חייבת לשחרר לחץ

orel06

New member
חייבת לשחרר לחץ

שוב איתכם, ומצטערת שקצת נעלמתי , עברה עלי תקופה לא קלה . אז היו שני הריונות ושני הפלות , ואחרי בכי של כמה ימים , ראיתי שוב את הדברים הקטנים שעושים לי את הבוקר לראות פרח חדש פורח בגינה ילד שרודף אחרי חילזון בדרך אל הגן שמש שמחממת את הגוף והנפש אמא שמנסה להפריד בין ילדה קטנה אשר מחבקת את הכלב האהוב ומסרבת להכנס בלעדיו למעון אילו דברים שמעלים לי חיוך כל בוקר מחדש . ובעודי שקועה בעבודה בחודשיים האחרונים , גיליתי שהשמועות מתחילות לרוץ באגף ובמחלקה : כולם מדברים על כמה שהתנפחתי וכמה ששמנתי וכי אני עוברת טיפולי הפריה .( ועדיין לא הגעתי לשלב הזה בכלל....) חברה טובה שלי החליטה לספר לי את המתרחש סביבי ועל כמה שמדברים עלי , וגם סיפרה לי מאיפה הכל הגיע - מהמנהלת שלי אתן קולטות????
המנהלת שלי שהייתי אמורה לפרט בפניה מדוע אני מאחרת בבקרים, ומדוע אני יוצאת בשעות לא שעות מהעבודה , והכל על מנת שתבין , והרגשתי גם שזוהי חובתי , אחרי הכל היא הבוסית שלי . אבל באיזו זכות היא הולכת ומעבירה הלאה??? באיזו זכות היא מתערבת בחיים האישיים שלי ועוד מערבת אחרים? אחרי שראיתי שכולם ממשיכים להתלחשש סביבי , הרמתי שוב את הראש למעלה ונרשמתי מחדש לחדר הכושר ולאירובי שאני רגילה אליהם .( אחרי הכל התנפחתי כמו בלון- והמנוי הקודם הופסק בגלל הטיפולים,הזריקות , ההזרעות וכו') ועכשיו - שאני כבר באמצע האימונים , והגזרה חזרה לעצמה , כל מי שמסביבי אומר לי שזה לא בריא חדר כושר, ולא בריא ההתעמלות ושאני אמורה לשמור על עצמי. אז מה דעתכן? להמשיך להתעמל? להעיר למנהלת שלי? בא לי לצרוח עליה מרב עצבים............... כי היא ממשיכה לתחקר ושבוע שעבר אחרי שעניתי לה בצורה לא נאותה - על איך שהיא מתערבת בחיים שלי , היא עושה לי פרצופים כבר שבוע , ואני מרגישה לא בנוח בכלל . וסליחה אם הצקתי לכם על הבוקר, אני פשוט שומרת את זה כבר המון זמן בבטן..והיא מתחילה לכאוב לי...

רוית ב

New member
תגידי לה בשקט ובאסרטיביות

את עושה לי נזק נפשי ומקשה עליי - אני מבקשת תפסיקי לספר. אם זה לא עוזר תמצאי את נקודת התורפה שלי ותתנקמי.

מם 1971

New member
המנהלת שלך עשתה מעשה שלא ייעשה

מנהלת טובה והוגנת היתה שומרת את המידע לעצמה. מנהלת אכפתית היתה מתענינת במצבך ונותנת לך את כל התמיכה והגיבוי. לך אין כנראה מנהלת מהסוג הזה. לדעתי הפתרון במקרה כזה הוא ליזום שיחה מלב אל לב עם אותה המנהלת, להסביר לה את תחושותיך ואת הקושי בו את נמצאת במילא גם בלי הרינונים שרצים במשרד. כמו כן לבקש ממנה לשמור על דיסקרטיות בכל הנוגע לדברים האיישים אותם את מספרת לה. אני מקווה ששיחה כזאת תגרום למנהלת שלך לשנות את דרך התנהגותה ולך להרגיש נוח יותר במקום עבודתך. הרבה הצלחה

