חיות וחיוכים

tamar111

New member
חיות וחיוכים

סתם רציתי לשתף אתכם במשהו. אני עכשיו בשבוע 35+1 מרגישים את התחלת הסוף. הקטנה בועטת ללא הפסקה, סיימנו את הקורס. לא מזמן עברנו דירה לקראוון קטן וחמוד, 3 חדרים עם גינה. שזה מצוין כי יש לנו 2 כלבות חמודות ואהובות מאוד. חדר אחד פינינו לטובת הקטנה שבדרך, הבעלול הביא מיטה מאחותו וגם עריסה. אני כבר דמיינתי איך יראה החדר, ומנסה למשוך את הבעלול לקניות של עגלה, מזרון למיטה, שידה וכו'. כל ההקדמה הזאת בגלל חתול.... כן,כן. ביום שישי האחרון בעלי מצא במחסן של העבודה חתולה פצפונת, חסרת עין, נורא רזה ואומללה. אנחנו בעקרון אנשי כלבים, חתולים ממש לא עושים לנו את זה. אבל, עדיין... כזאת קטנה וגוססת. אז שמנו בארגז ונסענו לוטרינר הקרוב שהיה פתוח ביום שישי, ההחלטה היתה להציל אותה. אח"כ הסתבר שצריך ניתוח בעין, למרות שהיא בסה"כ בת חודש וזה ניתוח די מסובך. אבל לא הגענו עד לפה כדי לוותר. אז לקחנו אותה הביתה. לחדר.... של הילדה... סגרנו אותה שם כדי שהכלבות לא יתנפלו עליה. וניתחנו אותה ביום ראשון. היא פייטרית אמיתית, התגברה יפה. 5 ימים אחרי היא כבר אוכלת, משחקת ומאו חברותית. הכלבות מאוד מתרגשות בכל פעם שנכנסים לחדר "שלה". ניסינו להפגיש את כולם יחד, הכלבות די כיסחו אותה מרה התלהבות, אז בינתיים כל עוד היא עם תפרים החלטנו על הפרדה מוחלטת. אני שמחה שהצלנו אותה, אבל מתבאסת מזה שהיא בחד של התינוקת לעתיד. אני גם לא רואה איך זה יפתר... לא בניתי על עוד חיה בבית. מספיק 2 כלבות.... אבל נראה לי שהיא תישאר. אמרתי לבעלי שביום ראשון היא יוצאת לגינה כי אני רוצה שהחדר ישאר נקי וסטרילי. עכשיו הוא ממש מג'ויף
אני לא כל כך יודעת איך לבצע את זה כי הכלבות שלי די גדולות והיא ממש קטנה. זהו, סתם רציתי לשפוך את הלב קצת.... תמר

את חמודה. אחנו אימצנו משפחה של

אם מניקה ושני גוריה ליד הבית. בהתחלה הורדנו מעט אוכל לחתולה המניקה, עכשיו כל המשפחה סועדת על שולחננו, ודור לומד קצת על נתינה. אני פועלת נגד הגנים הטבעיים שלו מהצד הפולני (שלי, מה לעשות..) לשנוא חתולים ולהעדיף רק כלבים. רק מה, החתולים האלו, לא אוכלים כשר. הורדתי להם גבינץ עיזים, הם לא סיימו אותה עד הסו, ולמחרת הורדתי עוף, הם שמו את זה יחד, שומו שמים...

