חיזוק הגוף

עברית שפה יפה

למה להרוס? כתבת בסדר גמור וקילקלת!!! אם - מילת ברירה: אם תעשה/ אם יקרה / אם יהיה.... אבל אם לא - אז לא. עם - ביחד, בנוסף, אותה משמעות כמו לסימן +. דוגמא : הלכתי עם סבתא שלי לבדוק אם תוכל להשיג מקום ב..... שבוע נהדר
תמר

nadaval56

New member
לרגע חשבתי שאת צודקת...

התכוונתי ל"עם כל ההערכה שיש לי לתוספי תזונה וצמחי מרפא" או משפט בסגנון הזה שכתבתי. ואכן כך היתה כוונתי "ביחד להערכה שיש לי לצמחי מרפא - אני חושב שכדאי ש...". בקיצור - שפה יפה...

ואני חשבתי שהתכוונת

ל "אם" הראשון: אם תצעק יותר מידי .... לכן חשבתי שקלקלת.... שאפו
תמר

0 אור 0

New member
לא שכחת את ה"לא"

נטורופתיה היא *לא * השיטה היחידה שיכולה לעזור לקרוהן , אפילו בתור מומחיות לתוזנה בלבד, אפשר ללכת למטפל בשיטת התזונה הטבעונית, אפשר ללכת למטפל ברפואה סינית, ואם מתרחקים מעט מהתזונה אז הרבליסט או ארומטרפיסט יכולים להציע טיפול בשמנים או צמחי מרפא (למרות שאני אישית מעדיפה את השילוב עם תזונה בכל מקרה)

yigalby

New member
צמחי מרפא לקרון - לדעתי 'חובה'

וכמובן להתאים תזונה טובה ובריאה. ישנם הרבה צמחים שטובים מאוד לקרון, רובם צמחים עדינים יחסית שאפשר לומר ללא רעילות (או ברמת רעילות של נענע). כמו למשל בבונג זהוב, לחך!! ועוד כמה. כבר נתקלתי באנשים שאחרי שימוש בצמחים די מהר מלשלשל 40 פעם ביום עברו לפעמיים ביום. אפשר לקרוא קצת אצל גאמנון. בקיצור אני חושב שעזרת הרבליסט /נטורפת/ית יעזרו בהחלט גוד שבס

יש מגוון פתרונות. הייתי מתחיל

באבחון קיניסיולוגי (IPEC), ומתאים לך תמציות או שמנים. כעזרה ראשונה, אני ממליץ על פורמולה מספר 9 של שלוס המכילה סווידיש ביטר, המעולה למערכת העיכול. חיצונית, מריחה של שמנים נוגדי דלקות כגון תימוס אדום ופלפל שחור, יחד עם מנטה חריפה וכוכבי אניס, על מנת להרפות את שריר מערכת העיכול. בשלב הבא - לקיחה פנימית.

למעלה