חייבת אוזן קשבת

רוחנית1

New member
אבל...

אני לא ישנה מאז......ייסורי המצפון קורעים אותי אני בשוק מעצמי וחוץ מזה שאני מרגישה שבגדתי בבעלי!!!! אני גם חושבת על הידיד שלי, שמה הוא חושב עליי בתור אחת שנשואה ומתמזמזת עם ידידים שלה, יש סיכוי שאיבדתי אצלו כמה נקודות וממש לא נוח לי עם זה..................... אוף! רע לי כ"כ..................... איך מנקים מצפון?

רוחנית1

New member
הוא עדיין ידיד שלי, פשוט לא נפגשים.

עדיין אכפת לי ממנו. מה זה קשור???

את רוחנית מידי ../images/Emo13.gif

או קיי, קרה משהו ששינה את דעתך על עצמך. זה האירוע פה. עכשיו את כבר שייכת לאותם אנשים ש... בלה בלה בלה, ויש לך הרגשה שאם תסבלי ותתייסרי הרבה, סוף סוף תתנקי. אני מציע לקחת את החוויה עם הידיד כחוויה חיובית. סוג של מבחן שקיבלת. מין צומת דרכים כזו. יש לך קשת של אפשרויות איך להתנהל מעתה והלאה, והדרך שבה תבחרי היא זו שתגדיר אותך לעתיד. אם תמשיכי לבגוד כנראה שאת "אחת מאלו ש בלה בלה בלה"... רוצה שלא להיות "כזאת ש... בלה בלה בלה?", אז אל תעשי את זה יותר! נורא פשוט
ותפסיקי עם יסורי המצפון המיותרים הללו, וברור שאל תספרי.

יש לי רעיון בשבילך

תדמייני איך יראה ביו שאחרי הוידוי ותשאלי את עצמך אם את רוצה להיות שם.

אייבורי

New member
חוק שימור הבאסה

את יכולה למחי שיחה אחת להעביר את נטל הבאסה אל זוגך. אפשרות שניה, תבאסי את המאהב, ככה תרגישי יותר טוב.

יעל717

New member
אל תספרי,זה רק יסבך את הכל,

כמה שזה לא עצוב אבל דברים שהוא לא יודע , באמת לא יכולים לפגוע בו. תעשי את החשבון נפש שלך עם עצמך,אל תערבי את בעלך.

רוחנית1

New member
יש התפתחויות חברים....

אז ככה... אני והידיד נפגשים פעם בשבוע בערך, ללא ידיעת בעלי אני נמשכת אליו בטירוף..יש נשיקות ועניינים אבל לא שוכבים ואפילו נשארים עם בגדים אני אוכלת את עצמי אחרי כל מפגש איתו (למרות שאני נהנית מאוד, מגלה משיכה ותשוקה שלא הכרתי..). אני ממש מבינה מה חסר לי בקשר עם בעלי ישבתי לפני מספר ימים עם בעלי ושוחחנו על כל המצב ביננו, הוא רואה את זה ככה שזאת תקופה קשה שנעבור אותה...אבל לרגע לא חושב שאני חושבת על גירושים. העלתי את עניין הפרידה...הוא היה בשוק..לא חשב שזה הכיוון בכלל, לא הבין מה הסיפור ואני כמובן לא סיפרתי דבר..... אני יודעת שהכי נכון זה לנתק את הקשר עם הידיד...אני יודעת! אבל אני כ"כ נהנית במחיצתו (גם אם לא עושים כלום), כיף לי איתו אבל אני לא מצליחה להיות רק ידידה שלו..... כל נשיקה איתו דוקרת לי את הלב ומזכירה לי שאני נשואה - ראבק!!!!!!!! איך הגעתי למצב שאני בוגדת???????????????? אני ממש מיואשת.. ושוב, אני יודעת שהכי נכון זה לנתק קשר עם הידיד...ולהיות עם בעלי, להיזכר למה התחתנתי איתו וכו'......אבל קשה לי . קשה לי נורא. אבל אולי זאת הדרך היחידה לשכוח ממנו...רחוק מהעין רחוק מהלב, אומרים לא? עצובה נורא.. מה דעתכם?

רוחנית1

New member
יש התפתחויות חברים....

אז ככה... אני והידיד נפגשים פעם בשבוע בערך, ללא ידיעת בעלי אני נמשכת אליו בטירוף..יש נשיקות ועניינים אבל לא שוכבים ואפילו נשארים עם בגדים אני אוכלת את עצמי אחרי כל מפגש איתו (למרות שאני נהנית מאוד, מגלה משיכה ותשוקה שלא הכרתי..). אני ממש מבינה מה חסר לי בקשר עם בעלי ישבתי לפני מספר ימים עם בעלי ושוחחנו על כל המצב ביננו, הוא רואה את זה ככה שזאת תקופה קשה שנעבור אותה...אבל לרגע לא חושב שאני חושבת על גירושים. העלתי את עניין הפרידה...הוא היה בשוק..לא חשב שזה הכיוון בכלל, לא הבין מה הסיפור ואני כמובן לא סיפרתי דבר..... אני יודעת שהכי נכון זה לנתק את הקשר עם הידיד...אני יודעת! אבל אני כ"כ נהנית במחיצתו (גם אם לא עושים כלום), כיף לי איתו אבל אני לא מצליחה להיות רק ידידה שלו..... כל נשיקה איתו דוקרת לי את הלב ומזכירה לי שאני נשואה - ראבק!!!!!!!! איך הגעתי למצב שאני בוגדת???????????????? אני ממש מיואשת.. ושוב, אני יודעת שהכי נכון זה לנתק קשר עם הידיד...ולהיות עם בעלי, להיזכר למה התחתנתי איתו וכו'......אבל קשה לי . קשה לי נורא. אבל אולי זאת הדרך היחידה לשכוח ממנו...רחוק מהעין רחוק מהלב, אומרים לא? עצובה נורא.. מה דעתכם?

למעלה