סנונית 1

New member
גועל נפש ../images/Emo46.gif

נו וזאת מנהלת וזאת אישה. רכלנית קטנה ואדם קטן. זה מה שיש לי להגיד עליה. כל אחד עם הערות החודרניות שלו. אצלי בעבודה הבטן התנפחה וכולם נוגעים בה ושואלים יש משהו? אני אף פעם לא נגעתי ככה במישהו ואני עונה להם שיהיה אני יודיע! אז גשי למנהלת שלך זו עצתי ותאמרי לה שהחיים הפרטיים שלך נוגעים לך, שיתפת אותה מתוך ידיעה שהיא לא תספר וכמה גדולה האכזבה. ובקשר לחדר כושר אם בא לך וזה עושה לך טוב תמשיכי ומי יתן ותתחילי להתעגל מהסיבות הנכונות.

orel06

New member
תודה ענקית לשלושתיכן ../images/Emo24.gif

הבעיה היא שאין לי עם מי לדבר, היא כזו יש לה פה גדול והיא מדברת עם כל העולם ואחותו ולא משנה כמה אבקש זה לא יעזור. לי נשאר רק לסתום את הפה ולא להגיד לה יותר כלום. מרגיז! אבל אין לי ברירה אחרת ותודה שנתתן לי לשפוך את הלב

geni1

New member
נגעת בנקודה רגישה עד כאב

המשפחה של בעלי הם אנשים חסרי טקט
.... הכי מפריע לי זה כשבארועים משפחתיים הם באים ומחבקים וכמובן מלטפים וממזמזים לי את הבטן ושואלים אם יש משהו. זה עושה לי הרגשה כל כך רעה... איך בכלל מתמודדים עם זה? מה אפשר להגיד?

rachel10

New member
חושבת כמוך, אין עם מי לדבר../images/Emo70.gif

מעשה נבזה של המנהלת אם כי לצערי לא מפתיע בארצנו הקטנטונת...לדעתי רוב המנהלות יתלחששו...מספיק שהיא סיפרה למישהי אחת ואותה מישהי למישהי אחרת וכו וכו וכו... דעתי כמוך, אין עם מי לדבר. היא דיברה היא סיפרה ושום דבר שתאמרי לא ישנה את העובדה שכולם כבר יודעים. מעתה ואילך אל תשתפי אותה בשום דבר אישי...ובמידה ותשאל תבהירי לה שאת נאלצת לא לפרט כי את לא מעוניינת שזה יהפוך לנחלת הכלל או משהו בסגנון הזה...זה כל מה שאת יכולה לעשות. תתעלמי ותמשיכי הלאה. בהצלחה

כמה שאני מבינה אותך

בשבוע שעבר נעדרתי מהעבודה 5 ימים רצופים ... דבר שמאד מאד לא אופייני לי (למזלי טיפול ה- IVF הראשון נפל בדיוק על חופשת הפסח הארוכה) כרכזת שכבה כולם רגילים לראות אותי שם מוקדם מוקדם בבוקר עד שעות הצהריים המאוחרות... ופתאום...הרבה איחורים, העדרויות פה ושם...והשמועות מסתובבות... הצורה המתעגלת שלי והבטן ההריונית גרמו לכך שאנשים דיברו על הפריות והריון הרבה הרבה לפני שזה עוד בכלל היה בפוטנציה... ואני החרשתי. עצמתי עיניים לשמועות, ומי ששאל עניתי בלקוניות שאני בטיפולים ודי. והפעם משום מה, המנהלת שלי אשת סודי (ששולטת בפרטי הטיפולים ובמהלכם) מצאה לנכון לספר בכלליות...ואלה סיפרו לחלק מהמורים המקצועיים וכך כשחזרתי מצאתי עצמי מתמודדת עם שאלות מביכות כמו: האמנם הפרייה? כמה הופרו, כמה הוחזרו, מתי יודעים אם נקלט וכו. רתחתי
אבל בארגון כמו במקרה שלי קצת קשה להסתיר מידע כזה ... כששאלתי את המנהלת לפשר העניין אמרה "אנשים שואלים, אנשים מתארים לעצמם, אנשים אינם טיפשים, אנשים מאד אוהבים אותך ורוצים שתצליחי"...וכו' החלטתי שאין מה לעשות! (חוץ מזה שאני עובדת על עצמי שממש אבל ממש אין לי ממה להתבייש) את הנעשה אין להשיב... ...וגם אם אני רוצה אני לא ממש יכולה להסתיר עובדת היותי בטיפולים... מה שבטוח שסודות ממש חשובים...אדאג לא לספר לה! ... זהו (מקווה שניחמתי קצת...)

