חיוכים לסופ"ש

haych

New member
אחלה בונוס! אנשים הורסים

haych

New member
של שישיבת

1. לאור הגשם שביטל את כל אירועי הספורט של הסופ"ש - היה לי זמן איכות משפחתי שהיה כ"כ חסר לי, בדגש על זמן אחיינים. הלכנו להוציא את התאומות מהגן בהפתעה-והן כ"כ התרגשו!
2. גשם.
3. קמנו מוקדם בבוקר ועשינו הליכה עם אמא שלי ועם הכלבה. כשמתחילים את היום בהליכה הבוקר מתחיל באנרגיות אחרות לגמרי!
4. טיול על חוף הים.
5. זכיתי בפרס טיפשי להחריד בהגרלה שנערכה מעבר לים. הפרס הוא תמונות של שחקן שאני אוהבת וסל ירוק כזה של סופר... איכשהוא הם אומרים שהשווי הוא 20$. אני מתרגשת כאחרונת הגרופיות! והכי קטע שההגרלה הייתה פתוחה שבוע וחצי ונרשמתי רק בשעה האחרונה...

גשם !!
טיול על חוף הים
ריאל ניצחה עוד משחק
עניין כלשהו שחששתי שאפגע ממנו דווקא הסתדר ובאו לקראתי.

אני מטורפת על נופים וטבע בכלל.. הרבה פעמים פשוט מהלכת לי שעות בעיקר בשעות אחר הצהריים (התמונה הזו ספציפית מאתמול בבוקר) ומצלמת

dify

New member
חמישה

1. ממש נהנתי מהארוחה אצל חמי. מהרבה סיבות. הראשונה כי היה טעים (הסלטים היו מעולים מעולים מעולים, לא הסטייקים, הוא פשוט לא יודע להכין סטייקים ואף אחד לא אומר לו את זה
)
2. ממש נהנתי מהשיחה בארוחה אצל חמי. אוי, מה זה נהנתי, כבר המון זמן לא נהנתי ככה. לא יודעת אם אפשר להבין כשלא חיים את זה, אבל זו היתה בדיוק השיחה ה"נכונה".
3. נהנתי ברוקי.
4. אוי, שנת בוקר נפלאה התעוררתי מידי פעם ומצאתי את שתי החתולות מרוחות על זוגתי, זו היתה תמונה כזו מחממת את הלב + גירגור, או כמו שזוגתי קוראת להן "בריאות", זה כל כך נכון, הן ממש בריאות. התעוררנו סופית בצהרים היישר לגשם, אוי, באמת בריאות, עמדנו והסתכלנו על הגשם מהמרפסת, גשם בישראל עושה אותי מאושרת. בחיי.
5. מצאתי איזה צ'אנל ביוטיוב שאני כל כך מתחברת לגישת החיים שלהם שאני תוהה אם חבל שהם גרים באוסטרליה אחרת בטוח הייתי מתחברת איתם
נחמד לגלות שלא רק שאני לא לבד בתפיסת העולם הצרכנית שלי אלא שיש כנראה לא מעט אנשים שרואים את זה כמוני, רק שהם באוסטרליה

אפשר לינק לצ'אנל?

אני בדיוק מפתחת אובססיה קלה בנושא, אחרי שעשיתי שבוע אחד מעקב הוצאות ולא האמנתי למראה עיניי כשישבתי מול האקסל.

דנה אז

New member
הטובים של היום

יום רגוע בבית. התארחו אצלנו חברה של הילדה והאחיינית והיתה המולה ובאלגן שמח.
אחר הצהריים יום הולדת לאחיינית, וכולם נפגשו אצלי היה נחמד והכל אחותי הכינה.

אומנם לא הרבה דברים אבל היום בכללי היה נחמד ונינוח.

אפשר לאחד את כל החמשוש?

- הקטנה חגגה שנה
- היינו בהופעה מוצלחת של אינפקציה שהחזירה אותנו לתיכון
- ״חגגנו״ יום נישואים (מול דוקו על פוקושימה עם סלט
)
- לא נסענו לשום מקום בסופ״ש, פשוט נחנו ושיחקנו בבית עם הילדות והיה חורפי ונעים.

חמישייה לסופ"ש

האמת שהייתי די ממורמרת כל הסופ"ש, והתכוונתי להתחיל אתמול את אתגר המאה ימים של אושר אבל שכחתי :( אני אתחיל היום אבל אוף כ"כ רציתי להתחיל ב1/11!!! זה מדכא אותי ממש!!!
&nbsp
אז חמישייה לשישבת (והערב אכתוב חמישייה חדשה לראשון).
-קיבלתי מחמאות על השירה שלי, שזאת נקודה רגישה כי אני מאד אוהבת לשיר אבל אף פעם לא שרה כי תמיד אמרו לי שאני זייפנית.
-זמן איכות עם אמא!
-חברה מקסימה נתנה לי מתנה קטנה-אך-מלאת-מחשבה (תכלס זה הסוג הכי טוב) לקראת הטיול.
-קניתי סווצ'רט מבד מה זה נעיםםםםםםםםםם
-התלבשתי יפה וזה היה לי כיף.

Ginger L Honey

New member
את תמיד יכולה לקחת

שעורי פיתוח קול.
כל אחד יכול ללמוד איך לשיר מבלי לזייף:)
&nbsp
&nbsp

Ginger L Honey

New member
אני יכולה להמליץ על על מישהי מדהימה

אחת מחברותי הטובות ביותר, היא נותנת שיעורים פרטיים בפיתוח קול ואני מאמינה שהמחיר שהיא גובה הוא סמלי יחסית לשוק.
היא גם מורה מדהימה ליוגה
ובכלל היא האדם הכי אהוב עליי בעולם אחרי בילי

&nbsp
&nbsp
&nbsp

למעלה