חידת "תו השעה" מספר 134

חידת "תו השעה" מספר 134

אני שמחה להגיש לכם את חידת תו השעה מספר 134. יש להקשיב לקובץ שבלינק המצורף ולזהות את הריקוד. רצוי שהפתרון יכלול את הפרטים הבאים: שם הריקוד, צורת הקבוצה של הריקוד, מחבר הריקוד ושנת חיבורו. שם השיר, התמלילן, המלחין ומבצע השיר. גם תשובות חלקיות תתקבלנה בברכה. את הפתרון יש לשלוח במסר אישי בלבד עד מוצ"ש בשעה 23:59.
נוסף יקבלו הפותרים שישלחו את הפתרון עד יום שישי בשעה 23:59, לפני שאפרסם את תו השעה עם צלילים נוספים, תו שעה ארוך יותר. כמו כן, בין פותרי התו הקצר יוגרל פרס - קלטת וידאו/DVD לבחירתו מתוך קטלוג "רוקדים" , באדיבות ירון מישר. אז... שיהיה
לכולם .

AyeleDance

New member
מיכלי, אם טרם הפנמת...

כלי נגינה שונים מפיקים תווים - דו, רה, מי וכ"ו. צלילים של כלי הקשה בלבד (פעם שניה כבר!) אינם בדיוק תו השעה
בעצם אולי זה נובע ממוצאך, אותו גילינו רק השבוע...חברתי הטובה סיפרה שבחתונתה ( עם תימני), לא היה להם כסף לתזמורת - אך המשפחה והחברים התימנים החזיקו את האורחים רוקדים ושרים עד הבוקר עם פח של זיתים וספר של שבזי.

אילת.זה לא ענין שאין כסף לתזמורת

אלה ששומרית מסורת לא יחליפו את פח הזתים באף תזמורת. פח הזתים או פח השמן שמתופפים אליו עולה על כל כלי נגינה אחר אצל התימנים המסורתיים.

AyeleDance

New member
היית בחתונה??? איך לא פגשתי אותך

אין, אין עליך - גם על ארועים פרטיים אתה יודע הכל!

אילת גרתי 30 שנים ברחוב שחלקו

ממוצא עירקי וחלקו השני ממוצא תימני ובאחד הבתים גם ביתו של חיים משה הזמר שהיה שר בחתונות שנערכו בחצרות הבתים. אני מהצד של סדאם חוסיין.

לא,אבל היו לנו עסקים בשותפות עם

משפחתו של סדאם חוסיין בתקופה שהוא נולד.

אחרי 30 שנה כשנהיה נשיא,הוא ביקש

ביקש מהדוד השני שלי שנשאר בעירק עסקי אב"ך,באמת והדוד סירב לעסקאות כאלה.

כלי הקשה

לפי התו הראשון חשבתי שמודובר ב"בת שישים" או "אשיר לכם" לפי התו השני כבר מזהים.

UHUstick

New member
אחד השירים

שאני יותר אוהב (גאוני בעיני) לריקוד שאני ממש לא מצליח להתחבר אליו...

תו השעה המוכפל ../images/Emo79.gif

בבקשה, אילת - בסוף התיפוף יש אפילו כלי נגינה נוספים

למעלה