חיה? אני? מה ? איפה???

כפית15

New member
חיה? אני? מה ? איפה???

אני לא מאמינה!!! העולם נגדי!!! זאת כבר הפעם השנייה שאני מנסה לכתוב תא שעבר עלי ביום הנוראי הזה של תחילת ביצפר... אני כותבת מלאאאאאאא וכל פעם מחדש-בסוף העמוד, זה נמחק לי!!! מישהו מנסה לגרום לי להתאבד בכוח!!!!
!!!! בכל מקרה, עכשיו אספר לכם על יומי הראשון בכיתה י'... אתמול בלילה, ניסיתי לישון.. אך ללא הצלחה!!! לא ישנתי בכלללללללל!!!! כמעט וספרתי אוטובוסים מרוב שהייתי נואשת לישון!!! בסופו של דבר, הצלחתי להירדם אך לא הרבה לפני שהייתי כבר צריכה לקום! שעות השינה שלי הלילה מסתכמות ב-שעה וחצי!!! מוקדם מאוד בבוקר בעודי מתחילה לחלום את החלום הראשון (...) התחיל השעון המעורר של הפלאפון שלי לצלצל ("נודניק" לכל דבר!) !!! פותחת עין אחת-וגם זה במאמצים רבים-מנסה לקלוטשהיום זה היום ה"גדול" ושאני אמורה לקום.. הרמתי את עצמי בכבדות והתחלתי לצעוד לעבר חדר המקלחת... סיימתי להתארגן ויצאתי לתחנת האוטובוס. כשהגעתי לבית הספר, חצי גוססת, כבר איך שהוא התגברתי על העובדה שלא ישנתי כמעט והצלחתי להגיד בקושי את המילה "שלום" לכל חברי היקרים שלא פגשתי זה זמן רב!!! אפשר לומר שאיך שהוא כבר הרגשתי טוב יותר... אבל כל זה היה לפני שידעתי מה מצפה לי בכיתה... לא הספקתי לתפוס את מקומי, והמחנכת שלי פתחה את הפה ולא סגרה אותו למשך שלוש השעות הבאות!!! היא דיברה נון סטופ!!! (מזמן לא ראיתי מישהו מדבר כל כך הרבה-שזה לא אני) לפעמים עצרה כדי לקחת אוויר אבל גם זה רק לעיתים רחוקות... מילא היא הייתה מדברת על נושאים מעניינים (כמו שי גבסו וכו...) אבל מה פתאום?! הרי זה ביצפר... היא דיברה על: "לבוש נאות ומכובד לבית הספר", "בגרויות"-מה בגרויות?! לא עברה דקה מאז שהתחילה השנה והיא כבר נואמת לי על בגרויות?!- , וכמובן-"מועדי ב'"... אני לא מאמינה!!! עוד לא התחילה השנה!!! בקושי הספקתי לפתוח עיניים!!! מה היא רוצה?! ואי.. לא להאמין, אבל זה עבר... עם כאב ראש יצאתי מזה על בטוח! ולא רק זה!!! הגיעו תלמידים חדשים לכיתה שלי-בעיקר בנות!!! בחיי, איזה פרחות! מאיפה הביאו אותן??? אוףףףףףףףףףףףףףףףף!!!!! איזה עצבים!!! אני כבר לא יכולה להתאפק עד החופש הבא אבל למה שמישהו יהיה לטובתינו?! החופש הקרוב ביותר הוא רק בסוף החודש!!! איך אני אעמוד בזה?! ולחשוב שהיום בכלל לא למדנו... רק שמענו הרצאות מפה ועד להודעה חדשה! ואם זה לא מספיק לכם, גם נודע לי שאני לומדת השנה עם המורה לאנגלית הכי קשוחה ומפחידה בעולם! למה זה קורה לי?! מה עשיתי רע????!!! מצטערת... פשוט הייתי צריכה להוציא עצבים איפה שהו.. מקווה שהבנתם אותי!!! סקול סאקס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אנחנו רוצים חופש!!! תבינו את זה!!!

ממממ...../images/Emo105.gif

*ממלמלת לעצמי:עוד שנה זה נגמר.עוד שנה זה נגמר.רק עוד שנה...* האמת,שלא שבעתי מהחופש.בכלל! אוף.....לייף סאקס! סקול סאקס! לעידוד המצברוח

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifרק אני חושבת שהחופש ארוך מדי?

*אייקון של קרין נזכרת בחבר'ה מתחת לחלון שלה צועקים/שרים/הולכים מכות עד 05:00 לפנות בוקר*
עוד תמונה

shira245

New member
חחחחח

זה באמת נוווראי.*עוד שנתיים,עוד שנתיים* אבל אחרי זה 3 שנים של צבא!וגם זה לא בדיוק חופשה!!!

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifדארלינג בנות עושות...

שירות צבאי של שנה ו-8 חודשים - אלא אם מקצרים להם בכמה חודשים את השירות... אהמ רק מי שנשארת בקבע יכולה להשאר בצבא יותר...

amit hakapit

New member
קרין...

למיטב ידיעתי, השרות של בנות הוארך בארבעה חודשים. כיום הן משרתות שנתיים, למעט בנות שחותמות קבע, כפי שאמרת. וסתם הערה, אני מקווה שההסבר הזה לא היה מיועד אליי... כי אני כבר עברתי את זה. סתם לא הבנתי למה היא כתבה "שלוש שנים צבא"...

shira245

New member
ארררררממממ לפי מה שאני יודעת

עכשיו בנות משרתות בצבא אותו זמן כמו הבנים..
ולגבי ה3 שנים,במקרה יצא לי

למעלה