חייבת את דעתכם...

roonni1

New member
חייבת את דעתכם...

בהמשך להודעות שלי למטה... עם הפרידה... סליחה אם זה יישמע שטחי מדי... או מפגר... מזהירה אתכם מראש: עוד לא עבר שבוע, וראיתי שבפייסבוק, הוא שינה את הסטטוס ל"single", עכשיו רקע: הוא שונא פייסבוק, מעולם לא רשם שם כלום, הוא מעולם לא שם שם תמונות או רשם סטטוס כלשהו, לא היה רשום שם כלום, רק תאריך לידה שלו. (הוא בעיקר משחק במשחקים שם), בקיצור, זה הדבר הכי לא אופייני לו, שהוא היה יכול לעשות. תמיד היה אומר לי שהוא לא מבין את האנשים שרושמים שם מה קורה איתם כל דקה, ורואה בזה שטחי ומיותר. עכשיו, הוא הצהיר לכל העולם שנפרדנו, שהוא פנוי. כשראיתי את זה, אתמול, מיד מחקתי אותו מרשימת החברים שלי. לא יכולה להתמודד עם זה. זה היה כמו סכין בלב, לא היה לי אוויר והרגשתי גל חום מטורף. בכיתי כמו משוגעת, שעות. הוא יודע שאני אראה את זה, הוא יודע שאני יודעת שזה לא אופייני לו, מה הוא מנסה לעשות? להשיג תשומת לב מחברים שלו? להכאיב לי? לתת לי "כאפה" כדי שאבין שזה נגמר? בפעם השלישית??? זה לא מפסיק להטריד אותי ולהכאיב לי מה שהוא עשה.... זה פשוט כואב מדי.... אודה לכל מילה טובה.. כל דבר שיעזור לי להתמודד עם הדבר הכי פוגע שהוא היה יכול לעשות, יותר מלהפרד ממני בפעם השלישית... הזהרתי אתכם שזה יהיה שטחי... תודה מראש לכל הסבלניים..

מריוס זכריה

Member
מנהל
הפרידה כואבת, והחפירה היא כנראה חלק בלתי נמנע

יחד עם זה שהכל מובן, בכל זאת, מן הראוי להמליץ לך לחפור מה שפחות. מרגע שנפרדתם, מה שהוא חושב או עושה הוא כבר לא מכוון אליך! זו טעות לחשוב מה הוא מנסה לומר לך - הוא אומר רק לעצמו ולעולם שהוא פנוי. זאת המציאות, וכמה שתביני אותה יותר מהר, כן ייטב לך. אני מצטער שאין לי את המילה הטובה שביקשת. יש בחיים כאבים שצריך לעבור דרכם, ואני לא רואה טעם להתייפייף בעניין. תעשי לעצמך הכי טוב שאת יכולה, פנקי את עצמך, תהיי עם אנשים שאוהבים אותך - כל מה שמקל עליך לעבור את התקופה. וזה עובר.

הוא לא עושה את זה לך

הוא פשוט ממשיך בחייו. כדאי שגם את. למחוק אותו מכל מקום שבו את יכולה להתעדכן בסטטוס שלו - צעד ראשון וחשוב להחלמה. נשמע שאת נסערת. לא כדאי להתבודד ולהיכנס למרה שחורה בבית. אם יש באפשרותך, צאי לטייל, לבלות, להתאוור. הקיפי עצמך באנשים - תני לעולם לזמזם סביבך, בתחילה זה ייראה מאולץ, ותרגישי תלושה, אבל בהדרגה תתחילי לשמוע את המתרחש סביבך, ליטול חלק, ולחזור לעצמך, בלעדיו. קבלי חיבוק.
את תצאי מזה.

