חיוכים לסופ"ש

דנה אז

New member
חיוכים לסופ"ש

נראה לי שהגיע לפתוח עוד שרשור על הדברים הטובים שקרו היום.
אז מוזמנות לספר על הדברים שגרמו לכם לחייך היום, ורצוי שיהיו חמישה כאלה.

דנה אז

New member
החמישה של חמישי

את היום התחלתי בטבריה, ולראות את הכנרת נפרשת לפני בנסיעת הבוקר עשה לי טוב על הלב.
ביקרתי חברה שילדה לאחרונה, אין דבר יותר מרגיע, ושגורם ליותר חיוכים מלהחזיק תינוק. וגם התינוק הגדול שלה (חגג בר מצוה) שימח אותי כשחיבק אותי ואמר תודה על דברים שעזרתי לו. ואמר כמה טוב לו היום.
יום הולדת לאחיינית בסימן של בישולים - היתה המולה, רעש בלאגן ושמח.
פגשתי כמה עמיתים לעבודה שתמיד כיף לי לפגוש ולדבר איתם.

חמישה דברים טובים ליום חמישי

חברה שלא ראיתי כבר כמה חודשים הייתה בשכונה וקפצה לבקר, הכנתי לנו צ'יק צ'ק ארוחת ערב ופתחנו בקבוק יין שהיה מצויין, וחברתה נעמה לי מאד.
&nbsp
עשיתי היום טיפול פנים לראשונה בחיי, זה פאקינג כואבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב לא עושה יותר בחיים!!! תודה, שלום! אבל הפלוס הוא שעכשיו אין לי שחורים בכלל
(מה שכן יש לי זה חורים בפנים איפה שהיו השחורים, ממש מכתשים, מקווה שמחר זה יעבור אחרי שאמצא את המסיכה מצמצמת הנקבוביות שלי שקניתי לפני איזה אלף שנים) וגם הקוסמטיקאית הייתה ממש מקסימה, השתדלה להיות הכי עדינה שיכלה, וסה"כ החוויה הייתה די מפנקת למרות הכאב והגועל, כי למשל בזמן שהפילינג ישב על הפנים שלי היא עשתה לי עיסוי לידיים.
&nbsp
התלבשתי יפה היום אחרי המון זמן שלא!
&nbsp
הבית ממש תפס צורה, אני מרוצה ומתחילה לקבל הרגשה אמיתית של "בית", כשנחזור מהיורוטריפ נפתח קצת תמונות משפחתיות ונתלה ולדעתי זה יהיה הדבר האחרון.
&nbsp
בפינת הקיטש, קסם שכח הבוקר את הטלפון בבית אז הוא חזר רבע שעה אחרי שהוא יצא כדי לקחת אותו, וכשהוא נכנס הבנתי כמה אני מאושרת מזה שהוא הגיע, למרות שהוא בא רק לשנייה. פשוט כיף לי מזה שכיף לי איתו. בחיי, זאת הייתה המקבילה האנושית של כלב מקפץ ומכשכש בזנב כשהבעלים שלו חוזר מחופשה

elena20

New member
דברים טובים מיומיים אחרונים

הגשתי סוף סוף את העבודה האחרונה שלי בתואר שני, עדיין לא מאמינה שסיימתי!
&nbsp
ניקינו את הבית היום למרות שממש לא היה לי כוח, אבל כייף לדעת שהבית נקי לקראת הסופ"ש.
&nbsp
הייתי חולה כל השבוע והיום אני מרגישה הרבה יותר טוב.
&nbsp
בגלל המחלה "הרשתי" לעצמי לקחת ימי מחלה וראיתי מלא סדרות וסרטים ונחתי.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

הרבה סיבות לחייך

הכרתי חברה חדשה ומקסימה, ממש נהניתי איתה ונראה לי שזוהי תחילתה של ידידות חדשה וקסומה

&nbsp
הופעה של צביקה פיק, ממש היום בעוד שעתיים- אני לא מתה עליו אבל אוהבת את השירים וממש בא לי איזה משהו קצבי וכייפי כך שזה בא בזמן

&nbsp
אני מתמידה בחד"כ וממש גאה בעצמי על כך.
&nbsp
החברה החדשה שהכרתי הביאה אותי להרבה מקומות שווים היום שממש כדאי להכיר -סופרים שמוכרים מוצרים ישראלים וכמה חנויות אומנות ויצירה. במיוחד היינו במקום שנקרא "מייקלס" והוא פשוט חלומה של כל גננת

Ginger L Honey

New member
תורידי לטלפון אפליקציה

שנקראת snipsnap
יש שם קופונים שווים למייקלס:)

אכן שולם בעזרת קופון תודות לחברה היקרה

ואני גם מתכוונת להוריד את הקופונים, אין ספק שאחזור לשם.

חמישה לחמישי

1. לפני יומיים קיבלנו מכתב מחברת השכרה של רכב שעשינו נזק לרכב ומה פרטי הביטוח שלנו. ולא עשינו שום נזק לרכב - קיבלנו אותו עם שריטות רציניות בקידמה של האוטו ואפילו שאלנו אם זה בסדר ואמרו לנו שכן, כן, הכל רשום להם. ופתאום הם האשימו אותנו בזה, ואין לנו בכלל ביטוח ולך תוכיח.. ומי יודע כמה כסף עולה התיקון. היינו ממש בפאניקה. בקיצור, התקשרנו אליהם וצרחנו עליהם והם אמרו שהם יבטלו את התביעה. היום וידאנו סופית שהם ביטלו. איזו הקלה! זה היה ממש מפחיד.
&nbsp
2. אנחנו בונים מנורה ממקרן ישן שקנינו במכירת יד שניה

&nbsp
3. מצאתי ספר שנראה כיפי ואני מחכה להתחיל אותו.
&nbsp
4. אני צריכה להציג מחר את אחד הפרוייקטים שלי. זה תמיד כאב ראש, אבל ההתכוננות למצגת דווקא עזרה לי לחשוב על כיוונים חדשים ולמצוא מידע חדש.
&nbsp
5. אממ.. אממ.. שמחר יום שישי ושתי מטלות גדולות ירדו ממני.

