חייבים...אבל חייבים................

RoY Circa182

New member
חייבים...אבל חייבים................

לדעת מה נסגר עם המלהקה!!!! סעמק מה זה זה!!!!! אני מת לדעת כבר מה נסגר איתם עכשיו שמעתי את הi miss you ואני מתפגררררררררררררר בלינקקקקקקקקק יפים שלייייייייייייי מ-ה נ-ס-ג-ר א-י-ת-כ-ם א-ח-י-ם ש-ל-י ?!?!?!?!?!??

sappy song

New member
לא יודע אם אתה יודע את זה ../images/Emo3.gif

לא יודע מה עם טום, אבל מארק וטרוויס כבר בלהקה אחרת לכמה זמן,בלהקה יש גם איזו בת... ומדי פעם טראוויס יוצא לסיבוב הופעות עם "טראנספלנט" יש לי תחושה ששחכתי איזה פרט חחח

מה קורה באמת עם פלוס 44?

הם מתכוונים להוציא דיסק מתישהו? יש להם שיר אחד בכלל? (למרות שאין סיכוי שמישהו בכלל יודע עליהם משהו חוץ מזה שזה מארק טראביס ובת אחת חח)

הו, מה מצאתי.

הנה כתבה מה8 לחודש על פלוס 44! הההההעאהאהאהאהאהאהעא תקראו.
(יופי שאני גם עונה לעצמי חע)

RoY Circa182

New member
פאק!

הוא נראה כול כל מת שם בכתבה =\ רק שלא ימות הבנאדם חס וחלילה!!!!!!!

l AdidAs l

New member
ראסמי../images/Emo2.gif

הוא נראה כמו זקן בפנסיה בלי שיניים;[[ שיחזור כבר המארק שלנו עם הבלינק שלנו נו למה הם מחכים?!#$@!

l AdidAs l

New member
../images/Emo2.gif!!!!111

תתביישי! כע!! הא! היא אמרה את המילה האסורה;[ מנהל אני מציעה לחסום אותה
הו שיט!
אין מנהל

חעחעחעחעחע חבל

אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול אימיול :)

l AdidAs l

New member
../images/Emo2.gif!

טוב החלטתי שאני המנהלת פה;[[[[ תעופי יא יא יא..גנבת זכויות יוצרים
זה מה שאת!;[

מוהאהאהאה

נראה אותך מעיפה אותי, עדי.
חח בואו נפעיל את הפורום? יאללה שמישו יהיה מנהל. הו, ואז יהיה אסור להגיד אימיול :)

אה..

אם יש מנהל אי אפשר לכתוב סתם הודעות? אה.. אמ.. טוב.. אז שמישהו יעשה כאילו הוא מנהל :) חח סתם, אבל במילא אין הרבה מה לכתוב על בלינק.. אז עדיין זה יהיה פורום של שטויות כזה, לא?

למעלה