חייבת הסבר

ניקולי

New member
חייבת הסבר

אז ככה..חברים... חברים הם יכולים להיות רבים ויכולים להיות מעטים.. אך חברים טובים כלל וכלל אין הרבה.. וכשאני אומרת חברים טובים אני מתכוונת לחברים טובים כאלו שאוהבים אותך באמת, כאלו שיעניקו ויתנו לך מכל הלב, כאלו שלא ישכחו אותך גם כשלך כואב...כאלו חברים, אין הרבה.. למעשה כמעט ואין. בואו תשמעו דוגמא : היתה לי חברה שאת סיפורה כבר שמעתם בעבר...אך מאחר וישנם כאן חדשים שלא מכירים את סיפורי אספר זאת בשנית.. ובכן.. אותה החברה היתה איתי בבית הספר בחטיבה, לאחר מכן בצבא באותו החיל לאחר שסיימנו צבא היינו בקשר גם אחרי שכל אחת מאיתנו התחתנה..ונולדו לכל אחת מאיתנו ילדים..באיזו תקופה מסויימת היא נכנסה לדיכאון נפשי שלא הכירה את עצמה ואף משפחתה לא הכירה אותה בגלל שהייתי חברה כ"כ טובה שלה עזרתי לה לצאת מהדיכאון הזה.. התקשרתי בכל יום, הלכתי לעזור לה בבית (עוד לפני שהיתה בכלל בהריון).. בקיצור ב"ה יצאה מהדיכאון.. עברו השנים ולי היתה בעיה כמעט כמו שלה (הדיכאון) לפתע החברה הטובה שהיתה לי נעלמה, לא התקשרה, ולא נתנה לי עזרה כשאני רציתי...כאב לי מאוד כאב לי שחשבתי לי שישנם חברים טובים.. טעיתי.. אין חברים טובים.. למעשה בהתחלה חשבתי שרק היא כזאת אתם יודעים טיפוס כזה.. לצערי נוכחתי לדעת שלא רק היא כזאת.. שיש אנשים דו פרצופיים.. שאומרים לך בפנים אני אוהב/ת אותך..אבל בתאחלס????? הם בכלל לא מתענינים בך כשאת צריכה אותם..שאת באמת זקוקה להם הם נעלמים כמו שפנים... מוגי לב אכזריים..נצלנים..כשהם היו צריכים אותך את תמיד היית שם לצידם אבל כשאת צריכה אותם?? מה פתאוםםםם? למה שיהיו לצידך?? למה מי את בכלל??? הגעתי למסקנה שאם אין אני לי מי לי!! חברים הם זבל אחד גדול ומקומם במיץ של הזבל... החלטתי עוד דבר, לא לרכוש לעצמי חברים, ולא לספר את סודותיי לחברים שמחשבים את עצמם למחברים טובים שלי.. כי לאף אחד שחושב מעצמו לא מגיע לו להיות החבר הטוב שלי!!

sidi

New member
ניקולי

אני חושב שאת קצת מגזימה במלה זבל כי יש חברים ויש חברים למרות שיש טענה שחברים יש רק באגד ואולי היא נכונה. אני לא יודע איך את אבל אני למדתי לא לצפות ליותר מדי מאף אחד ובסופו של דבר אין כמו משפחה. ושלא תביני, יש לי חברים מפה ועד שכחתי והם חברים טובים וטובים מאוד אפילו אבל למדתי שיש דברים שהם לעצמי בלבד ולא לאף אחד אחר וכדי לשמור עליהם כחברים טובים אני גם לא מצפה מהם. בכל מקרה אל תקחי את החברה הזאת שלך כדוגמא כי בכל היא לא ואני מציע לך פשוט לשכוח אותה למרות הכאב.

ניקולי

New member
סידי..

כשאני אומרת זבל אני מתכוונת לזה בכל מובן המילה זבל ונכון אתה צודק אין כמו המשפחה שלי.. לא היו ולא יהיו..... צר לי שככה אני מתבטאת (שבדרך כלל אני לא) אבל אני כ"כ פגועה מאותם חברים שככה אני מרגישה!

אומרים אמור לי מי חבריך ואומר לך

מי אתה טוב שנפטרת ממנה וזהו לדעתי נתת לה צ'אנס אחד יותר מידי פעם אחת מספיק בשביל להבין מי הבחורה ולפעמים טוב יותר שהדברים מגיעים לניתוק כזה אבל לא להתעצבן ובטח ובטח לא לעשות הכללות יש חברים שהם אולי לא 24 שעות בנשמה שלך ועל הלב והכבד ואת לא מדברת איתם כל יום אבל דואגים לך בקטנות כל פעם קצת אבל זה נמשך לאורך זמן ותמיד שם כשצריך אז לעשות חושבים לפעמים ... ולהחליט מה כדאי יותר חברים של יום יום יום יום כל היום או כאלו שנותנים מרווח לחיות ונמצאים שם כשצריך אותם אוהבת

ניקולי

New member
אני חייבת לציין

סידי..המקסים.. וג'ס יקרתי.. אולי לא הבנתם את תוכן ההודעה שלי.. אולי בתוך ההודעה שלי כללתי את כל חבריי. אבל לא.. בפרוש לא!! כשאמרתי חברים התכוונתי לאלו שאיכזבו אותי.. אלו שעו מעצמם חברים שלי שהתקשרו ובאו כאשר היו זקוקים לי.. וכשאני הייתי זקוקה להם.. נדה!! לאלו התכוונתי. אני יודעת בתוך הלב שישנם חברים שלא בקשר איתי יום יומי אבל אני נמצאת בתוך ליבם ואני מעריכה זאת מאוד...

הבנתי מאוד

ואני יודעת במה מדובר... ועניתי כמו שעניתי כי היה נראה שיש הכללה |תדגש| לכל החברים...

מה פה קורה פה

מחלקים נשיקות ניקולי אני מקווה שדברים יתבהרו ותפסיקי לקחת כל כך ללב אוהבת נופר לגבי הבשורות של אתמול אז אתמול עדין לא קיבלתי אותם היום קיבלתי כולי תפילה שמה שקרה ומה שיהיה הוא בהשגחת שמים והכל לטובה בכל אופן בינתיים ירדה מביתנו איזו שהיא צרה שאכלה אותי מאז לפני פסח

ניקולי

New member
נופר

מזל שאת בקשר טלפוני איתי אז את יודעת..!! כנראה לקחתי זאת יותר מידי ללב.. כזאת אני ואני לא יודעת אם אי פעם אני אשתנה.... בקשר לבשורות אצלך בבתך אני אאחל לך רק טוב.. אוהבת ניקול*

mariana

New member
ניקולי עצוב לי לשמוע שככה את מרגישה

אני בהחלט מבינה אותך כי גם אני עוברת ועברתי את זה. את צריכה לדעת כמו שג'ס אמרה למרות שחברים שלך לא בקשר איתך את תמיד תיהי אצלהם בלב כמו אצלי בכל אופן טוב שניכנסתי היום לפורום אין לי זמן לנשום אני מרגישה לחוצה מכל הבחינות ותיגיד לי ניקולי ההיא בסוף שלחה פקס?

ניקולי

New member
חחחחחחחחחח

לא!!! היא לא שלחה פקס אל תשאלי.. איזה קטעים... ומרין נשמה יפה אני יודעת שישנם חברים שאני בלב אצלהם גם כשהם לא בקשר יום יומי למעשה דיברתי על המיוחדים!!

למעלה