בחזרה מהעבודה עברתי דרך חנות בקניון...חיפשתי רק חולצה לבנה לחג...ויצאתי עם שתי חולצות, מכנס, וחצאית...יש בחנות הזו מוכר שכשאני רואה אותו בחנות אני פשוט לא צריכה להיכנס..יש לו חוש כזה מיוחד לשכנע לקנות..כן...גם אני נופלת בקסמיו ,,הפעם הוא השתמש בטקטיקת הפירגון על ירידתי במשקל..הוא מכיר אותי מימים שהייתי קרובה לשלוש ספרות..והצליח .....תגידו.....גם לכם יש יסורי מצפון אחרי התפרעות בחנות בגדים?
אני מתייסרת נורא. מתייסרת על - למה לא קניתי עוד חולצה? ולמה לא קניתי גם את זוג הנעלים שיכלו להתאים באופן פלאי כמעט לשמלה שלעזאזל, למה לא קניתי, ולמה, למה למה למה, למה לא קניתי את העגילים???? אוףףףףףףףףףף, איזה ייסורים קשים... ועוד "ייסור" אחד קטון- איך זה שניסיון להעלות בדיחה מביא איתו כאלו ייסורי שופינג....
מה זה כמה פיסות בד לעומת חווית הקסם הגברי, רק לא הבנתי ת'קטע למה את קונה עוד בגדים שלא התכוונת לקנות?מה את גם משתדלת להקסים אותו בזה,, הקיצר כל עוד יש מישהו שמקסים אותך,,,אשרך,
יצאנו לכיוון ירושלים לכינוס משפחתי אני מאד עייפה אבל מבטיחה לכתתוב על זה מחר ראיתי בני משפחה שלר ראיתי שנים ף בני דודים , וגם תמונות של אמי כילדה זה היה משהו למלא את המצברים של הנשמה בגדול ומזל שהבאתי מצלמה אז גם הצליחו לצלם ולתעד את המפגש מבטיחה מחר לכתוב יותר מפורט