חידת "תו השעה" מספר 121

what??????????? ../images/Emo2.gif

Ezra, relax! "Ani Beshok, Ani behelem, Ani ha-mu-ma" yes, I didn't get the link at first, but added it as soon as I understood it was missing (just checked it again now and it is working) but if you say you solved by the short one, I beleive you and this is for you:
and about the Almonit - I promise you it was totally legal - she deserved every
she got and besides, you complain about "טוהר המידות", when you yourself tried to soduce her to cheating, right here in this forum... shame on you, Ezra!

מיכל.אל תהיי המומה.זה ניגוד אינטרסי

אבל אם אהיה שותף עם האלמונית בפתרון החידה, החידה תירשם על שמי ושם האלמונית יהיה כתוב בסוגריים ליד שמי, אז זה לא יהיה ניגוד אינטרסים ולא עבירה על חוק לפי תקנה 41א סעיף 00לפי חוק העונשין

רויטל,אולי גמני ראשונה ואולי אחרונה

בתו השעה אני זקוק לעזרה בשותפות, למשל עם האלמונית, אפשר לעשות איתה ועם מיכל עסקת טיעון על זה שנתנה לי רק כוכב אחד במקום שתיים, זה כמו לקחת את כבשת הרש הרי בין כה וכה בפעם הבאה לא אפתור את החידה, אולי אני דיסלקטי בנושא הזה וזקוק במיוחד להארכת תווים ולרמזים קלים מהאלמונית. היא אמנם קרובה לצלחת, אבל כמו שאני מכיר אותן , האלמונית לא תקבל אפילו פרור קטן מהצלחת. אני זקוק לפחות לתו מחומש,או משושה, אם היא תיתן תו על שם משפחתך או שם משפחתי,אז אני אצליח לגלות את הפיתרון

כדי שלא יחשבו שאני לא מזהה ריקודים

זה הפתרון הראשון שלי, היות ועד עכשיו אני הגשתי את החידות ולא היתה לי הזדמנות לפתור....

הערה לגבי שנת יצור

למיטב ידיעתי הריקוד (הקרוי על שמך) הוצג בתאריך 28/5/1983 בהשתלמות מישאל מס' 14 על ידי ספי אביב. כך ששנת חיבור הריקוד היא 1983. נ.ב: ירון - נא לתקן ב'רוקדים'.

נכון דבלה, "בין כרמל לים".ריקוד יפה

מאד במעגל, שלא רוקדים אותו גם בהרקדות הנוסטלגיה במרכז הארץ. יש עוד ריקוד יפה בזוגות,ותיק מאד והשיר במיוחד יפה עם לחן מרגש .שרה אותו זמרת עם קול של זמיר, "בת הכרמל".

שמתי לב לדבר מצחיק...

מיכל פרסמה את שמות הפותרים. שימו לב שאחרי השם: "אלמונית33", מופיע השם: "שיר לאחותי".

למעלה