חייבת, אבל חייבת להראות לכם את החיה החדשה שלי: cristal rodulf ואיציק- תודה
I icy woman New member 21/12/08 #1 חייבת, אבל חייבת להראות לכם את החיה החדשה שלי: cristal rodulf ואיציק- תודה
ל לבנדר א New member 21/12/08 #3 וואווווווווו! הוא ממש... גדול! מה הוא עושה? אני מתכוונת, טריקים מיוחדים וכאלה.
I icy woman New member 21/12/08 #4 זה בדיוק מה שהוא עושה משתנה מבמבי קטן ומתוק לצבי הדור. במצב הרגיל הוא קטן כמו הבמבי השני
P P o o f i New member 21/12/08 #8 חמוד ../images/Emo9.gif גם אני נורא רוצה אחד, אבל אחר כך יהיה קשה לממן Water Of Life לכל החיות. אם תשיגי עוד חיה, כדאי לך לקרוא לה 'Cut'.
חמוד ../images/Emo9.gif גם אני נורא רוצה אחד, אבל אחר כך יהיה קשה לממן Water Of Life לכל החיות. אם תשיגי עוד חיה, כדאי לך לקרוא לה 'Cut'.
I icy woman New member 21/12/08 #10 יש לי דרקון אבל עשיתי עליו delete אולי כדאי לתת לו גם את השם הזה...
I icy woman New member 21/12/08 #11 לא! זו טרנספורמציה שעושה החיה כשהיא מעל רמה 16 בקירבה. ומגיבה להוראת שינוי (בדיוק כמו שאומרים poop והיא עושה קקי...)
לא! זו טרנספורמציה שעושה החיה כשהיא מעל רמה 16 בקירבה. ומגיבה להוראת שינוי (בדיוק כמו שאומרים poop והיא עושה קקי...)