חייבת אוזן קשבת

רוחנית1

New member
חייבת אוזן קשבת

מרגישה חרא עם עצמי ובצדק אני נשואה כבר יותר משנתיים ללא ילדים לאחרונה בעלי עובד עד מאוחר, זה לא תירוץ אני יודעת בשורה התחתונה - היום נפגשתי עם ידיד טוב שלי, מפה לשם, נכנסנו למיטה. לא שכבנו, אבל התמזמזנו בסוף הפגישה החלטנו לנתק את הקשר כי אני נשואה. אין לי בעיה עם זה שניתקתי את הקשר עם הידיד הכי טוב שלי, אני פשוט לא יכולה לחיות עם עצמי עכשיו - בגדתי בבעלי!!!!!!! חברה שלי אמרה לי שזאת לא בגידה כי רק התנשקנו והתמזמנו וזה קורה, נמשכנו אחד לשני. אבל בואו נודע שלא עצרתי את זה ברגע שזה קרה, היה לי נעים והמשכתי...זאת בגידה במלוא מובן המילה. לספר לבעלי? להמשיך כאילו כלום לא קרה? הידיד נשבע לא לספר ואני סומכת עליו בעיניים עצומות. אני הבן אדם האחרון שיבגוד....אני לא מאמינה על עצמי. חייבת אוזן קשבת, מישהו???

I C E M A N 7

New member
עוד מעט יעוטו חסידי האמת

אז לפני שזה יקרה אני אומר כך: ווידוי שהוא למטרת טיהור עצמי גרוע יותר משקר. את החוטאת - את זו שצריכה להתמודד עם העונש. תעזבי את בעלך בשקט.

seeyou

New member
רק טיפשים אומרים את האמת

כול עבריין=חף מפשע
- בלי לתת דוגמאות

seeyou

New member
"אני הבן אדם האחרון שיבגוד"../images/Emo152.gif

אם את "בלונדית" או החברה שלך "בלונדינית אז לא קרה כלום גם אם הייתם מחליפים נוזלים את עדיין נאמנה בנשמה לבעלך יוסי נ.ב תעשי לעצמך טובה-לא להביא ילדים -לפחות בתקופה הקרובה קחי בדיחה לקינוח " בלונדינית מגיעה למהפנט מומחה ומתלוננת: "יש לי בעיה. כל יום אני יוצאת עם מישהו אחר ובערב אני מוצאת את עצמי במיטה. הבעיה שלאחר מכן תמיד מתעוררות אצלי נקיפות מצפון - אני מרגישה מטומטמת, מנוצלת ומופקרת". המהפנט אומר לה: "אין בעיה, אני אהפנט אותך וכשתתעוררי, תהיה לך היכולת לסרב!" הבלונדינית אומרת: "אני לא רוצה לסרב, רק תעלים לי את נקיפות המצפון." "

seeyou

New member
זה היה בצחוק../images/Emo132.gif-הרבה נשים "גולשות"

ולמרות זאת מוצאות תרוץ שהבעיה בגללו ולא בגללה. במוקדם או במאוחר הבעל ידע-לא היית צריכה לספר לחברה-כרגע את בכיס הקטן שלה סוד זה רק כאשר רק את יודעת

רוחנית1

New member
אל דאגה, זו חברה מחו"ל רחוקה מאוד מאוד מאוד

היא לא מכירה את בעלי, מזה אני לא חוששת. אני לא יכולה לשאת את נקיפות המצפון

סיגלי21

New member
רחמים עצמיים זה עלוב

כל אחד יכול לבגוד ולכן אני לא שיפוטית בעניין בזמן הנכון ובמקום הנכון זה יכול לקרות לכל אחד . אבל מה שאת עושה עכשיו זה לרחם על עצמך "כמה אני מסכנה שהגעתי למצב הזה , אוי ואבוי אני כל כך מזוהמת וכו' אם את אוהבת את בעלך על תספרי לו כי מה שלא יודעים לא כואב אני גם לחברה טובה לא הייתי מספרת כי אף פעם אין לדעת מה ילד יום בקיצור תשתקי ותמשיכי הלאה ולהבא על תעמידי את עצמך בסיטואציות מהסוג הזה .

גארוטה

New member
יש שאלה יותר

חשובה ויותר גדולה שאת צריכה לשאול את עצמך, והיא לא האם לספר או לא אלא מה את עושה בכלל עם האיש שבחרת רק לפני שנתיים כבן הזוג שלך וכאיש איתו את רוצה לחלוק את חייך ולהקים משפחה, אם הגעת למצב שאת מגיעה לסיטואציה כל כך אינטימית עם הידיד הטוב? מה חסר לך בזוגיות שלך שהביא אותך למצב הזה? שאלה חשובה שאת חייבת לענות עליה ולפתור אותה, כי אם לא, במוקדם או מאוחר תמצאי את עצמך בסיטואציה דומה למרות שאת הבנאדם האחרון שיבגוד...