annes

New member
בסוף תהיה משפחה אחת גדולה ../images/Emo13.gif

קודם כל, באמת כל הכבוד על ההשקעה, ואל תוציאו אותה אחרי כל זה החוצה
אצלי בבית יש 3 כלבים וחתולה, וגם אני הייתי שונאת חתולים מושבעת. החתולה האמורה, החליטה לאמץ את עצמה אצל חברה שלי בפארק בראשל"צ, והועברה להמשך אימוץ אצלי באותו יום, וגם היא היתה קטנה ומסכנה, ומאד פחדתי להשאיר אותה עם הכלבים, למרות שהם לא כאלו גדולים, במיוחד אחרי שהגורה שלי (שהיתה אז בת 3) באה אליה ככה בכזו סבבה חברית וניסתה להוריד לה את הראש - בקיצור, חשבתי שאני לעולם לא אוכל להשאיר אותם לבד ביחד, אבל זה עבר אחרי בערך שבועיים - העיקר שלחתולה יש אפשרויות מילוט למקומות גבוהים - למרבה צערם של הכלבים שלי, להם אין את אותן אפשרויות, והיא מנהלת אותם היום ביד רמה. אבל האמת, שחתולים זה חיות מדהימות מדהימות, ולא הייתי מוותרת עליה - ועוד דבר, החתולה, היא החיה הכי נקיה בבית - או.קי, היא נזק, אז תתחילי את מיגון הבית שממילא היית צריכה לעשות בקרוב קצת מוקדם - אבל היא ממש נקיה.

tamar111

New member
לא התכוונתי להוציא אותה החוצה

לרחוב. רק מהחדר לגינה שלנו שהיא סגורה. אני באמת לא יודעת מה לעשות. איך להפגיש אותה עם הכלבות ושכולם יסתדרו... יש לי גולדנית גדולה שמרוב התלהבות מחלקת כאפות לכולם. ועוד כלבה יותר קטנה שמנסה לגלגל את החתולה, כאילו היא ג'וק קטן. אני דווקא ממש מחבבת את החתלתולה הזאת, למרות שעד היום חתולים ממש לא עשו לי את זה. פשוט חסרת אונים ולא יודעת איך להמשיך מכאן... אם לא היתה ליד באופק בעוד חודש מצידי שהיתה נשארת בחדר הקטן עד שהיתה מספיק גדולה "להחזיר מכות". אוףףףףףףףף אני רוצה שהכל יסתדר לי ולא כל כך יודעת איך

ואואו איזה חמודה את, קודם כל גם

לנו היה את המקרה הזה חכי עוד קצת שהתפרים והיא יתחזקו , ולגבי הכלבות שלך תנסי לחנך אותם לא לפגוע בה לאט לאט..............

annes

New member
אני ממליצה על מפגשים יזומים

תחת פיקוח - ז"א כאשר אתם בבית, או אחד מכם ויכול להשגיח מה קורה ושאין רצח, ולאט לאט להעלות את משך הזמן - במקביל כמובן לנסות לעשות הכרות משמחת לכלבות עם המתנחלת החדשה, כלומר, לתת להן מלא פינוקים כשהיא בסביבה, אפילו ממתק או שניים (של כלבים) שיבינו שהיא עסקה משתלמת, ובליווי "לא"ווים נמרצים להתנהגות אגרסיבית מדי, ומיד נישוקים חיבוקים כשהכלבה מתרחקת מהחתולה - הבנתי שלא התכוונת לזרוק אותה לרחוב חו"ח, אבל גם הגינה בימים אלו לא נראה לי מקום מומלץ לגורה קטנה ופגיעה. חוצמיזה, אין אופציה לעשות הפרדת כוחות כשהיא בחדר אחר? בחדר שלכם, למשל? אני מבינה את הבאסה מזה שהיא בחדר של התינוקת, שאת רוצה שיהיה מוכן ונקי, זה באמת בעייתי - אולי את יכולה למצוא לה משפחה אומנת שתשמש גם כשאתם לא תהיו בבית כל כך כשתלדי, כלומר, שיעשו חתולי-סיטר?

rotem66

New member
יש לי עיצה בשבילך..כיון שאני מתעסקת

הרבה עם כלבים וחתולים נטושים ומוצאת להם כלבים.ניראה לי שכדאי למצוא לה בית.וכדאי לעשות זאת דרך ימי האימוץ של אס.או.אס.בימי שישי ברמת אביב.שמים את החתולה בבוקר ובסוף היום אם היא לא מאומצת באים לקחת אותה.גורים מוצאים בית די בקלות,גם אם לא תמיד זה מצליח בפעם אחת.יש לתאם את ההגעה ביום רביעי בבוקר בטלפון 037441010. את יודעת שבע"ח זה התחייבות לתקופה ארוכה.מה גם שאני מבינה שאתם גרים בבית שכור,ותינוקת בדרך..ו-2 כלבות ניראה לי שזה קצת יותר מדי.

