חיזוק הקשר

lilach dbast

New member
חיזוק הקשר

שלום חברה אתם חייבים לעזור לי אני מרגישה שבעלי מתחיל להיתרחק ממני ויש לי שני ילדים קטנים ואני לא יכולה לראות את החיים שלי בילעדיו אני אוהבת אותו מה עושים

lilach dbast

New member
חיזוק הקשר

יש לו חבר גרוש שמסיט אותו לבלות יחד הוא חוזר לפנות בוקר ואני מרגישה בהיתנהגות שלו שהוא לא אותו אחד אני הייתי בישבילו עולם ומלואו ואני פשוט מרגישה בשינוי מה לעשות?

lilach dbast

New member
חיזוק הקשר

אני חושבת שניסתי לדבר איתו ואל ליבו אבל הוא כבר לא אותו אחד הוא אפילו לא מיתאמץ להקשיב לי או לילדים אני לא יודעת מה עובר עליו אבל ככול שהימים עוברים הוא רק מיתרחק ואני מיתיאשת ולא יודעת מה לעשות.

ToryMaster

New member
את חושבת שניסית?

אם הוא לא רוצה לחזק את הקשר, מה יעזור לך לעשות את זה?

lilach dbast

New member
חיזוק הקשר

עדיין אף אחד לא נתן לי תשובה מנ לעשות דרך אגב אני לא מחסירה ממנו כלום וגם נראת מצוין בבקשה תעזרו לי

imdark

New member
אני רוצה להסבי לך ולהרבה אנשים משהו

הפורום הזה הוא לא פורום כשפים הוא עוסק במאגיה כנושא ורק לעיטים רחוקות אנו באמת נותנים או מסוגלים לתת כישוף ולזה יש סיבה טובה מאוד כישוף פוגעים ראיתי את זה והירגשתי את זה(למרות שהייתי שמאן והישתמשתי בטקסים ולא בכשפים אבל התוצעה שווה) בכל פעם שאדם מבצע כישוף יש לכך תוצעה ותוצעות לווי רק לעיטים רחוקות קישוף באמת שווה אותם (אני יודע על מה אני מדבר טקס אהבה חזר אליי ובמשך תצי שני נמשכתי אל אותה נערה בלי סיבה ובלי היכולת להיתנגד{ניסיתי לעזור לחבר ותראי מה יצע מזה]) רק לעיטים רחוקות אדם יכול להיתנגד לכוחות הללו ורק לעיטים רחוקות התוצעות הם מה שבני אדם מכנים טובות אישית אני לא ממחה ליחסים אבל הייתי מציע לך לפנות לאחד לפני שאת פונה לקוסם זה כל מה שיש לי לומר (דרך אגב ההסבר שלי האלה לי נושא מאוד כאוב שניסיתי להסגיר בשנה האחרונה אבל אני מקווה שאולי עזרתי לך)

lilach dbast

New member
חיזוק הקשר

את האמת שגם אני לא חשבתי לכפות אהבה בכוח אבל אמא שלו שמכירה אותו ואת העבר שלו יותר ממני אמרה לי שהיא מרגישה שמשהוא הישתנה בו כאילו מישהוא עשה לו מן כישוף אז כבר אני לא יודעת מה לחשוב ואני כבר אובדת עיצות.

ההגמון

New member
אני יכול לתת לך כישוף

או לבצע לך כישוף שיגרום לו ל"התחבר מחדש", בואי נגיד, אליך. אבל אני לא אעשה את זה. סביר להניח שפשוט נמאס לו ממך, ומהלחץ של הילדים ושל המשפחה, והוא רוצה להתרחק. זוהי גם זכותו המלאה. אולי הוא בוגד בך.

lilach dbast

New member
חיזוק הקשר

למיטב ידיעתי הוא לא בוגד בי ולחץ מהילדים או מהבית אין לו כי את רוב הגידול שלהם והחינוך אני נותנת קניות אני הכול אני אז חוץ מלהיות בין אדם נורמאלי לא ביקשתי כלום פשוט הוא מושפע מהסביבה שלו וזאת עובדה. אתה תחליט אם לעזור או לא זו זכותך

ההגמון

New member
זה לא עזרה.

זה כפיית הרצון והאידיילים שלך ל"בנאדם נורמלי". זה לשלול מבנאדם את כל הזכויות הכי בסיסיות שלו. זה גועלי.

ההגמון

New member
היית פעם שמאן?

איך אפשר להיות "פעם" שמאן. שמאן נולד שמאן, מת שמאן, ומתגלגל כשמאן. ודרך אגב, יחסית למישהו "שהיה פעם שמאן", אתה לא יודע לאיית. אני אפילו לא רוצה לחשוב איך הטקסים שלך יצאו.

למעלה