רוחנית1

New member
שאלה מצוינת...

כנראה שבגלל שהוא עובד הרבה לאחרונה וסקס בקושי יש (זה לא שהוא מתנגד)...לא יודעת. אני אוהבת אותו, טוב לי איתו, אבל כנראה שאני נמשכת בקלות גם לאחרים.... מבחינה מינית הרגיש לי כ"כ טוב עם הידיד שלי.. אולי התחתנתי מוקדם מידי? זה לא שלא היו לי חברים בעבר, היו גם היו...לא יודעת מה להגיד על זה... זאת שאלה נכונה מה ששאלת.... מה, הפכתי להיות מאלה שמשתעממים מהר מהקשר ומחפשים ריגושים במקום אחר???

גארוטה

New member
אולי הפכת לכזו

שברגע שנכנסים לשיגרת חיים את מתחילה להשתעמם ולחפש ריגושים חדשים, רק קחי בחשבון שזה לא תלוי במי שנמצא איתך באותו רגע אלא אך ורק בך, ולכן זה יקרה לך עם כל אחד (כולל הידיד הטוב). מצד שני, אם ריגושים זה מה שחסר לך אז תמיד אפשר ליצור ריגושים גם עם בן הזוג הנוכחי, להיות קצת יצירתית ולשבור את השיגרה מידי פעם, ואז אולי לא יהיה לך צורך לחפש אותם במקום אחר...

czar

New member
כל הכבוד

וכן תרגישי חרא אבל אל תענישי את בעלך ותנקי את עצמך. הוא לא יודע אז עדיף כך, הוא יידע, לעולמי עולמים זה ירבוץ בניכם וכאן ההחלטה שלך. בגידה זה לא חדירה, בגידה זה בבטן, עמוק.

בשון פנים ואופן לא!..

אמרת לא תתחילי לחלק תחיים לשתיים לפני ואחרי.. הוא יהיה אכול מחשבות ולא ירפה מחששות אם גבר זר.. אולי שתחגגו חתונת הזהב... ובשביל לזכות לזה את צך הרבה שיעורי בית איך הגעת לזה.. בהצלחה!

לא. זה לא קורה. את נתת לזה לקרות.

אני מתחרפנת מסיפורים כאלו. בעלך עובד עד מאוחר, ואת ? משועממת ? תלכי לחוג קרמיקה במקום להתמזמז עים יזיז. ולא, אל תספרי לו. תתחילי לפצות אותו.

czar

New member
אגב, מנסיון העבר

יש סיכוי טוב שתאבדי אותו אם תספרי לו..חווינו את זה לפני כמה שנים כאן.

shiraz027

New member
ברור שלאאאאאאאאאאאאאאא

לספר השתגעת אלא אם כן את רוצה לפרק את הנישואים והי כל יום מריבות בבית לא לספר בשום אופן

לא לספר

זה לא יועיל בכלום ורק יזיק, ניתקת את הקשר עם הבחור? מצויין! פעלת בכיוון הנכון! פשוט תעבירי את זה ותנסי להכניס לעצמך לראש שזה לא קרה ותמשיכי כרגיל.. אני לא בעד בגידות אבל אני לא שופטת אף אחד, כי אני לא יודעת איך זה להיות בזוגיות מרובת שנים ואני מתארת לעצמי שהשיגרה גורמת לאנשים לפעמים לעשות דברים שלא חשבו שיעשו... לכן, הבנת שעשית משהו לא טוב, ניתקת איתו את הקשר וזהו! לא שכבת איתו כי פה היה הגבול שלך ולפחות זה חצי נחמה :) תעבירי את זה ועוד כמה זמן לא תזכרי את זה בכלל!

Litalxo

New member
אם תספרי לו

יש סיכוי שהוא לא יעזוב, אבל גם אף פעם לא ישכח. את תוכלי לישון בשקט, כי המצפון שלך יהיה נקי אחרי שסיפרת, והוא זה שיסבול, הוא זה שיחשוד בך, הוא זה שיסבול מהבגידה. אם לא תספרי לו, בעצם, תתני לו להיות שקט. תהפכי לבת זוג נאמנה יותר (כך אני מקווה) ואת תייהי זאת שתסבול בגלל זה, יסורי המצפון לא יניחו לך. עכשיו עלייך לשאול את עצמך, מי בעצם צריך להענש על מה שעשית?

למעלה