5angel5

New member
מבינה אותך

קראתי עכשיו גם את ההודעה הקודמת. תשמעי, אני מבינה את מה שאת עוברת והכי מבינה אותך. כרגע את לא יכולה לדמיין את עצמך עם מישהו אחר בכלל, אחרי כל החלומות שיש לך בראש. במיוחד אחרי תקופה של 5 שנים שקשה למחוק זכרונות מהראש ולהמשיך הלאה. אבל באמת באמת, מכל הלב. את תעברי את זה אז תקחי לך את הכמה ימים להרגע, ואחרי זה תצאי ותכירי את העולם מחדש. תביני שיש עוד הרבה בחורים שנראים טוב ויוכלו להעניק לך בדיוק מה שהחבר שלך העניק ואולי אפילו יותר ממנו. שתיהי מאושרת איתו ותרגישי ביטחון. זה הגיוני שקשה לך לדמיין את עצמך בלעדיו, אבל כשתשחררי מהכעס שיש לך אליו, ותגידי לעצמך שאת מודה לו על התקופה היפה והוא באמת היה מדהים אבל את ממשיכה בחייך ויוצאת לדרך חדשה את תביני שזה לא סוף העולם, ועוד תחייכי כשתזכרי בו ותודי לו שהוא החליט לחתוך את זה בזמן תיהי חזקה =]

roonni1

New member
תודה לכל מי שמקדיש כמה דקות כדי להגיב

אין לכם מושג כמה זה עוזר. תודה לכולכם

roonni1

New member
נכון, אבל

אני יודעת, ואמרתי מראש, אבל מה לעשות, במצב רגשי קשה אתה מוכן לפתוח את ליבך לכולם לא משנה על מה, רק לקבל כל דבר שיכול לעזור.. ולגבי האובססיביות והנרקסיזם, מצטערת לנפץ לך את המשפט הגאוני, אני ממש לא אובססיבית, פשוט בחורה שאוהבת מישהו שעזב אותה, ולכן הלב קרוע. מהצד שלו, הוא אמנם מאד אוהב את עצמו, אבל גם אהב אותי והעניק לי המון.

אייבורי

New member
צר לי לאכזב אותך

אין ספק שהכאב מחדד את הנרקזיסם את בטוחה שהוא עשה לך, רצה להכאיב לך, ידע שתראי בלה בלה בלה בתכלס, הוא לא סופר אותך ממטר, הוא כתב את זה בכדי לאפשר לעצמו הזדמנויות <שמועות אומרות שהספר פרצוף הוא אזור צייד מעולה> זה לא מפסיק להטריד אותך ולהכאיב לך, זה נקרא מחשבות אובססיביות נקווה שהן ילכו ויתמעטו בעתיד, המלצה, במקום להתעסק במחשבות עליו תעמיסי על עצמך דברים (עבודה, לימודים, ספרים סרטים, חברים) כל דבר הולך, זה מסיח את הדעת ומקדם אותך בחיים. וכן הוא אהב אותך ואת אותו וזה נגמר, הבשורה הטובה יש לך יכולת לאהוב ותמצאי בעתיד בחור חדש נחמד שיאהב אותך והכל יהיה דבש וקינמון

חדשה 2008

New member
שלום לך , קראתי מה כתבת בהודעה הזאת

וגם בקודמות...אני כל כך מבינה אותך ועוברת בדיוק אותו גבר , רק שאני אחרי קשר של 8 שנים כולל נשואים ונפרדו ממני כבר לפני 2.5 חודשים. אני הרבה קוראת פה בפורום ואנשים כנראה צודקים , הזמן מרפא, צריך לעשות דברים כייפים בשביל עצמך , יש עוד הרבה דגים בים , אבל כאשר את ממשיכה לאהוב ולכאוב זה הופך להיות קלישאות בלבד. אני לא יכולה לייעץ לך איך להתמודד , אבל לרפא לב פצוע צריך באמת הרבה זמן , זה לא עובר בקלות . לגבי שינוי סטטוס שלו , אני חושבת שהוא פשוט ממשיך הלאה ולא בדיוק מעניין אותו שזה מכאיב לך ( עברתי גם משהו דומה) , או שהוא רוצה באמת שתביני שזה נגמר ושתמשיכי את חייך ... אני גם לא חושבת שהוא עושה לך את זה בכוונה ... הרי הוא היה איתך 5 שנים , אני לא חושבת שכל כך לא איכפת לו... מה שאני יכולה להגיד לך , אם את באמת מאוד רגישה ואוהבת ומתנגדת לפרידה הזאת , צפויה לך דרך מאוד ארוכה וקשה , יש אנשים שלוקחים את זה יותר בקלות , מבחינתי זה היה סוף העולם , אובדן של כל תקוות וחלומות , אבל כולם שונים... אני מקווה שאצלך זה יעבור יותר בקלות ותוכלי להמשיך הלאה מהר... אבל מצד שני , אפשר לדעת מה יהיה , אולי עם הזמן משהו ישתנה אצלו והוא ירצה לחזור , ואולי את כבר תהיה במצב שלא תרצי אותו חזרה.... מאחלת לך הכי טוב בעולם...

roonni1

New member
צפויה לי דרך מאד ארוכה...

