חידת "תו השעה" מספר 121

לאלמונית החביבה.לא רציתי לקחת את

כל הקראדיט, רציתי רק חצי, שווה בשווה. היום לא אלך לישון עד שלא אפתור את החידה. את תפסידי את החצי ותצטערי שאת לא מוכנה להיות שותפה.

A Bi

New member
../images/Emo49.gifהורה מיכל ו ../images/Emo50.gif../images/Emo24.gif

הממ... רוצים רמז? כנסו...

מיכל בטח תהרוג אותי... אז רק כדי להרגיע אותה... אציין שהרמז הוא: זה לא דבקה שחר..

now I'll have to kill both of you

מיכל.את המוכפל תני רק מחר בערב

אל תמהרי חכי עוד רגע, לא נראה לי שזה בזוגות, במעגלים אני בור אבל אשתדל לחשוב כל הלילה עד הבוקר. בתקוה שהאלמונית תשתף איתי פעולה. טובים השניים מן האחד.

מצאתי מצאתי.כמו שאמר ארכימדס

בלי עזרתה של האלמונית שלא הסכימה לשתף איתי פעולה.

אלמונית.קבלתי אישור ממיכל שהתשובה

שלי נכונה, בפעם הבאה נעשה שותף? אני אתן עצות, לא כמו זאת שנתתי לך, את תגיבי,נדון ונדוש ונתדיין. מזל שלא לחצתי על האות ז במקום ה-ת ,בלי כוונה

פתרון תו השעה-התשובה בגוף השאלה../images/Emo6.gif

מה יותר מתאים לחידתי הראשומנ מאשר "הורה מיכל"?
יוצר הריקוד: ספי אביב מלחין: מילוא יוסף נוצר בשנת: 1985 צורת הריקוד: מעגל ואנדי54 מוסיף: "אחת הרקדנית בלהקת המחול של ספי אביב בתחילת שנות ה-80 נהרגה בתאונת דרכים, שמה היה מיכל והריקוד הזה הוא לזכרה." תודה, אנדי
כצפוי הוצפתי בתשובות - רובן נכונות להלן רשימת הפותרים נכונה, לפי סדר הגעת התשובות:
שרק2 היחיד
ידיד נפש 47
סיון 37
אילת בוקאי
k u k i 123
אנדי54
רויטל גולן
איריס0904
איליטה
פרפר צהוב20
סניוריטה וסניור
מלול דורית
noale noale
תלתלים8
ליאורה סלוצקי
מספיקק
איילת ל ו י
דבקה רמות
זה הזמן הנכון
A Bi
פלורנס
elieli10
גבעה תלולה
שושנה כהן של הצ'אט
אלמונית33
שיר לאחותי
הורה אילת
זמן לילה
עזרא כרמל
שביט האחד והמיוחד
ד ר ו ר ש ל ו ם ובסה"כ - 31 פותרים!!! כל הכבוד!
להת' ביום חמישי בחידה הבאה

מיכל.המוכפל לא פעל כשעניתי.אמנם

כתבת מוכפל אבל לא פעל. לכן גנבת לי כוכב. זה לא בסדר. עשית פרוטקציה לאלמונית שקבלה שני כוכבים. מי יודע אולי נתת לה את התשובה. אמרו לך שהמוכפל לא פועל, לא זוכר מי אמר, לכן אני מגיש תלונה חריפה בהנהלת אחראי הפורום, אם ההנהלה לא תתייחס ברצינות ובצדק אגיש בג"ץ עם 11 שופטים שיכריעו במשפט. חוץ מזה לאלמונית אסור להשתתף בפתרון החידות בגלל שיש לה קשר משפחתי איתך . זה בדיוק כמו שאסור לי להשגיח בבחינות הבגרות בכיתה שהבת שלי נבחנת בה. האלמונית היתה מנועה מלהשתתף בחידה, עברתם על טוהר המידות גם על עבירה זו אגיש תלונה חריפה על טוהר המידות.

למעלה