חייבת לשאול אתכם..

חייבת לשאול אתכם..

אנשים מיתחתנים חיים שנים ביחד מכירים כל מיצמוץ אצל בן הזוג ואז מיתגרשים פתאום מיתגלה מישהו אחר נקמני, קנאי, מגעיל לא אותו אחד שחיינו איתו.... אז מה קורה פה? איך לא ראו את זה כל השנים שחיו ביחד? זו הייתה רק הצגה? בהתחלה אפשר להגיד " האהבה עיוורת" אבל במהלך הזמן הרי רואים הכל לא? חברתי התגרשה לפני שנתיים בערך הייתה נשואה 7 שנים יש ילדה משותפת ניסו לחזור ולא ממש הלך עושה לה בעיות עם המזונות מיתנהג לא יפה שולח הודעות מגעילות יורד עליה, משפיל אותה מסית את הילדה ומספר לה סיפורי אלף לילה... בקיצור מישהו אחר היא טוענת שכלום מיזה לא היה בזמן הנישואים אז מה? הבחור השתנה...? ככה ...ב 180 מעלות? יכול להיות שאנחנו חיים עם מישהו כ"כ הרבה זמן-ועדיין לא מכירים אותו? לא מצליחה להבין.

t o t a l

New member
ב ד י ו ק

כל שנות חייהם המשותפים, הם לא נתקלו בסיטואציה בה הם מצואים כיום. כך שלא באמת ניתן היה לדעת מראש. זאת פעם ראשונה שהוא מרגיש כך [פחד, כאב, קינאה, השפלה] ולכן - זאת פעם ראשונה שהוא מתנהג כך.

שלי 9

New member
זה נכון אבל יש בי רצון להאמין

שיש איזה בסיס ערכי לבן אדם וגם אם הנסיבות הן קשות וחריגות הוא לא יירד לשפל המדרגה מבחינת התנהגותו..אבל אולי אני טועה ויכול להיות שלפעמים נסיבות החיים (בעיקר שהן חריגות) הן שמגדירות את אופיינו והתנהלותינו.. תוך כדי שכותבת חושבת על הסוגיה המורכבת הזו. ולא ממש מגיעה לתשובות חד משמעיות..

כניראה באמת

שהשילוב הזה ועירבוב כל התחושות ביחד (אכזבה פחד, קינאה ושאר ירקות) גורם לכימיקלים להסתחרר קצת כי כמו שקוקו כתבה באמת השילוב של הכל ביחד הוא נדיר חווים משברים במהלך הנישואים-ולאו דווקא כאלה הקשורים בזוגיות(עבודה למשל, גידול ילדים, אובדנים - ולא חסר) אבל כניראה באמת שגירושים זו סיטואציה שמשלבת את הכל ביחד... (חושבת עכשיו ביחד אתכם)

בינגו...

גם לי. הסייאסטה דוחקת בי לקצה

וואלה....

פראדוקסלי משהו... צריך להתגרש ממישהו ע"מ לדעת באמת עם מי התחתנו....

לא חובה להתגרש...

על מנת לחזות במחזה כזה... מספיק להגיע לסיטואציה קיצונית המביאה למצוקה ריגשית קשה... מה שסביר להניח לא נתקלה בו חברתך לפני. הגיוני.

mr_lonely

New member
אבל...אבל...אבל....

אם היא היתה רואה אותי נדחף מהקצה היא הייתה עוזרת לי ואז היתה כותבת בפורום "אלמנים אלמנות" ולא הייתם מכירים אותי בפורום "גרושים גרושות"

mr_lonely

New member
בואי...בואי...תני יד...../images/Emo24.gif

מתנדנדת על הקצה אני מקוה שאת מתנדנדת בהכרה את יודעת כמה אורחים יהיו בפורום ההוא שאת מציעה ? הודעות מרחפות... הודעות מרחפות בפורום שדיים ושדות...
( יש שם יוד אחת מיותרת...לא ? )

mr_lonely

New member
תשאירי...On the house ...תשאירי...

מה היא יוד קטנה ביני ובינך.... ובאשר לדמיון, האמיני לי שאני מתאפק לא לשחרר את הדמיון הפרוע הזה... תשאירי...תשירי...נשיר....

לא נגעתי...

שחרר...אל נא תתאפק... "קוקושקה מציירת עיגולים על השמש קוקושקה מבדילה בין מציאות יש נמש על השמש נמש על השמש קוקושקה מטביעה אצבעותיה בחול קוקושקה משתמשת היטב בדמיון"

mr_lonely

New member
נשיר....../images/Emo3.gif ( נשאיר ? )

נשיר בגדים ונשיר שירים נחולל מחולות ונחולל מהומות אך ציפרנייך אנא שמרי פן אטעם גם נחת ציפרניה.....

למעלה