חייבים לשנות את המצב !!!!!!!!!!

חייבים לשנות את המצב !!!!!!!!!!

כמעט שבוע עבר מאז נסתיימה לה שביתת המרצים , וענני חוסר הוודאות מסרבים להתפזר..... דיברתי עם כמה סטודנטים במהלך השבוע , ויש אנשים שלצערי הרב , קיבלו את רוע הגזירה . באוניברסיטאות אחרות קיבלו הקלות משמעותיות , ולפי הידוע לי בת"א קיבלו פטורים מקורסים מסוימים. תקופת הבחינות של פסח היא שלושה שבועות בלבד שבהם יהיו לנו בין 6 בחינות - 10 בחינות ( לחשבונאים ) . אז מה שיצא לנו בסופו של דבר : סימסטר של חודשים עם 6-10 קורסים , כולל תקופת בחינות עכשווית ותקופת בחינות עמוסה בפסח אהה... וההקלות : 3 מועדים שמהם ניגש ל-2 מועדים , " תודה רבה " . אין לי ספק , שהמצב צריך להשתנות .

abalaba2

New member
דתיה שיינפלד סיו"ר האגודה

עונה בפורום הכללי של בר אילן. נסה את מזלך שם.

התנהלות הנציגים לא מובנת לי ....

דווקא בימים קריטיים אלו , שאנו זקוקים לכם , אתם נעלמים לגמרי ........ הנציגים לא מעדכנים אותנו במה שמתרחש מאחורי הקלעים, ואנחנו ניזונים משמועות שעוברות מפה לאוזן . עולם כמנהגו נוהג כאילו שלא הייתה שביתה 90 ימים , נותר לי רק לקוות שדברים אכן ישתנו על מנת לסייע לעבור את השנה בכבוד.

abalaba2

New member
מר קפה ומאפה היקר

א. כתבתי הודעה די ארוכה לפני כמה דקות. ב. שלחתי במייל את הפלאפון שלי למקרה שמישהו ירצה לשאול משהו, במידה ולא קיבלת- 0545711566. ג. אני לא רוצה להזין אותך בשמועות כמו כל השאר אז אני מחכה לתשובות סופיות. ד. נציגי האגודה ולא המחלקה מטפלים בקשר עם האוני, אתה ללא ספק יכול לפנות אל מדור פניות ציבור והם יתנו לך את אותם התשובות שהם נתנו לי ואני מעביר לך. בנוגע ספציפית אלינו למחלקה, שלומי ואלירן מדברים עדיין עם וייס בנוגע לחילוקי דעות. כל מה שכבר נסגר מופיע בהודעה מטה. ה. וזה בתור סטודנט (לא נציג): ראית את המסמך? יופי! הוא כבר חתום, לא ישנו אותו, ואני מצטער שאני קצת בוטה אבל צא מהסרט שמשהו מזה ישתנה ותתחיל לחיות את חייך כאילו זה תורה למשה מסיני, תלמד את זה עם פירוש האגודה, דתיה ושאר החבר'ה ולאורו תלך יען כי זה מה יש. זה נחתם ע"י אנשים שמי שטרח ובא שנה שעברה, הצביע עבורם. ופייר, לא יודע עם היה הסכם שונה כ"כ עם אנשים אחרים.

לינוש22

New member
מה אתה מחלק בכזו קלות

את הפלאפון שלך?השתגעת???

אוי אלוהים.........

אתה רוצה להגיד לי שהכל ישאר כמו שעכשיו ?!?! נשארתי בלי מילים ..........................................................

למעלה