חייבת לשתף אתכם

ראאבק

New member
../images/Emo6.gifסתם אוטו קניתי../images/Emo6.gif

בצחוק דליה בצחוק אימאאאאאאאאאא

כמה מוזר

זה ב ד י ו ק מה שקרה לי אתמול, יום א' בבוקר, עת נסעתי לעבודתי. האוטו נתקע. אבל אני לא ביקשתי עזרה, ניסיתי לפתור את הבעייה לבד. מעולם לא ספגתי כלכך הרבה קללות. ואני רוצה לומר לכם, שהיה אפשר לעשות יופי של מחקר אמפירי לגבי הבדלים בין קללות של נשים ושל גברים, ולגלות לצערי הרב, שנשים מקללות בעסיסיות לא פחות גדולה. כתבתי פה בעבר שהסקדילאק שלי נתקעה ואיש אחד בא לעזור בלי שהתבקש. אתמול לא רק שזה לא קרה, הציעו לי לזרוק גפרור בוער למנוע ולהתפוצץ עם האוטו [אגב, ילדי היו במכונית ושמעו הכל]. והאנשים שהציעו את זה נסעו במכונית שעליה היה סמל של חברה מפורסמת מאוד. שניהם מעונבים ומחולפים. בסוף ביקשתי עזרה, ואדם אחר אמר לי שבשעה כזאת אף אחד לא יעזור לי. וזה היה בעלייה, נאלצתי לדרדר את הרכב נגד כיוון התנועה. ולא כלכך אהבתי את מודיעין אתמול בבוקר.

BenjiMan

New member
אנשים חסרי סבלנות....../images/Emo46.gif

במיוחד בשעות הבוקר...מסתכלים ישר...לא ימינה ולא שמאלה...אני רואה את זה כל בוקר...וגם שומע... שיהיה לכולם בוקר טוב ויום נעים... ב.

אני בשוק. גועל נפש ../images/Emo46.gif

אני רק יכולה לתאר לעצמי איך אני הייתי מקללת את כל הצופרים והמקללים בחזרה. המפוזרת היתה יכולה להוסיף אותי למחקר שלה, אבל הייתי מטה את הכף, ביג טיים.

באמת גועל נפש אבל לא כולם כאלה

האוטו שלי עשה לי בעיות לפני כמה זמן ולא יכולתי להגיע למוסך. הוא היה נכבה והיה קשה להדליק אותו מחדש. בכל פעם עצרו לידי אנשים ועזרו לי. איש נחמד אחד אפילו עזר לי לגרור את האוטו חצי רחוב (ברחוב שלך... אולי זה היה האיש שלך...) עד שמצאנו חניה להשאיר אותו. אני מקווה ורוצה להאמין שמי שמייצג את העיר הם אלה שאני פגשתי ולא אלה שאת.

למעלה