חייבת לשחרר לחץ

..."פרה פרה..."../images/Emo173.gif

...(זה האייקון שהיה הכי קרוב לפרה...אז בחרתי בו) בכל אופן, הגבתי... פשוט...לוקח לי זמן... שכחת?!...אני מאלה שמגיבות לאט...(תרתי משמע) שרון

מתוך חוק הגנת הפרטיות (תשמ"א)

אני מצטטת קטעים נבחריםמתוך החוק (שממש במקרה נזדמן היום לידיי) ..."לא יפגע אדם בפרטיות זולתו ללא הסכמתו! פגיעה בפרטיות היא אחת מאלה: 1.בילוש או התחקות אחרי אדם 2.האזנה האסורה על פי חוק 3.העתקת תוכן של מכתב או כתב אחר שלא נועד לפרסום, או שימוש בתכנו, בלי רשות מא הנמען או הכותב. 4.הפרה של חובת סודיות לגבי ענייניו הפרטיים של אדם שנקבעה בהסכם מפורש או משתמע. 5.שימוש בידיעה על ענייניו הפרטיים של אדם או מסירתה לאחר, שלא למטרה לשמה נמסרה. 6.פרסומו או מסירתו של דבר שהושג בדרך פגיעה בפרטיות ו...שימו לב: 7.פרסומו של עניין הנוגע לצנעת חייו האישיים של אדם, או למצב בריאותו, או להתנהגותו ברשות היחיד... פגיעה בפרטיות היא עוולה אזרחית, והוראות פקודת הנזיקין...יחולו עליה. הפוגע במזיד בפרטיות זולתו...דינו מאסר שנה". ...כמו שאמרתי...לגזור ולשמור... (לדעתי כבר בשרשור הנ"ל יש כמה עילות לתביעות אזרחיות...) שרון

בוליקי

New member
סודות מול ההורים

ההורים של בועלי לא יודעים מכלום. קודם כל בגלל שהם היסטריים, ובמקום לסייע הם בטח רק יוסיפו לנו ללחץ. חוץ מזה, חמותי עברה לא מעט הפלות, כך שיש לה מטען משלה, שאני (שלא הריתי ולר הפלתי עד כה) לא צריכה לסחוב גם על הגב שלי. בכל זאת, לפני שבועיים, כאשר ביקרנו אותם, חמי פתאום שאל אותנו בצורה שנשמעה לי ברוטלית:
"למה אתם לא מרחיבים את המשפחה? יש לכם בעיות???" שנינו שמרנו על פוקר פייס, וענינו שזו החלטה משותפת ושבזמן הנכון זה יגיע. בכל זאת, הרגשתי נורא פגועה, ואני עדיין נסערת מזה. לפעמים אני חושבת אם ההחלטה שלנו להסתיר את הדבר הכי חשוב שאנו עוסקים בו כרגע, ממרבית סביבתנו, רק מוסיפה למתח, ללחץ ולחוסר האונים. ובכל זאת, אני יודעת שרוב האנשים יגיבו "לא נכון", אם ידעו. מה אתן אומרות על השמירה בסוד?

כדאי

לשתף מעט ולומר שאתם מנסים אבל אינכם מעונינים לשתף בפרטים כעת.!!!!!! זה טבעי שהורים מחכים לנכדים,וזה שהשאלה באה באופן מעט בוטה היא כפי הנראה מעידה על מצוקה אצלהם בהקשר הזה.

בוליקי

New member
אין סודות בחברה

אצל משפחת בעלי, כמו אצל המנהלות המוזכרות לעיל, אין סודות בחברה. הם ימצאו זמן לא נכון כדי "לתקוע" לנו את זה. הם לא מכבדים פרטיות של אף אחד, בטח לא של ילדיהם. והם לא יספרו לאחרים,
אלא ילחשו להם כממתיקי סוד. בקיצור, אי אפשר להגיד להם רק חלק.

ממ..זו בעייה שכדאי לעבוד עליה

אתם נשואים כבר זמן רב? חשוב להציב גבולות כי שיהיו לכם ילדים וזה יקרה בקרוב אינשאללה גם אז ימצאו דרך לדחוף ת'אף. אז אולי פעם הבאה שחמך יעיר משהו בסגנון תעירו לו . הפרטיות חשובה לכם כדי לשמור על מערכת יחסים טובה במשפחה.וברגע שיהיו הודעות משמחות הם יהיו הראשונים לדעת וזהו.

בוליקי

New member
מערכת יחסים בעייתית איתם

כן, אני מודעת לבעייתיות שבמערכת היחסים איתם. אני (והאמת שגם בועלי) לא ממש בוטחים בהם. למזלי, הם גרים בקצה השני של מדינתנו הקטנטונת. חוץ מזה, אני הבנאדם היחיד שהעז אי פעם להציב להם גבולות. אני לא שותקת כמו הילדים שלהם. אני רגילה לענות ולומר כל מה שעל ליבי (גם זה לא תמיד הכי טוב). בגלל זה אני מרגישה שפה אני מהלכת בין הטיפות. אני מבינה שגם הם רוצים שיהיו לי ילדים, ובהחלט חשוב לי לשתף אותם בשמחות, שבעזרת השם טפו טפו טפו חמסה חמסה,עוד יהיו לנו. אבל פשוט בלתי אפשרי להיחשף בפניהם בנקודות הרגישות והכואבות.

הייתי במצבך

בשתי העובודות האחרונות שלי הבוסים שלי לא ידעו ליסתום את הפה וכולם ידעו מה אני עוברת מתי וכמה. אני מאוד שמחה שעזבתי את המקומות האלה. לא יכולתי להתמודד גם עם הלחץ בעבודה וגם השאלות הלא מפסקות והכל. במיוחד שהעבודה האחרונה שלי היתה בקיבוץ ואני גרה בקיבוץ. את יכולה להניח שכולם גם בעבודה וגם בקיבוץ יודעים מה קורה פה. הם לא מבינים מה זה לעזוב בשקט. אם בעלי לא היה עובד בקיבוץ הייתי עוזבת את המקום הזה ועוברת לגור במקום אחר אפילו בנהריה

למעלה