חייבת לשתף אתכם

אילנית03

New member
חייבת לשתף אתכם

נסעתי להחזיר את הבן שלי מחבר, האוטו נתקע לי בדיוק בתחילת הרחוב בעליה , חסמתי את הרכבים שבאו ביקשתי עזרה אבל הופתעתי לגלות שלאנשים לא איכפת מכלום, אחרי שציפצפו , התעצבנו והעירו לי , עקפו אותי ונסעו. בסוף לאחר חצי שעה של תינוק צורח באוטו אנשים מעירים מתעצבנים ומצפצפים דירדרתי את האוטו לבד!!! איזה מן אנשים גרים פה , כאן נתקלתי בפורום באנשים טובים שאיכפת להם ועוזרים וכשבאמת הייתי זקוקה לעזרה אנשים פסחו עלי והמשיכו בקללות כעסים ועצבים. זהו הוצאתי מגעיל לחשוב מה היה קורה אילו המצב היה גרוע יותר.

rusty

New member
כ"כ מרגיז לשמוע, ועצוב שאף אחד לא

חשב אפילו לעצור ולעזור. לא יאמן כמה אנשים יכולים להיות אטומים לפעמים. פשוט מרגיז. אם זה עוזר, הנה
עוד דבר שאולי הייתי עושה, לכתוב מכתב למערכת העיתון, ולספר את הסיפור. אולי אלו שבחרו לצפצף ולהתעלם ממך, יבינו בפעם הבאה איך צריך להתנהג.

chili3

New member
בחיי שאת תקבלי ממני מכות../images/Emo70.gif פעם הבא

מיד טלפון אלי ואני באה לחלץ אותך
ואין מה להגיד, אנשים חולרות

d a l i a l

New member
כמה מעצבן ולא אנושי ../images/Emo46.gif

אבל זה רק מחזק את העובדה שבעירנו הנחמדה - יש מכל וכל... גם אנשים נהדרים וגם סוציומטים. בפעם הבאה (ומקווה שלא תהיה כזאת), תרימי טלפון ואם אני בסביבה - אשמח לבוא לעזור.

אילנית03

New member
תודה לכולכם

מקווה שלא תהיה פעם הבאה , הפעם הייתי חייבת לשתף אתכם

cr

New member
עושה רושם ש.."הזמנת את זה.."../images/Emo6.gif

אילנית היקרה../images/Emo24.gif

אני גרה במרחק צעד ממך...בפעם הבאה ישר להרים טלפון

yoka333

New member
הייתי חוסמם במתכוון.נא לשקול פגיעה

בפעם הבאה-ומכתב לעיתוני האיזור.

ראאבק

New member
אותו הדבר קרה לי היום עם הרכב בעעע

מעצבן מעצבן אבל אני מרוקאי ומי שמקלל אותי ישר "זוכה ביושר" למטר קללות במרוקאית 5 יחדות

ראאבק

New member
כשנתקעים עם הרכב וכולם מקללים אותך

וצופרים אז אם צריך אז אני אלמד לקלל גם באמהרית

ואם צופרים? שיצפרו....

ואם מקללים? שיקללו...מעניין ת'סבתא שלי.... אני עוד עלולה להצטרף לתזמורת וגם לצפצף

chili3

New member
../images/Emo12.gifכבר נתקעת עם הג'יפ של דליה?../images/Emo3.gif

למעלה