חייבת לחלוק

חייבת לחלוק

לפני כמה זמן כתבתי פה בכנוי "לא מוסרית". זוכרים? אז שוב אני פה. ו.... מאז לא זז שום דבר. שיחות בענייני עבודה בטלפון, פגישות בענייני עבודה במשרד (בדר"כ מלא אנשים) ברק בעיניים... רמזים דקיקים ביותר שאפשר לפרש לשני הצדדים... אבל כלום חוץ מזה... כשאני לא רואה אותו כמה ימים אני נותנת לעצמי נדר שאני שוכחת אותו, עוברת הלאה, אבל כשאני רואה אותו אני רוצה רק דבר אחד - להיות איתו כל הזמן. אני פשוט מהופנטט ממנו, מכושפת, תרקאו לזה איך שאתם רוצים. זה פשוט יותר חזק ממני! איך לעזזל אני גורמת לו להתחיל איתי????

אולי תזייני אותו קודם...?...קצת...

...לא הרבה...ותראי לאן נושבת הרוח?...
נ.ב. מוסריות היא עניין של מקומיות...ומאגיה שחורה...

*חתולה*

New member
והנוסע אמר לך: אולי תזיינתי אותו

קודם? ... קצת.... האמת, למה לא לנסות? למה להיות תקועים בתוך האימרה של: הוא צריך קודם... הוא צריך קודם... הוא חייב ראשון... למה? ואז נזקרתי כשאני הייתי זו המזיינת
[תולה מתנצלת ומוסרת לפסי המינהלת שהיא יכולה לצנזר
]

neuron

New member
אוי נשים...

...ולמה שאת לא תתחילי איתו?... הוא לא שווה את הטירחה? לא מכבודך? מפחדת לסכן ת´אגו (למקרה של דחיה)?

אני איתך באותו ראש...

כשאני רואה משהו שאני רוצה....(קורה לעיתים נדירות....) אני פועלת !!!, כל הדרכים כשרות !!!

האחרון הוא הנכון... האגו!!!

כן, למי שלא יודע גם לנשים יש אגו (אומנם הוא לא מפורסם כמו זה של גברים) כן. אני מפחדת מדחיה. הרי אני עובדת איתו. ומה אם הוא לא מעוניין? איך אני אסתכל לו בעיניים?

neuron

New member
דרך אגב...

...לפי פרויד, לנשים אין אגו, יש להן רק איד. אבל נעזוב את זה (לא חסיד של פרויד- הוא סתם היה פדופיל). תחושתך מוכרת. ואת מבינה שיתכן שהוא נמצא באותו המצב בדיוק והנה לכם dead lock

אולי, אבל הוא גבר!

ותפקידו להתחיל עם נשים! ואני לא חסידה של האופנה החדשה שנשים צריכים להתחיל עם גברים. זאת הסיבה שאני רוצה לגרום לו להתחיל איתי ולא לעשות את העבודה השחורה לבד.

neuron

New member
לשרותך תמיד ../images/Emo8.gif

...מצב מעט שונה ובכל זאת... מישהי בעברי, עם גישה דומה לשלך- ציפתה שאני אתחיל. היות וגם הייתי מעוניין אז התחלתי. ואז העדר הביטחון שלה המשיך להופיע- היא ציפתה שאני אמשיך, שאני אזום, שאני אנדנד, שאני אתקשר, ורק אני! חודשיים בתוך הקשר! (או אולי נכון יותר לכתוב זאת ה"קשר") ...אז אני פירשתי את זה כחוסר עניין אמיתי מצידה... ...ורק אני אמרתי שלום

טוב, נו זה באמת מוגזם

אני מוכנה להמשיך קשר, אבל אם הוא באמת קשר. רק להגיע לרגע אינטימי אחד, ואז... השמיים בשבילי הם הגבול...

neuron

New member
ואני כבר לא בטוח...

...פעמים רבות מדי אני מרגיש שחוסר הביטחון הזה שיש לנשים אינו יודעה שובע. אני מניח שהדבר הנכון ביותר בשבילי זה מישהי שתוכל לנהל איתי קשר מתחילתו (ועד סופו... זה תמיד מגיע לשם) בגובה העיניים.

ניורון עד כמה שזכור לי.....

אתה גבוה!! גבוה מאוד אפילו.... איך אגיע עד לגובה העיניים????
סתם מתבדחת ביום כזה של נחת....

טיפ!

כל מה שאת מורידה מהרוחב, שימי בגובה
בסוף תהיי בלונדה גבוה וחטובה. רק יישאר לך להיות מטומטמת (תעבדי על זה , מותק! אני יודעת שזה קשה!!) וממש תהיי מושלמת בשביל כל מיני כאלה שאוהבים בלונדיניות רזות, חטובות, עם חזה גדול ומטומטמות
עוד טיפ - השתדלי להוסיף את השאריות רק לאורך הרגליים!

רגע- רגע הולדדדדד איט!../images/Emo166.gif

בפעם האחרונה ששמעתי ממך:הייתי סקסית מדהימה.... איך? איך כל זה כבר השתנה????
אני מעדיפה להיות נמוכה - בלונדינית שמנמנה........וחכמה נורא!!!
לגובה שלך אני עוד מגיעה...פחחחחחח

לא ../images/Emo13.gif

ואת, סקסית שלי, מתקבלת כארוחת בוקר צהריים וערב מתי שרק תרצי! ארוחת ארבע - גם! את רואה למה כדאי לך לרזות? מנהלת הפורום הסוטה שלך לא תזיל עליך ריר כל הזמן

נו באמת

ואחר כך אתן קוראות לנו שוביניסטים. נו מה? אנחנו לא מתביישים? כן אנחנו לא חוששים מדחייה? ברור! לנו יש יותר אגו? בטוח ולכן יותר חשוב לנו שיישאר ולא יתפוצץ בגלל דחייה... יש המון דרכים לגרום לגבר לגלות את כוונותיו בלי לומר לו שום דבר אז תחשבי קצת ותמצאי את הדרך שלך.... בהצלחה,

למעלה