דנה אז

New member
נקרא מעניין המנורה.

אפש.ר לבקש שתעלי תמונה כשתסיימו.
לגבי חברת ההשכרת רכב, מעצבן!!! מזל שנגמר כך שהם ביטלו את התביעה.

באמת מזל

הם היו יכולים להתעקש שזה אנחנו ולא היתה לנו שום דרך להוכיח אחרת..

ובשמחה אעלה תמונה של המנורה! מקווה שבאמת יצא מגניב.

Ginger L Honey

New member
!This is Halloween! This is Halloween

1. מחר החג האהוב עליי פה בארה"ב, יאיי! כבר מחכה לראות את כל הילדים המחופשים שידפקו בדלת.
ומקווה שבילי ישאיר להם מספיק ממתקים

&nbsp
2. לא היה לנו זמן לעשות את זה עד עכשיו, הערב סוף סוף נגלף את הדלעות שלנו.
&nbsp
3. קיבלתי לפטופ חדש מהעבודה ומותקנת בו הגרסא הכי חדשה של פוטושופ. סוף סוף המחשב השולחני יצא לי מאמצע הסלון!.
&nbsp
4. הגיעו לחברה בה אני עובדת שני עובדים חדשים למחלקה שלי, למרות שאני מנהלת את המחלקה בשלט רחוק, זה נחמד והעומס ירד ממני קצת.
מצחיק שכאשר הגעתי לחברה הייתי ראש מחלקת עיצוב שכללה רק אותי. עכשיו אני ראש מחלקת עיצוב של מחלקה הכוללת ארבע אנשים

&nbsp
5. לא מצליחה לחשוב על דבר חמישי... מתחיל לכאוב לי הגרון ואני מקווה שזה כלום ושאוכל להנות מחר מהחג האהוב עליי

dify

New member
דברים טובים

אוי, הכל התבלגן לי, לא יודעת כבר מה מתי.
הדברים הכי משמחים שקרו לי בזמן האחרון:
1. מחמאת ענק מאמא שלי, ממש ממש ענק, שנפלטה לה לגמרי במקרה מבלי להתכוון (אצלנו באשכנז לא מחמיאים, זה נגד האמונה הדתית
)
2. ביקור אצל הבת דודה שלי, אמנם היה הרבה יותר מידי רעש, הייתי לחלוטין מוותרת על הרעש, אבל היה כל כך משמח לפגוש אותה! אני מתה עליה! :)
3. פגישה עם חבר ילדות שלא ראיתי כבר מאתיים שנה, היה ממש מוצלח :)
4. שיחה מלבבת עם הבחורונת שלנו, הרגשתי שאני באמת מצליחה לעזור לה וזה עשה לי טוב :)
5. פרץ של יצירתיות שהביא אותי לחשוב על משחק חדש :) אני נורא אוהבת להמציא משחקים :)
6. החתולה הבריאה ומתפנקת ומקסימה מעל ומעבר לתמיד (תשומת לב עושה לה טוב, הא
)
7. למרות ההוצאות הכבדות החודש אצל הוטרינרית הצלחנו לעמוד בתקציב החודשי, האמת, אני ממש גאה בנו על זה (וגם לא ברור לי איך זה קרה, כנראה לא אכלנו החודש
).

דנה אז

New member
הטובים של היום

בכללי היה היום נחמד מאוד. לא יודעת עם יכולה לכמת לחמישה מסויימים.
נסענו היום לחיפה ובדרך הייתה קשת צבעונית ויפה. בצד אחד היו עננים ובצד השני היו שמים כחולים שהעננים נראו כמו צמר גפן שתלוי עליהם ממש מקסים.
ארות בוקר עם בן הזוג במנדרין החברה היתה נהדרת, וגם השירות.
בן הזוג קנה לעצמו בגדים (וזה ממש לא מובן מאליו).
כשחזרנו התכרבלנו על הספה וראינו סרט יחד. עכשיו הוא נסע להביא את הילדה מחברה, והחברה באה לישון אצלנו, אז צפוי לנו עוד בלאגן שמח הערב.

חמישיית שישי. הוריי, סופ"ש!

היה יום מתיש.

הצגתי בפגישת מעבדה. זה תמיד מעייף, אבל התגובות היו חיוביות והיו כמה רעיונות וכיווני מחשבה מעניינים.

אני ושני עוזרי ההוראה העברנו היום את ההרצאה במקום הפרופ'. זה היה די קצר, אבל עדיין - הרצאה ראשונה לפני תלמידים! הלך ממש טוב. גאה בנו.

היו תחפושות משעשעות.

ידיד ואני הלכנו ברגל הביתה לאורך המפל. בטח אחד הימים האחרונים שעוד נוכל לעשות את זה לפני שיהיה קר מדי.

בתור פרס על היום העמוס, הגעתי הביתה ולא עשיתי כלוווווום. זה היה נפלא.

אחד בונוס:
http://www.amazon.com/dp/B0053O1QT2/ref=cm_sw_r_fa_dp_-eSuub1W0QRGE
תקראו את התגובות. הן הורסות.

למעלה