חידת "תו השעה" מספר 134

../images/Emo204.gif אZ מסתבר העירנות לא משהו...

פתרון תו השעה../images/Emo79.gif

השיר שבחרתי הפעם מתאים לשלושה אירועים אקטואליים: 1. גמר "כוכב נולד", שנתן את ההשראה לחפש שיר עם "כוכב" 2. פתיחת החוג החדש של רוני סימן טוב וטוביה טישלר 3. גמר "רוקדים עם כוכבים" שישודר מחר. ולמי שעדיין לא זיהה, הפתרון הוא... מסע בין כוכבים - ריקוד זוגות של רוני סימן טוב משנת 1990 מילים: יענקל´ה רוטבליט לחן: שלום חנוך מבצע: אדם שם השיר: בלדה בין כוכבים ותודה לשלמה12 על צירוף המילים: הנוגה שלחה אל הצדק חיוך הי, יופיטר בוא ונצאה. בשביל החלב כוס קפה הפוך נראה מה שלום קסיופאה נתפוס עגלה, קטנה או גדולה, הלילה הזה משגע. זה לא מעט, שצדק וונוס לבד, יוצאים לבלות יד ביד, יד ביד, יד ביד, בשמיים. נקפוץ לשעה אל כוכב הצפון, עם רוח קלילה מנשבת רק אל תתנהג לי כמו אפלטון, כאלה אינני אוהבת על זנב השביט, כשהוא לא יביט, נתפוס לנו רגע לשבת. זה לא מעט... הצדק וונוס הרקיעו שחקים קרצו כוכבים בשמיים הכסיל לבדו שח ללא פיקפוקים הביטו זה זוג משמיים ורק מאדים, בצד האדים גם לו היא תצמיח קרניים... זה לא מעט... רשימת הפותרים עפ"י סדר הגעת התשובות:
הכל דבש5
אנדי54
רויטל גולן
אלמונית33
סתיו לבן
דבקה רמות
noale noale
אילת בוקאי
איילת ל ו י
elieli10
תלתלים8
שיר לאחותי1
k u k i 123
עזרא כרמל
פרפר צהוב20
מלול דורית
מחוללת באהבה
hadas74
kerenor6
dw
ויזה יותר טוב מכסף
שלמה12
הורה אילת
vered1982
סיון 37
תרקדי (זיהוי נכון, אך ללא שם הריקוד) תודה לכל הפותרים והמנסים והמשך שבוע נעים

סליחה, שכחתי את ה-5 הראשונים

מעייןברוך
bda50
אתי מעודה
אוהבת לרקוד
שירי21 היחידה כל הכבוד על הפתרון המהיר לפי התו הקצר!

והזוכה הוא/היא... ../images/Emo106.gif

אוהבת לרקוד
אוהבת - כל הכבוד וברכות על הזכיה! כיצד מממשים זכייה: (מועתק מהודעה של ירון) 1. הזוכה שולח לי (לירון) מסר אישי עם "מילת מפתח" משהו שרק הזוכה ואני נדע, כדי שהשלבים הבאים יעברו בשלום וללא אי הבנות. 2. פותחים את הקטלוג ב"חנות רוקדים" ומסמנים את המוצר הנבחר (שימו לב לפרוס את הקטלוג של המוצרים בהם אתם רוצים - DVD או קלטות וידיאו. 3. לוחצים על "הכנס לסל" (לא לפני שבוחנים אולי רוצים לקנות עוד - 2, 5, 10, 20, 50.... מוצרים נוספים.....). ורואים שהמוצר מסומן כ"נמצא בסל הקניות". 4. לוחצים על "סל הקניות שלך" מוודאים שהמוצר(ים) המבוקש(ים) נמצאים בסל. 5. לוחצים על "הזמנה" ומגיעים לעמוד הפרטים האישיים. 6. (או 7) במידה ורוצים משלוח בדואר יש לשים פרטי כרטיס אשראי (האתר מאובטח) - המשלוח 19 ש"ח (במקום 39 ש"ח מחיר צרכן). ממלאים את הפרטים האישיים (אפשר גם פרטים של מישהו אחר לצורך משלוח דואר כדי לשמור על אנונימיות). כרטיס האשראי חייב להיות של הזוכה ואין צורך בפרט מזהה. ב"הערות" כותבים את "מילת המפתח" מהסעיף הראשון כדי לוודא שאכן זה האדם הזוכה. 7 (או 6). כמו בסעיף 6 בלי פרטי כרטיס אשראי ובלי פרטים אישיים אם לא רוצים. רק לכתוב מי האדם שיבוא לאסוף את המוצר מרחוב הארבעה 10. רוב הזמן אני שם, רצוי לתאם בטלפון.

למעלה