tamar111

New member
גם נייקי (הכלבה) מאומצת מ SOS חיות

היא כלבה מדהימה, אני ממליצה ואפילו מבקשת מכל מי שרוצה לגדל כלב או חתול לאמץ... את הגזעיים מישהו כבר יקנה. גם את הכלבה השנייה אימצנו, "חטפנו" אותה לאיזה מרשעת שהרימה אותה מהרגל, באחד מימי שבת שבהם כל מי שיש לו גורים בא לחלק\למכור בצומת פרדסיה. בקיצור, בזכות העובדה שיש לנו גינה בבית החדש אז "בית החיות" ממש נראה אפשרי
אני נקשרת לחתלתולה הזאת ולא רוצה למסור אותה, אני גם די אופטימית ביחס לכלבות.

את מקסימה!!!עשית מעשה כ"כ טוב!

אני מאנשי החתולים, בבית, בחצר, איפה שאפשר.תנסי לקבל עזרה גם בפורום חתולים, יכול להיות ששם יש יותר מומחים.

mish mitzmitz

New member
כל הכבוד לך!

את נהדרת! עשיתם מעשה גדול ורב! את תראי - יהיה רק יותר אושר בבית וכולם ישמחו ויאהבו אחד את השני. מפגשים יזומים בפיקוח - והשלום ישוב לכנו. בהצלחה:)

כל הכבוד!! לי יש גם חתול וגם כלבה

את החתול מצאתי כשהוא היה בן כמה ימים, קבוצה של ילדים התעללה בו. גם אנחנו לא אנשי חתולים אבל לא יכולתי סתם להשאיר אותו. היום הוא מאנייק רציני בן 15 שחושב שהוא כלב (הוא גדל עם כלבים) ומאמין שכל העולם ואחותו חייבים לו משהו. הכלבה בת 9 חודשים, כשלקחנו אותה לא ידעתי שאני הולכת להיות בהריון. נכון להיום השעשוע האמיתי שלה הוא להציק לחתול, והוא בצורה הכי מפתיעה בעולם משחק איתה לפעמים... אין יותר מופתעת ממני. החתול הזה גדל עם כלבים ולא מחשיב אותם במיוחד...למקרה שלך, הכי טוב שתרגילי אותם אחד לחברת השני לאט לאט ובפיקוח, קודם כל תוציאי זמנית את החתולה מהחדר ותתני לכלבות להריח אותו. יום אחרי זה תתני להן להריח את החתולה בפיקוח כשהיא בידיים שלך. סביר להניח שהחתולה תפחד מאוד אז אולי כדאי שבעלך יעשה את זה כדי שהיא לא תסרוט אותך, זה לא בריא כשאת בהריון.אם תתנו להם כל יום להתרגל אחת לשניה כל פעם קצת יותר הן יסתדרו בסופו של דבר ותקבלי את החדר בחזרה לשימוש המקורי שלו.וזהו, טוב שיהיה לך בהצלחה ותתחדשי על החתולה.

tamar111

New member
תודה רבה! ממש עזרתם לי!

