חיזוק נשק

OdeChan

New member
חיזוק נשק

גילפתי את הצורה של החרב מקאפה 10 מ"מ אבל אני מפחדת שזה לא יהיה מספיק חזק להחזיק את עצמו. מה אני יכולה לשים עליו כדי לחזק אותו? חשבתי נייר גבס + משחת עיצוב. זה יעשה אותו מספיק חזק בשביל לבחזיק מהידית (שעדיין לא מחוברת)?

al19

New member
זה תלוי

לסגור את זה עכשיו עם כיסוי עץ ולצבוע בצורה מקצועית ולתלות על הקיר. בטח שזה מספיק... בשביל סקיצה ? .. בטח שזה מספיק בשביל כל דבר אחר, לא יחזיק בחיים... את צריכה לחזק את זה עם משהו טוב, תלוי למה זה, אם זה לRDND אז תלכי ל"למטייל" תקני מזרן שטח ותעשי ממנו את הצורה ותדביקי, זה יהיה חומר יותר טוב, אם זה לקיר באמת .. תקחי חוטי ברזל דקים ותשימי אותם ... אם זה סתם לאביזר פשוט לתחפושת זה בסדר...אני חושב

OdeChan

New member
אממ...

פשוט לפוטושוטס, אבל שאוכל להרים את זה מהידית.. בלי שזה ישבר..

saarshemer

New member
חיזוק נשק

נייר גבס רק יהפוך את זה לכבד יותר ושביר תמצאי את הקוהארוך ביותר שתוכלי למצוא מהידית לקראת סוף הלהב תוציאי קצת מהקאפה....ותכניסי פנימה מקל עץ יציב אבל דק שאותו תקבעי עם דבק חם.... בקשר לעיצוב נוסף.....משחת עיצוב ועיסת נייר יעשו את העבודה אני חושב שזהו... לא?

OdeChan

New member
תודה!

אבל איך אני יכולה להוציא את הקאפה בלי להרוס אותו?

saarshemer

New member
זהו...

שאי אפשר... את לוקחת סכין יפנית וחותכת מלבן ארוך בעובי המקך עץ שבחרת ואחרי שהדבקת את המקל ממלאת את הקאפה בדבק חם ומחליקה את הדבק בעודו חם עם הצד הלא משונן של סכין מטבח או משהו אחר או שאת יכולה לקחת נייר בריסטול ולכסות מעל

Lady_Voldemort

New member
הדבק החם

לא ימיס את החומר הפלסטי שבתוך הקאפה?

saarshemer

New member
ממש לא...

אולי הקצה של האקדח....אבל הדבק עצמו...לא ימיס את זה לעומת זאת דבקים שמבוססים על ממסים אורגניים יאכלו את הקאפה כמו כלום

S.Riddle

New member

ניסיתי את זה פעם (למרות שהפרויקט נזנח מסיבות אלו ואחרות) וזה היה חזק טילים.

KerenLin

New member
תתחילי ממה שסער הציע לדעתי

כי זה רעיון טוב. ותצפי אחר כך בהרבה עיסת נייר, הרבה. ומשחת עיצוב יכול לעזור רק שזה דורש ממש הרבה שיוף אחר כך. אז תהיי מוכנה לזה!

למעלה