ונקווה לטוב! הם אמרו שהם יוצאים לחופשה/ פורשים לזמן לא ידוע/ מתפרקים זמנית...וואטאבר...:/ קיצר , ייקח זמן עד שהם יחדשו משהו וחוץ מהלהקה של Travis אני יודעת שהוא עובד עם איזה די .ג'יי אחד בשיתוף פעולה . הם עושים מוזיקה ביחד במועדונים וזה.... אבל נראה לי שאתם כבר יודעים את זה וסתם מבואסים..ובצדק .
אם הם יחזרו אסור שהדיסק הבא שלהם יהיה כמו האחרון כי האחרון כמעט נחמד, אבל אם משווים אותו לדיסקים הקודמים (בלי בודהה כי הוא עם זיופים) הוא פשוט לא שווה כלום אני לא מתחרט שקניתי אותו אבל הוא פשוט לא טוב.
אבל הוא טוב כמו כולם. הם התבגרו כבר אין מצב שהם יעשו דיסק כמו הישנים, פשוט הם כבר בני 33 ומעלה (טום ומארק.) והם כבר עלו רמה כאילו, הם לא ירדו שוב, חוצמזה שטום ומארק הזדקנו חח אין להם אותו קול לצרחות של פעם..
זה בדיוק מה שחשבתי ובאתי לרשום שהם כבר סבא וסב..א? הם זקנים זה לא אותו דבר... אבל למשל תראו יש הרבה שהם בני 70000 ועדיים שרים דיוויד בואי נגיד הבנזונה לא מת ויש הרבה כאלה שהם חיים ושרים בגיל העמידה (או שלא בדיוק...שטיגידיש) אבל יהיה בסיידר העיקר שיהיו!!!! בלינק תעשו לי דיסק!!!
טוב אולי הם לא בני 70000 אבל עדיין, קצת יותר קשה, מתאמצים יותר וכאלה XD חחחחחחחחח די עכשיו אני מדמיינת את טום ומארק בני 70 שרים בבית אבות ווטס מיי אייג' אגאין בגללך!! חחחח אוי זה מצחיק, תנסו גם P=
איזה טוב אם יהיה כמו The Mark, Tom and Travis Show רק בבית אבות חחחחח וגם אז מה אם הביסטי בויז כבר ענתיקות הם לא איבדו ממש מעצמם תראו למשל את Sabotage הוא מהיותר חדשים (נדמה לי לא לרדת עליי אם לא) והוא אחלה שיר.