תודה על החיזוקים. בזכותכם נרגעתי קצת.... החתולה תישאר בחדר של "התינוקת" עד להוצאת התפרים. בסוף השבוע נעשה מפגשים יזומים עם הכלבות, עד עכשיו זה היה לכמה דקות במהלך היום. ונגמר תמיד בצעקות שלי על הבעל או שלו עלי (מהלחץ שכמעט התבצע רצח שלא בכוונה תחילה...) היום כבר הזמנו אוכל לחתולה (שק גדול) זה אומר שהיא נשארת
אזרתי אומץ וסיפרתי להורים שלי אתמול שחשבתי שיגיבו מאוד בשמרנות. להפתעתי הם ממש פירגנו, ועודדו אותנו. אמרו שחסר לנו עז ותרנגולים להשלמת החווה
דרך אגב, אתמול חזרנו מחגיגת יומולדת לאבא שלי ולאח שלי, וכששחררנו את נהכלבות לגינה הן התחילו לנבוח בהיסטריה. מסתבר שהיה בגגינה קיפוד! אלוהים יודע איך הוא נכנס.... בעלי האמיץ הוציא אותו החוצה, וגם את הכלבות. ושוב, נביחות היסטריות. עוד קיפוד! וואיי וואיי איזה בלגן. מה הם עושים שם? ואיך לעזאזל הם נכנסו? תודה לאל שהשארנו את הכלבות בבית בערב ולא השארנו להם גינה. שלא לדבר על החתלתולה.... רק זה היה חסר לקטנטונת הזאת. מפגש עם קיפוד.... אז שוב תודה על העידוד, וסוף שבוע נעים לכולם! תמר

annes

New member
אחלה - עשית לי את הבוקר../images/Emo45.gif

אני שמחה לשמוע על הצירוף הרשמי - והשאלה הכי חשובה (במיוחד בפורום כזה) נו, אז איך קוראים לה??? אני מצרפת תמונה של ה"משרד" שלי - אני עובדת מהמחשב בבית (ונא להתעלם מהבלאגן הסביבתי) - ואיזה כיף לי לעבוד בחברה כזו...

קודם כל - כל הכבוד על האימוץ !

יש לי חברה שגור אימץ אותם ממש סמוך ללידת הבת שלה, וגם להם יש עוד כלב. נראה שהם מסתדרים כולם יפה מאוד (הכלב והחתול משחקים ביחד כל היום, האמת, אצלם נראה בעיקר כי הכלב אימץ את גור החתולים...) חוץ מזה - רציתי לשאול - בתור אחת עם חתול וילדה בדרך - יש אמצעים מיוחדים ששווה לנקוט - כדי להגן על התינוקת (כשתצא). החתול שלי הוא די רגוע, אבל בכל זאת, אני קצת חוששת שהוא יתקרב אליה למיטה בלילה, או משהו כזה.

ליגהא

New member
אני לא מבינה גדולה בחתולים, אבל

ידוע לי שחתולים מאוד נקשרים לטריטוריה שלהם.כשהייתי רווקה גידלתי חתולה בדירה שכורה והיה לי נורא קשה להעביר אותה דירה איתי..היא לא רצתה לעזוב את הטריטוריה שלה.לא כדאי שהחתולה תתרגל מדי לחדר של הקטנטונת .. בכל מקרה עשיתם מעשה יפה מאוד וראיו להערכה!

גם אסי הציל את..

פסיכית.. כן, ככה קוראים לה.. היא פסיכית על כל הראש! גם היא מתנהגת כמו כלב ולא ממש קולטת שהיא חתול.. זה כיף לראות אותן (את הכלבה והחתולה) לועסות אחת את השניה ומשחקות יחד.. חוץ מהכדורי פרווה שיש לי בבית.. אני חולה על שתיהן.. מצדג שני אני לא נותנת להן להתקרב מעכשיו לחדר המיועד של התינוקת וגם לא לחדר שלי.. בגלל השערות..

tamar111

New member
שוב תודה, בזכותכם המפגש הצליח ../images/Emo13.gif

נייקי (הקטנה) מתייחסת לחתלתולה ממש יפה, מדי פעם מנסה לגלגל אותה אבל מפסיקה כשמבקשים. ופומה פשוט נותנת יד לכולם מרב התרגשות, ויד שלה זה לא משהו שכדאי להתמודד איתו בגודל של החתולה. אתמול הפגשתי בינהם בגינה ועכשיו כולם בסלון. החתולה מתחת לספה, ונייקי מחכה שהיא תצא, ומדי פעם מנסה גם להכנס... אז הנה תמונות. דרך אגב - ישנתי מעולה בלילה, סופסוף אחרי שבועיים...
תמר

למעלה