חיזוק חיובי וקליקר

giri

New member
לא ברור לי איך אפשר להגיע לרכיבה יעילה ככה

אפילו אם כל זה עובד (ואני בספק), הרכיבה כשלעצמה מבוססת על לחץ והרפיה, ברמה שמאפשרת תפקוד מעשי של סוס ורוכב כיחידה אחת, בלי תלות בקול. זה הרבה יותר מיידי. איך בדיוק אתה רוכב על סוס בלי לחץ והרפיה ומקבל את אותה מיידיות של התנועה יחד? או שלחץ והרפיה עם העזרים שלך כרוכב (רגל, גב, ישבן, נשים שניה את היד בצד כי מישהו ציין "בלי מושכות") זה כן בסדר?

אי אפשר

זה די טיפשי שאתן מתיחסות לכל אדיוט שטוען או טוענת שהם המציאו את הגלגל.

יש המון חומר מדהים ברשת שמתאפשרת אליו גישה שפעם לא יכולנו אפילו לחלום עליה. לצערינו זה גם מאפשר לחמורים ואתונות לפרסם נעירות כאילו שהיו צהלות סוסים טהורות.

אתם גם תמצאו שבאופן טיבעי, "הממציאים" השונים, עם כל הווריציות המוזרות יותר ומוזרות פחות הם אלה שלא יכולים להראות השגים אמיתיים ולכן מנסים למכור את מה שאין להם. פה ושם, גם אדם שקצת הצליח, מבין שהוא יכול למכור הרבה יותר כ"שעטיפת המוצר" חדשנית וזוהרת.

השורה התחתונה היא שעבודה נכונה עם סוסים התפתחה כבר לפני הרבה מאוד שנים וכשהשימוש המקצועי בבעל החי הזה ירד מספרית בצורה ניכרת, הסיכוי שנוכל לשפר את מה שאבותינו כבר גילו הוא כמעט בלתי קיים.

giri

New member
אהבתי את אנלוגית החמורים

אני לא רואה שום טפשות בלהתייחס לדברים, גם אם הדברים עצמם שאתה מתייחס אליהם הם טפשיים.
אני חושבת שספקנות היא גישה בריאה לחיים, ושלא מזיק להריח את הגבינה מדי פעם.
having said that, יש לי רקע מקצועי אחר משלך, ובמקצוע שלי השינויים מובנים מאליהם, ואי אפשר שלא להשתנות, אז אני יכולה להבין מאיפה השוני בגישות שלנו.

המקצוע

שבו את עוסקת נמצא בחיתולים ובכל שעה יש בו חידושים, אם לא תתיחסי אליהם בסקרנות רעויה תוך חודשיים תהיי ללא מקצוע או לכל הפחות בעלת מקצוע גרועה.

ההתיחסות שהובאה כן בפורום במקרים רבים בעבר לחידושים והמצאות למניהן שקשורים בסוסים היא טיפשית למדי, גם כי היא נותנת במה למי שעדיין לא נמצא כראוי לה וגם מפני שלקוראים מסויימים אין את האפשרות לשפוט וה"אולי" או הספק החיובי שהם מיחסים לפרסומים השונים במקרה הפחות גרוע מיותר ובמקרה הגרוע יותר יכול לגרם נזק.

אני לא מציע לצנזר דברים כאלה, אני מסביר שהם טיפשייים. ירצו יאכלו, לא ירצו לא יאכלו.

אגב, אני מאוד בעד חידושים טכנולוגיים שיכולים לעזור לסוסים ברפואה וכדומה. אני מזלזל מאוד בכל מי שחושב שאפשר להחליף כמה אלפי שנים של מומחים לסוסים ברעיון שאיתו הם קמו בבוקר.

giri

New member
fair enough

אולי לא הבנתי את ההודעה המקורית שלך - חשבתי שהתכוונת שלהגיב להודעה הראשית בפתיל הזה זה טפשי.
מבחינתי זה לא - אם הנושא הועלה, ראוי להתייחס אליו.
מאחר ואני לא מומחית בתחום הסוסים, ההתייחסות שלי פחות פסקנית (במקום להגיד - זה שטויות - אני אומרת - זה לא נראה לי מעשי).

טוב אז עכשיו הבנת

ממש לא התכוונתי לגבי להגיב להודעה הראשונה, כי אם להתיחסות בכלל לפרסומים השונים ברשת שהם במקרה הטוב הזויים.

הבעיה מתחילה כשהם קוראים לנו מתעללים

אין לי בעיה שיראו לי חידושים,
כמו שהורס לאבר כתבה, עם כלבים (למרות אלפי שנות הניסיון) יש התקדמות.
אבל הגיוני כמו שאתה אומר- שזה בגלל שכמות האנשים שמחזיקה ומתעניינת בכלבים הולכת וגדלה.
עם סוסים המצב לא בדיוק ככה, אלא הולכת וקטנה.
הבעיה שלי, זה, שוב, כמו שאמרת- שאין פה חידוש.
יש רק רמה בינונית ומטה שבכלל לפי הראיה שלי כן משתמשת בבסיס של לחץ והרפיה- ולא הביאו שום חידוש.
אז למה להגיד שזה משהו חדש כשזה בעצם אותו הדבר.

כי על ידי כך

שהם אומרים שזה משהו חדש, הם מוצאים אנשים שמקשיבים להם למרות שאין להם מה להגיד.

זה לא אומר כלום

וטוב שכך.
כי אם זה היה אומר משהו, אז זה היה אומר שאת די קשוחה, די עקשנית, קצת מטומטמת, לא מאוד יפה ולא טובה לכלום מלבד לעבודה במכרות שכבר לא קיימת.

אני בטוח שאת ההיפך הגמור מכל זה.

למעלה