חייבת לשחרר לחץ
שוב איתכם, ומצטערת שקצת נעלמתי , עברה עלי תקופה לא קלה . אז היו שני הריונות ושני הפלות , ואחרי בכי של כמה ימים , ראיתי שוב את הדברים הקטנים שעושים לי את הבוקר לראות פרח חדש פורח בגינה ילד שרודף אחרי חילזון בדרך אל הגן שמש שמחממת את הגוף והנפש אמא שמנסה להפריד בין ילדה קטנה אשר מחבקת את הכלב האהוב ומסרבת להכנס בלעדיו למעון אילו דברים שמעלים לי חיוך כל בוקר מחדש . ובעודי שקועה בעבודה בחודשיים האחרונים , גיליתי שהשמועות מתחילות לרוץ באגף ובמחלקה : כולם מדברים על כמה שהתנפחתי וכמה ששמנתי וכי אני עוברת טיפולי הפריה .( ועדיין לא הגעתי לשלב הזה בכלל....) חברה טובה שלי החליטה לספר לי את המתרחש סביבי ועל כמה שמדברים עלי , וגם סיפרה לי מאיפה הכל הגיע - מהמנהלת שלי אתן קולטות????
המנהלת שלי שהייתי אמורה לפרט בפניה מדוע אני מאחרת בבקרים, ומדוע אני יוצאת בשעות לא שעות מהעבודה , והכל על מנת שתבין , והרגשתי גם שזוהי חובתי , אחרי הכל היא הבוסית שלי . אבל באיזו זכות היא הולכת ומעבירה הלאה??? באיזו זכות היא מתערבת בחיים האישיים שלי ועוד מערבת אחרים? אחרי שראיתי שכולם ממשיכים להתלחשש סביבי , הרמתי שוב את הראש למעלה ונרשמתי מחדש לחדר הכושר ולאירובי שאני רגילה אליהם .( אחרי הכל התנפחתי כמו בלון- והמנוי הקודם הופסק בגלל הטיפולים,הזריקות , ההזרעות וכו') ועכשיו - שאני כבר באמצע האימונים , והגזרה חזרה לעצמה , כל מי שמסביבי אומר לי שזה לא בריא חדר כושר, ולא בריא ההתעמלות ושאני אמורה לשמור על עצמי. אז מה דעתכן? להמשיך להתעמל? להעיר למנהלת שלי? בא לי לצרוח עליה מרב עצבים............... כי היא ממשיכה לתחקר ושבוע שעבר אחרי שעניתי לה בצורה לא נאותה - על איך שהיא מתערבת בחיים שלי , היא עושה לי פרצופים כבר שבוע , ואני מרגישה לא בנוח בכלל . וסליחה אם הצקתי לכם על הבוקר, אני פשוט שומרת את זה כבר המון זמן בבטן..והיא מתחילה לכאוב לי...
שוב איתכם, ומצטערת שקצת נעלמתי , עברה עלי תקופה לא קלה . אז היו שני הריונות ושני הפלות , ואחרי בכי של כמה ימים , ראיתי שוב את הדברים הקטנים שעושים לי את הבוקר לראות פרח חדש פורח בגינה ילד שרודף אחרי חילזון בדרך אל הגן שמש שמחממת את הגוף והנפש אמא שמנסה להפריד בין ילדה קטנה אשר מחבקת את הכלב האהוב ומסרבת להכנס בלעדיו למעון אילו דברים שמעלים לי חיוך כל בוקר מחדש . ובעודי שקועה בעבודה בחודשיים האחרונים , גיליתי שהשמועות מתחילות לרוץ באגף ובמחלקה : כולם מדברים על כמה שהתנפחתי וכמה ששמנתי וכי אני עוברת טיפולי הפריה .( ועדיין לא הגעתי לשלב הזה בכלל....) חברה טובה שלי החליטה לספר לי את המתרחש סביבי ועל כמה שמדברים עלי , וגם סיפרה לי מאיפה הכל הגיע - מהמנהלת שלי אתן קולטות????