חיוך שאבד..

אורמור

New member
חיוך שאבד..

מביטה במראה שם רואה אותה.. בוחנת משווה את אותה ``חדשה`` כן..היא נאה התבהר שיערה צומצם ניפחה הובלטו התווים מצודדת אומרים כמו פחתו שנותיה הושבו נעוריה מבטים שוב סבים אחריה מוחמאת מפורגנת כמו ``אין`` מתלבשת צמוד והדוק שמבליט כל חמוק לכאורה בשיאה לכאורה מאושרה מביטה לה בעיינים מצמצמת עפעפיים.. מחפשת.. הוא חסר הדבר האחר זוית הפה שמוטה אבד חיוכה.. להייכן?

empty_

New member
מטאמורפוזה

I am a lie, my face is a lie She`s kissing my cheek, and she`s kissing a lie I am a lie, my face is a lie And I can not lie ... פזמון עשר`ה, משהו מפעם, מגיל 17 בערך, מהמטאמורפוזה שלי. התנגן לי בראש משום מה כשקראתי את השיר המצויין שלך.. סגנון מעולה (מחפה על סוף מעט צפויי). מקסים. מקסים המון המון קסם. שלך (אם תרצי) EMPTY

אורמור

New member
היי יו..לרגע נדמתי....אמפטי?-רייק?

ראשית תודה על פירגון..כבר מעלה חיוך של נועם שנית..חייבת להתוודות. כשבחרתי שם לשיר הליבוטים היו בין הנ``ל ל``מטאמורפוזה`` והינה אתה מופיע עם המטאמורפוזה..נדהמתי לרגע..ונדמתי כי מן הסתם מתבקש.. חן חן.. ולמה אמפטי האיש?..ליבו לא מנוצל? חבל.. ושוב תודה.. אור

empty_

New member
אמפטית

1. כשאת רושמת EMPTY בעברית זה נראה כמו אמפטי, וכזה אני אכן מבקש להצטייר...;) 2. ריק, כמו ואקום, שואב לתוכי מראות וניחוחות. או אם להיות פחות ציורי אז אני חושב שתמוז הצליח איכשהו פחות או יותר להבין את המסר בתשובה שכתב לשירי ובעוד איזושהי הזדמנות שאיני מיטיב לזכור כעת.``הבל הבלים`` וכוליי.. סוג של שוויון נפש כלפי הכל, סתגלנות, השלמה. וכל הדברים הללו רק כלפי חוץ. למרות מעטה קשוח הדברים מצליחים לחדור, לרגש. 3. הריק, כמו השרוף.. ;) 4. תודה לך אורמור, על השפע שאת חולקת איתנו בו...

אורמור

New member
אמפטיה..

זו התחושה שננסכת בי כשקוראת ריק ששואב זה טוב..כי באחרית..ימלא נחה דעתי.. ושיוויון הנפש..יופר כשיעלה הטריגר ובוא יבוא.. לחלוק..זו המהות היחד הוא התשובה..לאין לרייק ולמעונן כל טוב ושוב חן חן

rzar

New member
מצאתיו

אוויל האיש שככה מחריש זוגתו נוטש ביתו הורס יושב משמים כולו קודר ועל אהבתו מוותר צאי לך צאי עלמת החן עוד לא תמו נעורייך שכן אותן שנים נותרו בקופת חייך לכי מצאי לך אהבה שתעלה ותפרוץ את חייך תמלא את ליבך תציף וחיוך מלא הפה ישטפך אוהב צאר

אורמור

New member
ידיד אמת

ידידות אמת היא הרז יקרה מפז וכזה אתה חבר יקר מפיח תקווה מצל בציה מגונן בסערה אתה חבר שלי יקר המלאך השומר.. החבר

zar

New member
שומר אור

לא ינום ולא יישן הצאר על משמרתו להגן לשמור לגונן על שאהבה נפשו מפני כל רע ופגע משוקץ ונגע שימי פעמייך קדימה אין צורך הביט אחור כי העתיד צופן בחובו הוא טומן רק אור צאר

liri1

New member
חיפושים

לבבה פתוח לרווחה השער לא נעול המפתח מונח לעיני כל תרה היא אחר זה שיטול את הכפפה וירעיד את מיתרי לבבה התמצאנו? איש לא ידע כי חמקמקה אהבה תפסע לה לאיטה במשעולים נסתרים חלומה קורם עור וגידים ותוכה יתמלא שפעה מאיים לפרוץ ואו אז יגיח נשוא אהבתה

מזל טוב להודעה נבחרת !!! :cool:

הו אור וחום נצחי אשר בך ! ידך זורחת בחלל הפורומים, כד כי לאור יופי הדום לרגלייך, אך ידע אדם יוצרו... :cool:

לכותבת החדשה והמקסימה !!!

כל יום נבחרות על ידי הנהלת הפורומים של ``תפוז`` 7 הודעות הנבחרות לדעתם. מתוך ה-7 נבחרת הטובה ביותר---הודעת היום שהיא מזכה הכותב/ת בזוג כרטיסים להצגה. את כותבת ניפלא!!!!!!!

בת-קול

New member
את מבינה? :cool:

כשכולם כותבים ``אירוטיקה`` זה מדהים כשאני זורקת מילה זה..:) חוץ מזה, אני חושבת שאת כבר צריכה לזכות ``בהודעה נבחרת`` מחכה לשירייך המדהימים

empty_

New member
להחזיר את החיוך!

אהבתי אהבתי אהבתי. השיר החדש שלי הוא בשבילך... אמפטי

למעלה