חייבת להודות...

BritGirl

New member
חייבת להודות...

די התאכזבתי, ציפיתי שהדיסק של בריטני יהיה משהו סוף. ואני בתור מעריצה-מעריצה, מרגישה שיכולתי לחכות עד שהמחיר של הדיסק יירד, או שאני אצרוב ממישהו. אני יודעת שאחרי כמה שמיעות רצופות, ימים על גבי ימים והכל ישתנה... אבל "אופס" למשל ו"בריטני" השאירו רושם מהפעם הראשונה. נ.ב: זו דעתי בלבד.

../images/Emo41.gifאת לא צריכה..

לכתוב שזו דעתך.. מבינים את זה..
וגם לי היום בהתחלה קצת הסתייגות לגבי האלבום הזה.. אבל הוא באמת אחלה של אלבום
כל שמיעה הוא משתבח עוד ועוד..
שווה

i4britney

New member
טוב שיהיה...

כנראה שלא התבגרת כמו שאר המעריצים של בריטני שהתבגרו איתה ועם זאת גם המוזיקה שלה השתנתה והאלבומים הקודמים קצת נדושים כבר בהשוואה לאלבום הזה שהוא הרבה יותר טוב ומסוגנן מבחינה מוזיקלית אבל שיהיה... חבל :\

BritGirl

New member
זה לא שלא התבגרתי...מבין,

זה פשוט שונה וביזארי. בינתיים.

i4britney

New member
טוב זכותך...

הרוב אהבו את זה וגם בגלל זה MATM הצליח בצורה שלא ראינו מאז הלהיט OOPS כי זה שונה ומיוחד ומכניס לקצב לא נורמלי!

BritGirl

New member
אהבתי את MATM

במיוחד את גרסת הרמיקס, אני מתה על בום בום, טוקסיק נחמד ואווריטיים היה מוצלח בטירוף בגרסה של SNL בדיסק חבל שהיא שמה את הגרסה שהיא שמה. אבל יש דברים... אבא שלי שמע איתי את הדיסק והוא כזה: "שירים עצובים יש לה בהתחשב בעובדה שהיא זמרת צעירה." וזהו

i4britney

New member
טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב...

אם את שומעת בקולו של אביך שחיי בדור אחר ורגיל למוזיקה אחרת אז זה ממש עצוב ילדה, אבל חישבי מה שבא לך...

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifאני לא מבין...

עדיף שהיא לא תשמע לאבא שלה
גאד מה הבריטני הזאת (
) גורמת לך....
עצוב...

Let Me Be

New member
../images/Emo110.gifאם כבר מדברים על אבות...

יום אחד ישבתי לי עם אבא שלי בקופת חולים מחכה לתור שלי. חום נוראי, חם לי- אבל יושבת ושומעת את הדיסק אופס של בריטני. אבא שלי מסתקל עליי, ומבקש אוזניה.. נו גם להורים משעמם. השיר הוא סטיספקשן. אבא שלי מחייך. "זה סטיספקשן של הרולינג" הוא אומר, וממשיך לחייך. "כן, אבל בריט חידשה". "וואו, היא עשתה את זה ממש טוב. אני בד"כ לא אוהב אותה כשהיא בקליפים כי היא נראת נורא רגילה כזאת, לא פרפורמרית משהו (כנראה שאבא שלי הוא בין היחידים שחושב שבריט היא לא פרפורמרית טובה), אבל כשאני שומע אותה שרה היא עושה את זה ממש טוב
הייתי בשווק
אבא שלי, אומר לי, שבריטני חדשה את השיר של הרולינג (שזה אחת הלהקות האהובות על אבא שלי), בצורה טובה
*לא שאני מתגדת* תיהיו בטוחים שהחום עלה לי עוד יותר... אגב, מקרה מחופש פסח.. ממזמממן :)

i4britney

New member
כי זה חידוש!

ברור שהוא יאהב את זה, זה חידוש של להקה ישנה :) אבל אני לא מצפה ממנו שיאהב את השירים המודרנים של היום כי זו פשוט לא התקופה שלו ולכן הוא לא אוהב את האלבום החדש שלה, נו טוב אבות אפשר להבין גם אבא שלי לא אוהב את בריטני למרות שאמא שלי ואחותי כן! נ.ב- אסי תקפוץ לי... עדיף להקשיב ללב אם זה נוגע בטעם אישי ולא לאבא או אמא!

Let Me Be

New member
../images/Emo110.gifמה זה חידוש../images/Emo35.gif וואי הייתי

בטוחה לא הזכרתי את זה איזה 4 פעמיים בהודעה שלי. אל תקח ללב.. אני במצב רוח כזה :)

למעלה