אני יודעת. אני כל כך חסרת בטחון עצמי או אהבה עצמית כרגע, שזה עוד יותר מקשה עליי...אני יודעת שזה יישמע ילדותי ומטופש, אבל הייתי רוצה שגם הוא יכאב כמוני, ובמידה ולא, זה מן הסתם פוגע, כי זה אומר שלא אכפת לו פשוט... במקרה שלך אני מבינה שגם חרב עלייך עולמך... רק אם בא לך כמובן, ספרי לי איך התמודדת... מה עשית? האם דיברתם מאז? מישהו יצר קשר עם האחר? איך הוא התנהג אחרי שנפרד? התעלם לגמרי או שהיה אכפתי ורגיש למצב? ומה היום? ועוד שאלה ילדותית... סליחה שאני מציפה אותך, אבל אני חייבת לדעת... איך התמודדת , או עדיין מתמודדת עם המחשבה שהוא עם מישהי אחרת? או שטוב לו יותר עם מישהי אחרת? איך מתמודדים עם זה לעזאזל?????? והגעגוע, והאהבה, הכל... איך??? תודה מראש...

חדשה 2008

New member
הי, תראי , אני לא בדיוק דוגמא טובה

אני מתמודדת מאוד קשה , אני בעצם לא עושה כלום , אלא מכחה שהזמן יעשה את שלו. אנחנו לא בקשר, הוא יצר ניתוק מוחלט , והוא ממש לא רגיש ואיכפתי למצב, במקרה שלנו לא מדובר על מישהי אחרת , אלא הכל הרבה יותר מסובך. אני מאוד מאוד פגוע ממנו ומהתנהגותו , אבל כמו שכולם אמרו לי - זוי החלטה שלו והוא נחוש ולא משנה אותה . המלצה טובה שהמליצו לי , לא להשאר בדירה משותפת ( אני נשארתי וזה מאוד מקשה) , אם יש לך אפשרות - תעברי. אני נורא נורא מתגעגעת , זוכרת כל פרט ופרט ב-8 שנים , וגם לי עדיין משום מה אין כעס עליו... לא ברור לי למה ... אני אמורה כבר לשנוא אותו... עוד פעם, יש אנשים שעוברים פרידות הרבה יותר קל, אני לא דוגמא מייצגת , לי אישית זה כמו סוף העולם , לא בא לי ולא כייף לי לעשות דברים לעצמי, בעבודה אני חושבת עליו , בבית אני חושבת עליו, גם כשאני יוצאת לדייטים אני חושבת עליו. אני לא יודעת מה עדיף להיות בקשר או לא , אני מאוד מבינה אותך לגבי פגיעה קשה בבטחון עצמי , גם אני עוברת את זה , ולמרות שאני יודעת מה אני שווה - בטחון העצמי בתחתית... אבל אני מקווה שזה יהיה ככה עד שמישהו יחזיר לי את הבטחון. לי אישית עוזרת בתוך תוכי תקווה שהוא יחזור ( זה אבסורדי , אבל כשאני חושבת על זה אני מצליחה להמשיך חיי ולחפש מישהו אחר), הרבה יגידו שזה לא נכון ותוקע אותי , אבל לי זה עוזר ... ועוד המלצה , אל תקשיבי לאף אחד , לדבר מהצד מאוד קל , ליישם הרבה יותר קשה , תעשי מה שהלב שלך אומר לך ... אם בא לך להתקשר - תתקשרי , כדי שאח"כ תוכלי להגיד שעשית את הכל כדי להציל משהו שחשוב לך וזה כבר היה מעליך... בהצלחה ...

roonni1

New member
וואו !!!!

