חייבת להתייצץ עם מישהו ...

חייבת להתייצץ עם מישהו ...

היי .. קוראים לי דניאלה ויש לי התלבטות .. מקווה שמישהו מכאן .. (אם הגעתי למקום הנכון) יוכל לעזור לי .. אז ככה .. אני כותבת כי אחותי (הקטנה..) היא בת 12 כבר כמה שנים חושבת על "דוגמנות" אחותי לא ממש הטיפוס שיחליט לעצמו .. בכל דבר היא צריכה סקנד אופיניין .. אפילו בדבר פעוט כמו לבחור בגדים בבוקר או לצורך העיניין אם אמא שלי קונה לה חולצה היא לא תלבש עד שמישהו נוסף יגיד לה שזה יפה ... קצת חסרת ביטחון בעיניין .. אבל זה לא נראה בהתנהלות היומיומת שלה . לאחותי יש גוף מהמם .. אפילו שאני קצת משוחדת .. ואפילו שהיא קצת קטנה היא מרשימה :p ובקשר לפנים לדעתי היא ממש יפה .. אבל זה עיניין של טעם .. עכשיו השאלה שלי היא .. לדחוף אותה לדוגמנות .. יש לה "בוק" לצורך העיניין .. השאלה אם לדחוף אותה קדימה עם זה כי לבד היא לא תעשה עם זה משהו .. ?? ואם כן לדחוף אותה אז דרך מי ? ואיך? ובכלל מה הסיכויים.. אשמח אם תוכלו לעזור לי : ) אפילו על סמך ניסיון אישי:) תודה לעונים

Nicoleriver

New member
אני מיד בעד לחכות

כי: א' - היא לא התפתחה עדיין, היא עדיין ילדה וכדאי שתחכה שתהיה יותר גדולה ואז יהיה אפשר לראות אם היא מתאימה. יופי, היא יפה. השאלה היא אם היא תהיה בגובה המתאים בגיל המתאים. וב' - לא הייתי ממליצה להכניס ילדה לעולם כל כך קשה, גם למבוגרים. בגיל כזה, במיוחד עם מישהי כל כך חסרת ביטחון כלפי עצמה, זה עלול לשבור אותה, ולא לעשות לה טוב - להפך. וג' - בשביל לדעת באמת כדאי שנראה תמונות לא?

אין כזה דבר להתחיל לדגמן בגיל 12

היא עדיין ילדה. לדוגמנות צריך גובה, עדיף מעל 1.73 אבל אם מישהי ממש צעירה (בסביבות 14) אפשר להתפשר גם על קצת פחות. אני בטוח שאחותך לא מתקרבת אפילו לגובה הזה. את יכולה לרשום אותה בסוכנות שתנסה לשלוח לפרסומות או לעבודות הנדירות של צילומים שיש לגיל הזה אבל בעקרון זה גיל ביניים היא לא קטנה מספיק לעבודות של ילדים ולא גדולה מספיק לעבודות דוגמנות אז אין יותר מדי למה לצפות ,וכל זה בהנחה שבכלל היא נראית טוב ולא ביישנית ליד מצלמות ואנשים. על הבוק שהיא עשתה חבל ביזבזתם כסף לחינם, אבל בכל מקרה את מוזמנת להעלות לפורום תמונות שלה לקבל חוו"ד (או לשלוח לי לאימייל שמופיע בחתימה האישית).

tzury

New member
אני אשמח לראות תמונות שלה כדי לתת לך חוות דעת

ומסכים עם רפאל לגבי ההתאמה בגיל הזה, אבל אם יש את הבסיס אולי שווה להתחיל מדברים קטנים.

הכי הגיוני זה לצרף כמה תמונות

נראה אם את משוחדת או לא
+ גובה

s2sms

New member
בארץ אין תחום כזה

יש 3 חברות אופנה שמצלמות קטלוגים כל השאר יכולים גג להיות מתאימים לצילומים למקומונים וחנויות מקומיות השאלה היא מה היא תרצה לעשות בעוד 4 שנים אם כן לא יזיק להתחיל לצבור ניסיון כיום רוצה לדעת אם את משוחדת או לא ? כמו שאמרו לך אחרים בפורום אין עדיין תחליף לתמונות

למעלה