חיה.

MrMemory

New member
חיה.

בזמן האחרון (טוב, כמו תמיד
) אני מוצא את עצמי מוקף בתהיות שונות על החיים שלי. קיצר, פתאום אני מוצא את עצמי מאוד מחובר לרוחניות. זה לא שאני באמת מתחבר לזה, אני סתם מסתכל על זה באופן שונה. ויש לי שאלה רוחנית עאלק. אם הייתם חיה, איזו חיה הייתם? אני יודע שזה לא נשמע רוחני. אני עוד מעט אענה. תשתדלו לענות ולהסביר בצורה הכי מקורית שאפשר.

Black Sheep 194

New member
אממ.. נמלה נראה לי

אני מפחדת מבני אדם וחיות שיותר גדולות ממני [חיות= אנשים] יש לי בעיה עם בני אדם שדורכים לי על הקן בכוונה [זורעים לי מלח על הפצעים] וגם עם ציפורים שמנקרות בחול כדי להגיע אלי [ אנשים חטטניים שלא מרפים] בעיקרון החיים שלי זה כמו קן של נמלה. אני מתאמצת לבנות ובא מישהו שאני נותנת בו טיפת אמון והוא מפרק לי את הקן ככה סתם. אני יודעת שזה נשמע נורא דיכאוני וכאלה אבל ככה אני מרגישה \: אוי אוי תקופות שכאלה...

אנלוגיה מעניינת

גם אני לפעמים מרגישה ככה, אבל נראה נראה לי שהייתי רוצה להיות נמלה או כל חרק אחר, רק היום התעוררתי כשג'וק ענק מהלך עליי
ועוד יש לי פוביה מטורפת מהם...

Fall 0ut Girl

New member
אני הייתי....

באמת שחשבתי על זה הרבה ו... אני הייתי כלב צייד גדול ויפה. למה? אני יכולה להיות ממש נחמדה... כמו כל כלב רגיל...אני ישחק עם הבעלים שלי...אני יהיה נאמנה... אבללללללל אני גם יכולה להיות קטלנית כשמדובר ב"כבוד" שלי.. אני באמת בנאדם נחמד והכל..|לפעמים יותר מידיי| ואני ממש לא אוהבת לריב....אבל אני..אני לא ממש נותנת שידרכו עליי....... חחחחחחחחח...חוץ מזה כלבים מזדווגים עם שני המינים אז...חחחחח...

נראה לי

יונה או איזה ציפור אחרת, תמיד שהייתי קטנה חלמתי שאני יוכל לעוף ושיהיה לי איזה כוח על כזה, ותמיד שרציתי לברוח או כעסתי פינטזתי על זה.

MrMemory

New member
טוב, תשובה.

אם הייתי חיה, הייתי קרציה. למה? פו, אני אסביר. אני מרגיש מאוד קשור לאנשים שקרובים עליי ואהובים עליי. ואני לא יודע אם זו תכונה רעה או טובה, אבל אין לי שום אומץ או רצון לעזוב אותם ולהשאר 'דבוק' אליהם, כי אני מפחד שהם יעזבו אותי ואני אפסיד דבר שנחוץ להמשך החיים שלי. וזהו, ואני יוצר תקשורת עם אותם אנשים בכל דרך - טלפון, מחשב, דואר, ועוד. ואם הם יעזבו אני אתור את העולם במטרה למצוא "גופה" חדשה להתעלק עליה. וזהו, בערך.

gilad music

New member
אם היתי יכול להיות חייה - ההיתי....

ציפור. למה?, כי לציפור יש את היכולת להיות קודם כל חופשייה לעצמה לציפור יש את היכולת להיות בכל מקום שהיא רוצה להיות בו מבלי שיגידו לה אם רוצים אותה או לא לציפור יש את היכולת להיות בשמיים וגם באדמה.

rotemotek1988

New member
עטלף כהרגלי../images/Emo129.gif

סתם נראה מפחיד ומלא שמועות רצות עליו אבל בעצם הוא די ביישן חמוד ולא מזיק אפילו נעים אם מחזיקים אותו ברכות

Phoenix2base

New member
ציפור אבל איזו ציפורר

חח אמממ תאמת שזאת אחת מהשאלות האלה שנראה שקל לענות עליה אבל אני עדיין מוצא את עצמי מתלבט וחושב.. ממ אבל בטח חתול או ציפור כלשהי
חחח

למעלה