חייבת לפרוק- ארוך
אמא שלי אישה שמנה מאוד מאוד מאוד .
בגלל ההשמנה התעוות לה עמוד השדרה וקשה לה ללכת.
היא יודעת על זה כמה חודשים שבהם יכלה לעשות דיאטה והידרותרפיה כדי לרדת במשקל ולהקל על הגב- היא לא עשתה את זה ולכן בעוד חודש היא נכנסת לניתוח.
לטענת המנתח חייבים לנתח כי יש לחץ על החוליות התחתונות.
מהצד שלי ההשלכות של הניתוח הן הפיכתה לסיעודית מכוון שהגב המנותח לא יעמוד במשקל שיש עליו.
למה זה קשור אלי? כי אחי לא יעשה כלום כדי לעזור והכל יפול עלי ועל אבא שלי.
נכון זאת אמא שלי אבל מעצבן אותי שהיא יכלה להימנע מהמצב הזה ולא עשתה כלום לעניין (ניסיתי בזמנו לקשר אותה לנינגאמא ולהידרותרפיסטיות).
הגישה שלה תהיה (מנסיון של ניתוח שכבר עברה ברגל) זה "בגלל מצבי אתם צריכים לעשות XYZ".
אני יודעת שאני נשמעת כמו בת שנתיים ויש כאלו שיגידו "תגידי תודה שיש לך אמא" אבל עדיין זה מרתיח אותי כי היא כבר "קבלה פקס" שיש בעיה וזה לא מצב חדש ועדיין לא עשתה כלום.
והכי מעצבן שאני דומה לה ולא מצליחה לעשות כלום עם המשקל שלי.
שולחת בלי הגהה, תשתדלו לא לרדת עלי יותר מידי.
תודה
אמא שלי אישה שמנה מאוד מאוד מאוד .
בגלל ההשמנה התעוות לה עמוד השדרה וקשה לה ללכת.
היא יודעת על זה כמה חודשים שבהם יכלה לעשות דיאטה והידרותרפיה כדי לרדת במשקל ולהקל על הגב- היא לא עשתה את זה ולכן בעוד חודש היא נכנסת לניתוח.
לטענת המנתח חייבים לנתח כי יש לחץ על החוליות התחתונות.
מהצד שלי ההשלכות של הניתוח הן הפיכתה לסיעודית מכוון שהגב המנותח לא יעמוד במשקל שיש עליו.
למה זה קשור אלי? כי אחי לא יעשה כלום כדי לעזור והכל יפול עלי ועל אבא שלי.
נכון זאת אמא שלי אבל מעצבן אותי שהיא יכלה להימנע מהמצב הזה ולא עשתה כלום לעניין (ניסיתי בזמנו לקשר אותה לנינגאמא ולהידרותרפיסטיות).
הגישה שלה תהיה (מנסיון של ניתוח שכבר עברה ברגל) זה "בגלל מצבי אתם צריכים לעשות XYZ".
אני יודעת שאני נשמעת כמו בת שנתיים ויש כאלו שיגידו "תגידי תודה שיש לך אמא" אבל עדיין זה מרתיח אותי כי היא כבר "קבלה פקס" שיש בעיה וזה לא מצב חדש ועדיין לא עשתה כלום.
והכי מעצבן שאני דומה לה ולא מצליחה לעשות כלום עם המשקל שלי.
שולחת בלי הגהה, תשתדלו לא לרדת עלי יותר מידי.
תודה