לא יאומן, סוף סוף מישהי שקרובה לתאר את מה שאני מרגישה... בשונה ממך, כפי שסיפרתי, זוהי פעם שלישית שהוא נפרד ממני. אנחנו כבר לא גרים יחד חצי שנה, כמובן שבזמנו עזבתי את הדירה במהירות... בעבר המחשבה שהוא יחזור גם הייתה עוזרת לי, אבל עכשיו אני כבר לא יכולה לחשוב על זה, כי די... הוא הבהיר שזה סופי, לפי שינוי הסטטוס בפייסבוק. ברור שבא לי להתקשר, אבל אחרי 5 שנים, 3 פרידות מיוזמתו, נסיונות ובכי, באמת שאין לי יותר מה להגיד. אני יודעת שעשיתי את המקסימום ונתתי לו את הנשמה שלי. אם הוא יכול לשחרר אותי, אין מה לעשות, רק להתמודד עם המציאות. תודה לך

חדשה 2008

New member
אני לא חושבת שאת צריכה לקבוע

לפי מה שהוא כתב בפייסבוק...סטטוס זה ממש שטויות...את יודעת, אנחנו גם עברנו כמה פרידות באמצע ז"א קשר אף פעם לא היה חלק וקל , אבל למרות הכל התחתנו וריצו לבנות משפחה. אם את יודעת שעשית הכל כדי שזה יעבוד , אז כבר אמור להקל אלייך ... אם את אומרת שעשית את המקסימום - כבר ממש אין לך יותר מה לעשות ...למרות שאני חושבת שחיים זה כזה דבר מוזר , את בחיים לא יכולה לתאר לעצמך מה יכול לקרות ... יש מקרים שאנשים מתגרשים ומתחתנים שוב...ז"א הכל יכול לקרות ... אם את עדיין רוצה אותו, "אל תשרפי גשרים" , אני לא אומרת לך לשבת ולחכות , ממש לא , תמשיכי את החיים שלך , תחפשי בן זוג , אבל אם הוא ירצה לחזור , ההחלטה תהיה בידיים שלך... אני מאוד מבינה אותך , אני כבר חודשיים וחצי ככה, בהתחלה בכלל לא רציתי לחזור הביתה בערב , עשיתי הכל כדי לא להיות בבית , היום דווקא בא לי לבוא הביתה ולבכות ...גם לי אמרו ש2.5 חודשיים זה כלום זמן לעומת 8 שנים .. אצלך זה בכלל טרי... תבכי , תתאבלי , תצרחי, תכעסי - זה נורמלי... כולם אומרים לי את זה , אבל אני מבינה על בשרי שיש הבדל גדול בין להגיד ללעשות... יש גם הבדל גדול בין שכל/הגיון ובין הלב... יש גם אנשים שונים וכל אחד מתמודד שונה .. יש אנשים עם עור פיל שפרידות עוברות אליהם די בקלות ( נראה לי כמו בעלי) , ויש מאוד רגישים ונקשרים שבשבילם פרידה זה סוף העולם... אבל אני יכולה להגיד לך שנראה לי שברגע שאכיר מישהו טוב ושווה , אהיה לי הרבה יותר קל ... גם לך.... בהצלחה !!

roonni1

New member
תודה רבה לך

אני ממש לא חושבת על אופציה שירצה לחזור, כדי לא להיפגע יותר... אני גם מכירה אותו, והפעם זה בהחלט סופי. תאמיני לי שגם אני לא רוצה להגיע הביתה, אבל מצד שני לא בא לי לעשות כלום, אז אני נשארת עוד שעה בעבודה, מדברת כל הערב בטלפון עם חברים כדי להעביר את הזמן... קשה קשה קשה... אבל בזכות אנשים שמבינים אותי, כמוך, אני יודעת שלא השתגעתי (עדיין...), וזה טיפה מקל. תודה

TotalCommnader

New member
נשמע שהוא גם פגוע ומנסה להתגבר.

הצעד הראשון בזה הוא להוציא מהפה (הוירטואלי) את המילים: "אני פנוי". חלק מזה הוא גם האפשרות שתדעי מזה. אני לא יודע איזה חלק מזה מכוון אליך אבל תהיי בטוחה שלא 100% לא 0% וככול שיעבור הזמן זה יהיה פחות ופחות מכוון אליך.

roonni1

New member
כבר לא יודעת מה לחשוב..

כפי שסיפרתי, בגלל שהוא מעולם לא רשם בפייסבוק כלום, והוא שונא את זה, זה יותר מכאיב. הוא רצה שאני אראה. מה שאומר שלא מזיז לו לפגוע בי. למה עדיין אין בי כעס כלפיו לעזאזל?

למעלה