חיוך לקראת ערב

חמוד...אבל הערב קשה לי לחייך

בחזרה מהעבודה עברתי דרך חנות בקניון...חיפשתי רק חולצה לבנה לחג...ויצאתי עם שתי חולצות, מכנס, וחצאית...יש בחנות הזו מוכר שכשאני רואה אותו בחנות אני פשוט לא צריכה להיכנס..יש לו חוש כזה מיוחד לשכנע לקנות..כן...גם אני נופלת בקסמיו ,,הפעם הוא השתמש בטקטיקת הפירגון על ירידתי במשקל..הוא מכיר אותי מימים שהייתי קרובה לשלוש ספרות..והצליח .....תגידו.....גם לכם יש יסורי מצפון אחרי התפרעות בחנות בגדים?

s h o o s h a

New member
יסורי מצפון? בטח!

אני מתייסרת נורא. מתייסרת על - למה לא קניתי עוד חולצה? ולמה לא קניתי גם את זוג הנעלים שיכלו להתאים באופן פלאי כמעט לשמלה שלעזאזל, למה לא קניתי, ולמה, למה למה למה, למה לא קניתי את העגילים???? אוףףףףףףףףףף, איזה ייסורים קשים... ועוד "ייסור" אחד קטון- איך זה שניסיון להעלות בדיחה מביא איתו כאלו ייסורי שופינג....

לא סתם..אל תתיסרי נא בגללי..

כבר עבר לי הנה עכשיו אני מחייכת
טוב יאללה עוד אחד

ערדי חביבת הפורום ,לדעתי את כן צריכה לחייך,

מה זה כמה פיסות בד לעומת חווית הקסם הגברי, רק לא הבנתי ת'קטע למה את קונה עוד בגדים שלא התכוונת לקנות?מה את גם משתדלת להקסים אותו בזה,, הקיצר כל עוד יש מישהו שמקסים אותך,,,אשרך,

נראה לך שרציתי להקסים אותו?

מה פתאום.? אני רוצה להקסים את עצמי בחג בבגדים חדשים,,ממי זה לא רק הפיסות בד...זה גם החג בבית מלון .. טוב יאללה מה אני מתבכיינת...חיים רק פעם אחת לא?

maxima

New member
ערדניקית...את צריכה לחייך חיוך כפול

גם על הירידה במישקל וגם עת הבגדים החדשים תפרגני לעצמך ותשמחי...תתחדשי ותהני

ערדניקית...."ההתפרעויות" האלה

כל כך מוכרות לי. כיף זה להתחדש ולפנק את עצמינו. תתחדשי ותהני עד...................להתפרעות הבאה
.

../images/Emo6.gif גברים ...גברים..

מילא הנהג הזה זהיר ביותר
.יש נהגים שממשיכים לנהוג ישר כשהראש עדיין מופנה לצדדים או לאחור
.

maxima

New member
****** יונים באמבט*******

אתמול הסתובבתי ברמת גן וזה מה שראיתי יונים באמבט...

הגעתי הביתה

יצאנו לכיוון ירושלים לכינוס משפחתי אני מאד עייפה אבל מבטיחה לכתתוב על זה מחר ראיתי בני משפחה שלר ראיתי שנים ף בני דודים , וגם תמונות של אמי כילדה זה היה משהו למלא את המצברים של הנשמה בגדול ומזל שהבאתי מצלמה אז גם הצליחו לצלם ולתעד את המפגש מבטיחה מחר לכתוב יותר מפורט

למעלה