חייבת לחלוק

dovk

New member
תשכחי ממנו!

ואני מתכוון באמת באמת, בפנים, לגמרי, בלי מבטים, בלי מחשבות ואז, או שזה באמת מה שאת צריכה לעשות, או שהוא פתאום ירגיש שמשהו חסר לו, ויעשה צעד. רק ככה.

neuron

New member
כן... ואיך היא אמורה לעשות את זה???

..."אני לא חושבת עליו יותר" ..."אני לא חושבת עליו יותר" ..."אני לא חושבת עליו יותר" ..."אני לא חושבת עליו יותר" ..."אני לא חושבת עליו יותר" ..."אני לא חושבת עליו יותר" ..."אני לא חושבת עליו יותר" ..."אני לא חושבת עליו יותר" ..."אני לא חושבת עליו יותר" ..."אני לא חושבת עליו יותר" ...

galgalit

New member
למה לעזאזאל לגרום לו להתחיל איתך?

למה לא להתחיל איתו??? כאילו מה יש לך להפסיד?

כי אני פוחדת מדחיה!!!!

תבינו, הוא בן אדם מבוגר ובוגר. בערך 14 שנים יותר מבוגר ממני. יש לו משפחה (נשוי +2). טוב, גם אני נשואה+1 אבל הוא בטח מסתכל עליי כמו על הבת שלו! אגב,מישהו מסתכל פה חברים? (עונה ראשונה) בערוץ 3 ברבע ל- 8 בערב? אז זה יראה בדיוק כמו מוניקה עם החבר החדש שלה שהוא במקרה חבר טוב של אבא שלה! זה לא שמפריע לי, אבל אולי זה מפריע לו? ואולי הוא בכלל לא בקטע? אווווף!!! ואני לא יכולה לשכוח אותו!!! אני אומרת לעצמי את זה כל הזמן "תשכחי אותו" "תשכחי אותו" וכו´ וכו´ אבל זה פשוט לא עובד ברגע שאני רואה אותו!!!

ותחושת ההחמצה נעימה לך???

שאלה ראטורית לחלוטין!!! תנסי-באם לא תנסי לא תדעי! אז תשמעי לא-תחשבי כמה פעמים בחייך שמעת את צמד האותיות הזה-ושום דבר לא קרה!!! תנסי..... בהצלחה!

" כשאני בא למשרד אני רואה

שיש שם בחורה חמודה נורא ,אישה אחרת 1,פעם היא חשבה שהיא לא מוסרית,אבל אני חושב שהיא יצאה מהקטע הזה. היא ממש צעירונת, אולי 14 שנה פחות ממני, וגם נשואה ויש לה ילד קטן. היא מסתכלת עלי, אני מסתכל עליה. הייתי מת להיות איתה,אבל היא בטח לא בקטע הזה.היא בטח חושבת שאני יכול להיות האבא שלה. והיא דווקא כל כך מוצאת חן בעיני. אבל אני כל כך חושש שהיא תזרוק אותי מכל המדרגות. ויהיה לי מאד לא נעים. אז אני לא מנסה. היא מחייכת אליי, אולי גם היא רוצה,לא. לא יכול להיות ,היא בטח לא בקטע הזה. רק הדמיון שלי של גבר מבוגר שרואה פרגית סביבו, עובד. ואני אומר לעצמי כל הזמן"תשכח ממנה ,תשכח ממנה,"אבל כל פעם כשהיא פותחת את הדלת קופץ לי הלב לתחתונים. ועוד משהו גם קופץ." אז החרדה מדחיה היא אוניברסלית. של כולם, של ילדים ובוגרים ונשים וגברים. יש שתי אפשרויות בסיסיות: לתת לחרדות לנווט אותך בחיים(למה לא התחלתי איתו אז??כשהייתי צעירה יפה וחטובה). או לא לנהל את החיים שלך, למרות החרדות (טוב, אז מה יכול לקרות סה"כ-הוא יגיד לי שאני לא בעניינים האלו,ואני אגיד שאני מצטערת שהשיחה התגלגלה לאן שהתגלגלה, וניפרד כידידים). רק קחי בחשבון,מה יכול לקרות בשתי האפשרויות- האחת של הדחיה והשנייה של ההענות כי לשתיהן יש מחירים. גם אם לא רגעיים, לעתיד. ובהצלחה בכל בחירה.

דיאבלו

New member
יאללה גם את

תני לו בראש בלי חשבון תקרעי לו את הצורה אח´כ כנסי לאמבטיה שתפי פנים סתכלי על עצמך בראי תחייכי חיוך שטני ותגידי לעצמך : עשיתי את זה בלי חשבון ואז תחזרי אליו לסיבוב שני די

האלי

New member
רק בשביל שאני אבין

כל מה שהצענו לך אז, כשהיית לא מוסרית, עשית? כי אם עשית ולא עזר, באמת חבל על הזמן... ואם לא עשית... אז למה את באה לפה? לכי לעשות! או שאת רק רוצה לדבר? שלך, האלי.

תגידי.... מה קרה?

אין לך איזה אשת סוד או איש סוד שיבדקו עבורך את הדופק??? חוץ מזה, לא חסרות דרכים לבדוק מבלי להזדהות.... נו די את לא ילדה!! קדימה הסתער .... כי אין לך זמן אחר....
רבה וספרי איך היה!!

הצחקת אותי

אם את באמת מעוניינת זרקי לו רמז חיוך קריצה לטיפה קלה על הלחי ספרי לו בדיחה גסה תצמדי אליו מדי פעם תני לו לחוש את פיטמותייך (תבואי ללא חזיה) ואם גם כל זה לא יעזור אז תאנסי אותו. ואם גם זה לא יעזור אני אבוא במקומו.

אהלן השוטה

שלומלום לך, מזמן כבר רציתי לומר לך שאני אוהב את החתימה שלך בסוף ההודעות. אתה מרשה להעתיק? שלומלום

סוף סוף

מישהו אוהב משהו אצלי. תדע לך שהחתימה שלי מחייבת ואם אתה רוצה להעתיק אותה תצטרך להיות שותף לאוברדרפט שלי בבנק

למעלה