אני לא יודעת אם תאהבי את התגובה
שלי אבל אנסה להיות עדינה. אני חושבת שבחיים, כל בכל דבר, צריך לבחור את המלחמות שלנו. כאישה נשואה, כאימא את חייבת להבין שאילו ההורים של בעלך ואני מניחה שהוא לא אוהב שאת לא אוהבת אותם ולא נעים לך איתם. אם היא עושה ארוחת צהרים חלבית מלאה בפחמימות את תמיד יכולה לדאוג שיהיה סלט, הדג שהיא עשתה מאוד נחמד (דג עולה הרבה כסף ואם את לא אוהבת להתעסק איתו אפילו יותר מוערך) ואולי כן להביא איתך משהו. אולי יהיה קל לייעץ לך אם תפרטי את סוג הדיאטה שלך כי אני אלופה בדיאטות ואני מתקשה להבין מה יש בארוחת צהרים ואיך אפשר לפתור לך את הבעיה. לא על זה רבים. אני יכולה לשתף אותך במשהו הרבה יותר חמור: אני אלרגית לגלוטן. ההורים של בעלי קונים אוכל מוכן ואני הייתי בטוחה שהם דאגו לשאול אם יש בקציצות קמח, הם גם אמרו לי שזה תקין. ברור שזה לא היה. ברור שזה לא מרוע לב, ברור שהם יכולים לדאוג לי יותר והם לא עושים את זה (אין פרכיות בבית, אין לחם נ"ג בבית - ואני לא יכולה להביא איתי כי זה קפוא ולא תמיד הספקנו לקנות כשבאנו אליהם) וכדומה. על זה לא שווה לי לעורר מריבה. תעשי את השיקולים שלך. לגבי האזכרה לאימא- אני מבינה כמה זה כואב לאבד אימא. ב"ה לא איבדתי את שלי אבל אני יכולה להזדהות עם הכאב שלך. לחמותך הייתה אמירה אומללה במסיבת היום הולדת של הבת שלך. (או חגיגות הלידה) אני לא מסכימה איתה אבל אני חושבת שהיא התכוונה למשהו אחר ממה שאת הבנת. אבל את במקום של כאב , צער ואבל ולא רואה את הדברים באופן הזה. אני חושבת שהיא הבינה מה היא אמרה ואיך זה נשמע - מאוחר מדי. תנסי לשפוט אותה לכף זכות. היא מנסה לתקן ולכבד - תעזרי לה. שתשמור על הילדה, היא כולה בת חצי שנה. יהיה לך יותר קל. תוכלי להתמסר לאזכרה ולכאב ולזכרון. לכן עושים ביהדות אזכרה. אני לא חושבת שהיא רואה את זה כשעשועים, אני חושבת שאת מלאה מדי לכן לא יכולה לראות מעבר אבל היחידה שתפסיד זאת את. כי לתקן מאוד קשה, להרוס מאוד קל. אולי היא טלפנה שבוע אחרי כי היא לא ידעה? בעלי מספר לאימא שלו דברים ממש לא בזמן אמת. אולי היא רצתה לתת לה שקט ולהירגע. אולי ככה היא הייתה רוצה שינהגו איתה? אני לא הייתי מדברת איתה, הייתי עובדת על עצמי בנושא. אני ארחיב מאוחר יותר (אם אספיק)