חיוכים לסופ"ש

Ginger L Honey

New member
שאלתי אותה

לפני שאני מעבירה את הטלפון או הפייסבוק שלה,
היא אמרה שהיא כבר לא ממש לוקחת תלמידים חדשים לפיתוח קול, כי היא היוגה תופסת את רוב זמנה.
אז אם אתן מחפשות מורה ליוגה באזור ת"א לזה היא פנויה

של יום שבת

1. רוב היום קראתי
פינוק.
2. הלכנו למסיבת יום הולדת של חברה. לא היה לי כל כך חשק לצאת מהבית, אבל בסוף היה ממש נחמד.
3. התחלנו וסיימנו את התרתי משמע של השבוע. וזה עוד היה אחרי היין במסיבה!
4. סלט ממש טעים שהבחור הכין.
5. ממממ. קפה וביסקוויטים.

dify

New member
יום ראשון

1. וואו. גט. וואו. לכו תראו!
2. הלכנו את השכונה הישנה שלנו מפעם, עברנו בין כל הדירות שלא בחרנו בסופו של דבר, והאמת, לא הבנתי איך בכלל שקלתי אותן, הדירה שיש לנו היום כל כך יותר מהממת וירוקה. עשה לי טוב על הלב :)
3. אכלנו פיצה בגן המשחקים! יאאאא, כמו כשהייתי מתבגרת! ישבנו על הקרוסלה והשתעשענו, מדהים אותי שאני בת 38 ובכל זאת כל כך ילדה שנהנית מהדברים הללו :)
4. השיחות היומיות חזרו, איזה כייף :)))
5. גיוונתי בשמלה חדשה והאמת שממש נהנתי ממנה למרות שהיא הרבה יותר פשוטה ואולי דווקא בגלל זה, אני יותר אוהבת את הפשוט מאשר את המהודר.

dify

New member
חוויה חזקה. מומלץ כל כך

http://www.lev.co.il/movies/movie.aspx?itemid=868
&nbsp
http://e.walla.co.il/item/2778601
&nbsp
טריילרים וביקורת
&nbsp
וזה בגירסא המרוככת, סרט מצויין גם הוא, לכאורה הראשון בטרילוגיה שמסתיימת בסרט "גט" ממליצה בחום (יש פטור מלא למי שהודעותי מצחיקות אותו). http://vod.walla.co.il/movie/2668212/to-take-a-wife תכנסי לקישור ג'ינג'ר.

Ginger L Honey

New member
הקולנוע הישראלי משתבח

אינני יכולה לצפות הקישור האחרון, הוא חסום לצפייה מחוץ לישראל.

haych

New member
של ראשון

בסה"כ אפשר לסכם את היום הזה כמדכא ועצוב.
זוכרים את שרשור סיפורי האהבה הגדולים? שסיפרתי על סבתא שלי שהתחילה פרק ב' בגיל 80 עם מי שהיה המדריך שלה בתנועה בהונגריה? אז הוא נפטר היום במפתיע
איכשהו הייתה לי הרגשה רעה למרות שבאמת שזה לא היה צפוי. היא התקשרה אלי וסיננתי אותה, ואמרתי לעצמי שאחזור אליה בעוד כמה שעות כשאהיה אחרי הראיון עבודה שלי למקרה שיש לה בשורות רעות-כדי שזה לא יסיח את דעתי. בפעם השניה שהיא התקשרה כבר עניתי - ואכן היו בשורות עצובות.

אבל צריך למצוא גם את הדברים הטובים, אז הנה הם:
1. בוקר של שופינג עם א', לפני שהגיעו הבשורות. קניתי 4 חולצות לחורף בחנות של דברים זולים-נראה כמה זה יחזיק. ועל הדרך השלמת חוסרים מהסופר פארם.
2. ראיון עבודה. קשה לי להגיד איך הלך לי כי היה ראיון די מוזר ולא נערכתי כמו שצריך בגלל שהבשורות הוציאו אותי מאיפוס, אבל בכל מקרה ההתנסות גם היא חשובה.
3. היה לי זיכוי למגה שרציתי כבר להפטר ממנו, אז קניתי גלידה של בן אנד ג'ריס כדי להתביע בה את יגוני. החלק הפחות משמח הוא כמות הגלידה שאכלתי... אבל זה מוביל אותנו לסעיף הבא:
4. עשיתי הליכה+מתקני כושר בפארק+משקולות בבית.
5. הייתי אמורה לנסוע מחר ללוויה בשני אוטובוסים לכל כיוון ולבלות באוטובוסים כשש שעות. הרגע התבשר לי שכיוון אחד יש לי טרמפ עם סבתא שלי.

Ginger L Honey

New member
הטובים לסופ"ש

1. הלוווין כרגיל היה כיף! אני כ"כ נהנת מכל הילדים שבאים לבקש ממתקים

2. גלפתי דלדעת משעשעת והרבה אנשים חשבו שאני מנסה לרמוז משהו, אבל לא, זה פשוט היה נראה לי כמו רעיון מוצלח (בתמונה המצורפת)

3.קבלתי הרבה מחמאות על האיפור שלי לחג,התחפושות שלנו לא היו מקוריות, באטמן ורובין, אבל ציירתי לנו מסיכות במקום לשים מסכות אמיתיות על הפנים.

4. עונת הצניחה אמנם הסתיימה עבורי לפני כחודשיים כשעברתי את התאונה, אבל אתמול הסתיימה באופן רשמי והלכנו למסיבת סיום העונה. היה כיף לראות את משפחת הצניחה שלי לאחר חודשיים שלמים אשר במהלכם לא נפגשנו.

5. נערכו הגרלות במסיבה שכל הכנסותיהן הךכו לעזרת שיקומו של חבר שנפצע קשה, זכינו בהגרלת 50/50. פרוש הדבר שזכינו במחצית מהכסף שאותה הגרלה הכניסה, אז למעשה זכינו ב 250$ במזומן:) 150$ נתנו בחזרה עבור התרומה לאותו החבר.

Ginger L Honey

New member
זה אמור היה להיות מקושר לחמשת הטובים

וכמובן, שכחתי את תמונת הדלעת

Ginger L Honey

New member
אכן

זה לא קשה במיוחד.
הסקיצה הראשונה שהכנתי היתה הרבה יותר מורכבת, אבל לא היה לי יותר מדי זמן, אז ברגע האחרון ציירתי שרטוט חדש

למעלה