להביא כרטיסי הנחה, לא כולם מוסמכים". עלק לא כולם מוסמכים . לכל העובדים הוא נותן פרט אלי . באותו הרגע שמרתי על זכות השתיקה , אבל אח"כ אמרתי את מה שאני חושבת לנהג תובלה של התחנה שהוא ממש בקשר טוב עם המנהל , שפכתי את לבי והראתי עלבון שנמשך איזה שעתיים . לא חייכתי ללקוחות והרגשתי רע. המנהל ניגש אליי אח"כ ניסה "לברר" מה קוראה לי אבל הייתי עם אגו באותו הרגע ולא שיתפתי אותו אפילו שהוא התייחס אליי , כמו שהוא מתייחס אל "הבוסית" שלו. מה גם שהוא פנה אליי שהיה לחץ ולא היה נעים לי מהלקחות ולא רציתי לעשות קוקטייל. יותר מאוחר אותו הגנב שהיה איתי במשמרת ביקש שארשום מישהו בכרטיס ההנחה כשפניתי אליו ואז ראיתי שזה לא אותו הדלק אז "הבוסית"קיבלה עצבים עליי ואז הרגשתי שוב אפס . הרי הלקוח בעצמו אמר שיש לו דלק מסויים אבל על המכה היה רשום דלק אחרר . היא אפילו לא רצתה להקשיב לי אלא הצדיקה את הטענה שאני לא מוסמכת לחלק כרטיסי הנחה. כולם מועדים ועוד כשרק רציתי להשתלב בבזה . עובדה שלא תדלקתי אותו , אפילו שהוא אמר שזה בסדר לתדלק ככה . יענו לשים דלק 96 ב95 ובכל זאתי ניגשתי אליה . שאלתי אם יש כרטיס הנחה ל96 וז גיליתי שאין והרגשתי לא מעודכנת . בסוף המנהל אישר לו ... ככה הוא בחיים לא יסמך עליי, אם כל פעולה היא מקצינה ברצה מטורפת. הרי לא תדלקתי אותו עד שהייתי בטוחה. עוד קטע שהיה לי אתמול . הוא שמישהו קנה מוצר ובכוונה לא נתתי לה את הכסף. הרי היא עסוקה כל הזמן , וגם אז היא נתפלה אליי אם הוא לקח מוצר בלי לשלם . לפחות השתקתי אותה כי זה מה שהיא לימדה אותי , לא לפנות לבן אדם שהוא עסוק, אח"כ שלא תתפלא עם יהיה לה חוסר ואצלי לא.. נשבר לי ממנהההה!!

שאלה אחת יש לי אלייך-

למה את ממשיכה לעבוד שם אם רע לך שם, האווירה שם נשמעת לא נעימה בעליל, ומתייחסים אלייך רע? אני אישית לא הייתי נשארת שם.

crema2

New member
אממ

אני נשארת שם כי היה לי מזל גדול להתקבל לשם. תמיד רציתי לעבטוד בתחנת הדלק . מה גם האחראי עלי בצבא , שהיה בן אדם זהב שאין כמותו אמר שמלצרות ואני לא הולכים ביחד. הוא אמר שאני מפונקת וושהעבודה הזאת היא בול בשבילי.. אחרי שהשתחררתי יצאתי לחפש עבודה בתחנת הדלק ופשוט סגרו בפניי את הדלק. היו לי כמה ראיונות עבודה שלא קיבלו אותי ואפילו מנהלת אחת שאמרה לי שתיתן לי יומיים התלמדות ואחרי שעתיים החליטה שאני לא מתאימה לה , ואני אפילו לא מבינה על סמך מה כי באמת שלא תדלקתי וגם לא נתנו לי בטענה שיהיה לי זמן ללמוד ובנתיים שאני ראק אסתכל. חוץ מזה , גם עבדתי בעוד עבודות ולא החזקתי מעמד יותר משבועיים. עבדתי עם אנשים שלא התייחסו אלי יפה , שהלשינו עליי ככה סתם ולא נתנו לי את האפשרות להשתלב. הייתי כמה חודשים בבית בדיכאון רב . סבלתי בכיתי ואיבדתי את משמעות החיים. ללכת ללמוד זה כרגע לא בראש שלי ואני בן אדם עקשן . מבחינתי העבודה הזאת מהווה עבורי אתגר , מכייון שאני מודעת לכך שבכל מקום יש מכשולים . זה לא חכמה להתפטר , לברוח מאנשים רעים אלא להתמודד איתם. יש בתוכי מן תחושה של אש , למשל כלפי אותה הבחורה שמתנשאת מעליי , בא לי לשנות את האופי שלי , להתמודד מולה. כמו כן, זה הרבה יותר מאתגר להתמודד מול בן אדם שהוא חזקה מממני באופי מאשר עם בן אדם שטוב עליי כי זה האופי שלו. העבודה היא לא פרנסה בשבילי אלא היא מחשלת אותי. אני מחכה לאותו היום שאני ארגיש גם הבוסית מבלי להתנשא , כי ברור לי שאם זה יקרה זה יחפה על חוסר ביטחון העצמי., אני רוצה שאנשים יכבדו אותי . מה אני עוד אוכל לעשות מלבד להתפטר שכרגע אני לא רואה כאפשרות. הצלחתי לעבוד חודש בדיוק וחבל להתפטר . .. אני פונה לפורום הזה כדי לקבל מעט חיזוקים כי לפעמים אני ממש צריכה את זה. צריכה מישהו שיבין אותי כי אמא שלי ממש כועסת עליי . היא לא מבינה את הראש שלי . נראה אותה אם אתפטר ואשקע בדיכאון ואמרר את כל הבית. לשבת בבית זה אסון בשבלי. גם משמין וגם מדכא..

