חייבת להתייעץ בקשר לבעיה (?) חברתית

usi1

New member
לא שווה לעשות מצב רוח בשביל זה

גם אם הם נערים חיוביים בסוף זה החלטה שלהם את מי לצרף ולנו כהורים אין שום השפעה על זה .
ברור לי הרצון להיות חלק מהנבחרת הכיתתית אבל זה לא פעילות כיתה שמידרו אותו החוצה, זה התארגנות של כמה בנים לעשות שטויות בשלישי בערב , תחשבי על זה ששום דבר טוב לא יצא מזה ועדיף שלא יסתובב בחוץ בשעות כאלה בקור הזה .
הכל עניין של שיווק עצמי ועל זה אולי צריך לעבוד, על חיזוק הבטחון, תחושת הערך העצמי , לערב את המחנכת בנושא הזה - לא בשביל יום שלישי בערב - בשביל העניין העקרוני , לשמוע מה קורה בבית ספר , איך לחזק , איך לעודד, הרבה דברים מתחילים ברמה של הכיתה וההפסקות, קודם כל .
הווטסאפ זה הקצה של הקרחון .
תראי לו את חצי הכוס המלאה - את הקבוצות שהוא כן חבר , את החברים, את ההצלחות .....
אולי לשלוח אותו עם כמה חברים טובים לסרט בשלישי בערב , ( עם הורה אחראי - זה מקובל ? ) משהוא קרוב, רק בשביל התחושה שהוא עשה משהוא ? עם ילדים שהם ילדים טובים ואמינים, שיש לך בקרה לאן הולכים ומה עושים . לא חייבים להיות ערים עד חצות , אפשר לחזור בערב הביתה ואז בכל זאת תהיה לו את התחושה של עשיתי משהוא .
 
לא יודעת מה עושה ילד למקובל

כנראה שזה כישורים חברתיים גבוהים והתעניינות בתחומים שמעניינים בני נוער (כדורגל, אקס פקטור וכו).
 
תגידי לו שאת מבינה שהוא מאוד עצוב ואת

מתעצבת יחד איתו בעצב שלו וגם את לא קיבלת כל מיני דברים שרצית ופעם היית מאוהבת בבחור והוא לא אהב אותך בחזרה.
ופעם רצית להיות חברה של כמה ילדות בכיתה והן לא קיבלו אותך ושככה זה בחיים.
מעבר לזה, אין מה - תכילי ותני לזה מקום.
הכל רגיש יותר בגלל הא"סיות, אבל גם נ"טים לא משיגים כל מה שהם רוצים ונהיים בהכרח חברים של הילדים הכי מקובלים.
ככה זה. גם הוא צריך להבין.
 
להפך!תבואי מהמקום של

יש גם יתרונות בלהיות קצת אאוטסיידר( למשל שלא חייבים לעשות מה שמלך הכיתה"הבלתי מוצהר אומר כדי לשמור על המעמד ).
אני מאמינה בזאת בכל ליבי.הסבירי לו את זה.
הבן שלך לא דחוי.פשוט לא שייך לנבחרת העל של המקובלים...
תשקפי לו את מצבו נכונה ותחזירי לפרופורציות!
אולי יהיה לו קשה לשמוע זאת אבל החיוביות תחלחל.
הבן שלך נשמע חכם וההתחבטויות שלו מאוד אופייניות לגילו.
 
למעלה