פּוֹנְג

New member
חוצפה שאין כדוגמתה. לדעתי את חייבת

להעמיד את המנהלת במקומה. אפילו להתלונן אם יש מול מי. אבל זה לא יחזיר לך את הפרטיות שהייתה לך
ולכן, על מנת להפסיק את הליחשושים סביבך, הדרך היחידה לדעתי היא להעיר להם. בכל פעם שאת מרגישה שמתלחששים עליך, להתערב בשיחה ולהגיד, סליחה, אלו הם החיים שלי, ערבו אותכם מספיק עכשיו תניחו לי. או לשאול אותם אם הזמנת אותם לחדר המיטות שלך... או להגיד להם, תגידו, טוב, אם כבר אתם מתערבים לי בחיים, אז אולי אתם רוצים גם את פרוט תנועות חשבון הבנק שלי? ... מצטערת לשמוע שזה מה שעובר עליך אני חושבת שזה אחד הפחדים הגדולים שלי, להיות חשופה כך לפני כולם.... ולדעתי אל תפסיקי את הכושר, זה בריא בהחלט. את אומנם צריכה לעשות התעמללות בטן בזהירות ואולי להיזהר קצת יותר אחרי הביוץ אבל בטח ובטח לא להפסיק. על אחת כמה וכמה אם זה עושה לך טוב.

ל א ו

New member
האם יש מישהו מעל המנהלת שלך?

כי אם כן, אז מיד להתלונן עליה או למחלקת משאבי אנוש אם קיימת. מה זה המגעילות הזו מצד המנהלים? אנחנו בוחרות את הדרך בה נביא את ילדינו? השבוע כשאמרתי לבוס שלי שאני צריכה יום מחלה, הוא אמר לי: במצב שיש בארץ היום שהמשק נמצא בקשיים אני לא חושב שאת יכולה להרשות לעצמך לא לבוא...... כמובן שעניתי לו כמו שאני יודעת וכמובן שלא באתי באותו יום.

שירן55

New member
חצופה ../images/Emo153.gif

ממש מגעיל מה שהיא עשתה...ואת יכולה לומר לה את זה....את יודעת לא טוב לשמור דברים בבטן וחוץ מזה תמשיכי להתעמל אם זה עושה לך טוב!! ושאנשים יפסיקו לנהל לך את החיים....

תראי מה מצאתי בשבילך../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif...

בעצם למה רק בשבילך?! בשביל כולנו...ולא רק לגבי טיפולים... (להדפיס ולשמור)

אם זה לא קישור זה לא נחשב?...

אני יושבת פה וקוראת מתוך דינים בנושאי נזיקין, הגנת הפרטיות ולשון הרע...(צריכה להגיש תרגיל באיזה קורס שעושה...) ופתאום (!)...החוק הזה קופץ לי לעיניים...אז פשוט ישבתי והעתקתי מה שרלבנטי...(פשוט, נמחקה לי חלק מההודעה, אז לקח לי זמן להדפיס אותה שוב) שרון

למעלה