אבל את לא חייבת לעבוד שם-

באמת שלא חסרות עבודות חוץ ממלצרות ותחנת דלק. אני למשל גם לא רציתי למלצר אז במקום זה בגלל שהיה לי חסר ניסיון, הלכתי לעבוד בחנות צעצועים מקומית שלא רצו ניסיון ולאט לאט הניסיון נצבר עם השנים ויש לי רזומה לא רע בכלל לבחורה בת 24. אני מצטערת אבל לא מצליחה להבין את ההתעקשות שלך להישאר במקום שעושה לך רע. אם כל כך חשוב לך לעבוד בתחנת דלק תעברי לתחנה אחרת, שאולי שם יהיו אנשים נעימים יותר. ומצד שני,את גם צריכה לעבוד על התגובות שלך ולא לקחת הכל ללב ישר, לקוח שמתעצבן לא מתעצבן באמת עלייך, אלא על המקום עבודה שלך, על שירות שניתן לו שאולי זאת אשמתך אבל זה לא עלייך כאדם אז אין לך מה להיפגע, צריך ללמוד לווסת ולא לקחת ללב.

אופירA

New member
מנהל
באמת אנשים לא קלים

אבל זו לא הבעיה שלך, כי לא קל לך גם במקומות אחרים. אז בוודאי שטוב שתמצאי מקום עבודה יותר טוב, אבל צריך גם להתייחס לעובדה שבאופן כללי לא קל לך עם אנשים. ועל זה תצטרכי לעבוד, לא משנה כמה האנשים מסביבך מצידם לא מתנהגים בסדר. את אחראית על החלק שלך בבעיה, ויש לך חלק בבעיה. תשימי לב שאת מאוד רגישה לכל פיפס, וכל תגובה של בן אדם, את ישר לוקחת לכיוון של עלבון. אני לא הייתי נעלבת לפחות מחצי מהדברים שנעלבת מהם. זה שאין לך ביטחון עצמי, זה לא בעיה של האנשים. הבן אדם לא מרוצה מהשירות כי הוא לא מרוצה מהשירות, ולא כי הוא רוצה להעליב אותך. גם התגובות שלך ברגע שנעלבת הן בעייתיות, כי את מפגינה את החוסר ביטחון שלך ואת הצורך שלך באישור מאנשים, וזה רק מגרה אנשים מגעילים לפגוע בך ולהשפיל אותך. בכל עבודה יש אנשים מגעילים, אלא שהם לא מעיזים להשפיל אנשים שלא נעלבים. בעבודה שלי יש מלא אנשים מגעילים, וחלק מהבכירים שבהם גם נוטה להשפיל את העובדים הזוטרים הרגישים. גם אני עובדת זוטרה וגם אותי ניסו להשפיל בהתחלה, אבל תוך פחות משבועיים כולם גילו שבי אי אפשר לפגוע, ושמי שבכל זאת יתעקש לנסות, עלול להיפגע במקומות הרגישים שלו, אז חבל... האנשים שם אוהבים אותי נורא, וגם קצת מפחדים ממני... וטוב לי שם עד השמים, למרות שיש שם אנשים מגעילים. כלפי הם לא מגעילים, וזהו. אז לא תוכלי לפתור את הבעיה שיש תמיד אנשים מגעילים. אבל תוכלי להגיע לכך שלא תיפגעי, ולא יפגעו בך. בהצלחה!

crema2

New member
גיליתי מידע חדש היום..חייבת יייעוץץ

גיליתי היום "מהבוסית" שהייתה חביבה עליי היום שייתכן שאני צודקת , כי אותו העובד שאני חושדת בו צורך סמים בשירותים. אז לפי הדיבור שלה הבנתי שהוא בעצם זקוק לכסף בשביל לצרוך אותם ושזה עולה יותר מהמשכורת ... עוד גיליתי שבעצם ה500 שח שנעלמו לי בהתחלה לא נחשבים לגניבה אלא רק 2000 שח (הייתי בשוק ממנה). כי הכסף הזה 2000 שח נעלם עם עוד סכומים במקביל שלושה ימים ברצף לעומת ה500 שנעלמו אחריי שבוע וחצי-שבועיים. יום שלישי אנחנו עושים ביחד עבודה , והנהל כמו תמיד שם כל אחד מלבדי להיות אחראי משמרת אבל לתת לו לו להיות אחראי משמרת(וגם אחראי על מפתחות לחדר המתדלקים ששם נמצאת הכספת זה טעות איומה). אני בעצבים. ני רוקמת מזימה שבה אני אעקוב אחריו וברגע שאני אראה אותו מתנהג מוזר, אני אתקשר למנהל שיבוא. מה דעתכם? עוד כמה זמן יעשו לנו פוליגרףף .אני מרגישה לא טוב עם זה שאני שותקת לגבי זה שאני יודעת מיהו הגנב ומצד שני , אולי ישתלם לי להמתין עד שיהיו לי ראיות נוספות..

למעלה